Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Общ преглед

Антиправителствен митинг, организиран в социалните мрежи от инициативите "Системата ни убива", "Правосъдие за всеки" и движение "Боец", блокира по бул. "Цар Освободител" пред старата сграда на Народното събрание.

Още по темата

Демонстрацията е обявена като "Всенароден митинг-протест" под надслов "Единни сме силни". Протестът започна малко след 17 часа, като началото му беше поставено с националния химн на България.

Събралите се развяват български знамена и скандират "оставка".

След 18 часа черни димки и четири бомбички гръмнаха на протеста. След 19 ч. протестиращите се опитаха да стигнат до сградата на парламента но кордон от жандармерията ги спря.Те твърдят, че само искат да поставят венец на стълбите пред сградата.

Коментари Напиши коментар

257

Ани

преди 1 седмица

Има вдигнат юмрук пред Народното Събрание. Това е престъпление срещу демокрацията. Тиранина вика дръжте тиранина. Това е факт който трябва да се отбележи.Хората трябва да знаят кой вдига юмруци. Като пРезидента например който не уважава законно установения ред и демократичния начин на избор на управлението на държавата. Той трябва да понесе политическата отговорност за случващото се.

256

Ани

преди 1 седмица

Развяват само български знамена. Няма руски. Това е прогрес който трябва да се отбележи!

255

Анонимен

преди 1 седмица

На червената *** ,само бой по кухите кра ту ни .Властта ще я гледат през крив макарон още дълги години.