257

Ани

преди 1 месец

Има вдигнат юмрук пред Народното Събрание. Това е престъпление срещу демокрацията. Тиранина вика дръжте тиранина. Това е факт който трябва да се отбележи.Хората трябва да знаят кой вдига юмруци. Като пРезидента например който не уважава законно установения ред и демократичния начин на избор на управлението на държавата. Той трябва да понесе политическата отговорност за случващото се.

256

Ани

преди 1 месец

Развяват само български знамена. Няма руски. Това е прогрес който трябва да се отбележи!

255

Анонимен

преди 1 месец

На червената *** ,само бой по кухите кра ту ни .Властта ще я гледат през крив макарон още дълги години.

254

Само питаме:

преди 1 месец

ДОКОГА ТИЯ ПРОСТИТУИРАЩИ ПЛЪХОВЕ, ЩЕ РАЗНАСЯТ ЗАРАЗАТА ОТ К_19..???????

ЗА ТИЯ, ЗАКОНИ НЯМА ЛИ.....??!!!!
ЗА ТЯХ ЗАТВОР НЯМА ЛИ...???!!
ЗА ТЯХ, ГЛОБИ НЯМА ЛИ....???!

ЗАЩО САМО АЗ, ЩЕ СПАЗВАМ ЗАКОНА, И ПЛАЩАМ ГЛОБИ....????

253

сминдух енд чесън

преди 1 месец

Божков или Борисов,това не са ли двете страни на една и съща монета.

252

Крадеца плаща

преди 1 месец

Какво го интересува Черепа, че в в България епидемията се разраства - той си има фиксация да сваля правителството и Гешев. Има си и пари да плаща - нашите пари!

251

Анонимен

преди 1 месец

Вируси разнасят герберастите, които докарват куки от цяла България, за да пазят какво? Празни сгради! Като ги натоварят в бусове и пътуват няколко часа, те се заразяват. Виновни за бума на ковида са само и единствено герберастите!

250

ИМПИЙЧМАНТ

преди 1 месец

Какви протестиращи .какви пет лева.Това са инфантилни ***,търсещи изява заради комплексите си за малоценност.С 50 или 100 човека събрали се да кряскат и вандалдства ,можеш ли да свалиш правителството??Какъв е отговора на нормалния човек??Че те ако бяха нормални отдавна да бяха разбрали ,че тея сбирки са само за разнасяне на заразата.Та ,за какви протести иде реч ??.Ако полицията беше ги елиминирала до сега ,ТОВА ЩЕШЕ ДА Е ОТ ПОЛЗА И ЗА ТЯХ .Крякане ,вандалставне ей така за кеф.Това си ХУЛИГАН

249

Обективен

преди 1 месец

Има една майка с увреждания (мозъчни) , която задмина Данчето Слабакова ( преди години беше на първа линия при всеки протест,независимо какъв е - гладува за Желю Желев , после гладува за оставката му , не беше добре с главата жената,но често я даваха по телевизията), та въпросната майка как си гледа детето (уж с увреждания) като постоянно е на улицата?

248

пулицаи

преди 1 месец

Шъ ви мачкам къту гниди бе- слава на Боику!

247

Анонимен

преди 1 месец

Радев, прибери си овцете! Нищо не постигаш-освен едно: Ефект на бумеранга.
Когато хвърлиш лош бумеранг-получаваш обратен ефект.Непредвидимите последици вече са предвидими.Не се напъвайте по време на пандемия със 100 човека да правите пир по време на чума! Непростимо е! Хората няма да забравят и ще линчуват на изборите това подтикване към горене на маски и неспазване на мерките. Оправи си кривите краставици при съветниците! Не може доносници с агентурни имена да те съветват правилно! ИМПИЙЧМЪНТ!

246

Анонимен

преди 1 месец

СНОЩИ ПО ЕДНА ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ ВИДЯХ КАК ХВЪРЛИХА БОМБИЧКИ ВЪВ ВРАТА НА ЕДИН ОТ ПОЛИЦАИТЕ- ОТВРАТИ МЕ- ПОЛИЦАИТЕ НЯМАТ СЕМЕЙСТВА ЛИ, ДЕЦАТА ИМ НЕ ГЛЕДАТ ГАВРИТЕ ЛИ- ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТЪРИ НА РЕЗИДЕНТА ИСКАТ ВОДНИ ОРЪДИЯ КАТО В ЕВРОПА.

245

ИМПИЙЧМАНТ ВЕДНАГА

преди 1 месец

Радев такава дебелащина като твоята нема по света.Хората мрат от заразата ,лекарите изнемогват .Ти съвест мааааааалко имаш ли?????Обърни се с призив да се спрат всички прорести ,както ги инициира ,така се опитай да ги спреш .От тая тупордия никаква полза,САМО СЕ РАЗНЯСЯ ЗАРАЗАТА и нещата стават трудно контролируеми.Ти това ли искаш да се случва за да имаш основание да плюеш по управляващите .Как така ще бездействаш в такава ситуация ????????Какво е това бездушие към собствената ти нация ??????

244

Анонимен

преди 1 месец

По голяма идиотщина на платени загубенаци едва ли,да създават излишна работа на жандармерията.Органите на реда също рискуват да се заразят от тая *** излязла за дребни,затова ,че спонсорите им имат проблеми със закона в особено големи размери.Безлични персонажи ползват демокрацията превратно,но отдавна никой не ги брои.

243

Анонимен

преди 1 месец

Между другото ... някой да е чул Резидента да се изкаже по въпроса с Македония или по който и да е важен за България въпрос ?

242

Анонимен

преди 1 месец

Зеле.ният чорап да си прибере плате.ните *** - само разнасят зарази.

241

Анонимен

преди 1 месец

Няколко месеца преди редовни избори ... по средата на епидемия ... тези до един са платени кандидат политикани, в очакване да падне кьоравото.

Но търсения медиен ефект вече е обратен на това което очакват кукловодите и паричките от Дубай и Сърбия съвсем ще секнат

240

Искам да наеба Радев

преди 1 месец

Къде записват за ред?

Имало опашка вече!

239

Анонимен

преди 1 месец

Бой по тези протестиращи , лекари и учители мрат, тези не ги трогва нищо.

238

Анонимен

преди 1 месец

Аз от 12 новини на ден за Ковид напълно забравих за палаткаджиите в центъра.