206

Анонимен

преди 3 години

що башибозук пак е събрал мутрата

205

Анонимен

преди 3 години

След поредната на въстаниците Корнелия Нинова решила да се покрие. Сложила си бяла коса, забрадка и окъсано палто. За да се увери, че е добре дегизирана отива при една бабичка, която продава семки до стадиона и я пита:- Бабо познаваш ли ме?- Да, ти си *** Нинова!- Как се сети бе, бабо!- Ама Курнелио, аз съм Румен Радев!

204

Анонимен

преди 3 години

Според Националната телевизия няма протести, има Студио X

203

Анонимен

преди 3 години

Това са истинските българи,двигател на българската държава.Разрешават най-важния проблемпред българската нация, а именнопрогонването на чуждия прислужникБойко Борисов и неговата антибългарскашайка мошенници.

202

Анонимен

преди 3 години

Култура и традиции: салфетки, митове и легенди!

201

Анонимен

преди 3 години

Държава: България! Географско положение и граници: На три магистрали. Население: Предимно в чужбина! Малцинство: българско Официален език: английски, 1-во ниво Гъстота на населението: предимно по избори и по Нова година! Градско население: 100% до доказване на противното Основен поминък: протести, покупко-продажба на коли втора ръка, кебапчета, гласове и чесън от Китай! Валута: лев, глас или мерцедес! Форма на управление: тригонометрична! Мерна единица: комшията!

200

Анонимен

преди 3 години

Боец,значи ГошО тъ..пото е там?Днеска за съжаление ще умрат 5 пъти повече хора отколкото има на тоя всенароден митингмачело с Йоло Денев!!Неспсяеми ур..оди,а колко такива като тях умишлено не носят маски,станахме чумното отделение на ЕС и Балканския полуостров.БОРИСОВ КОЛКО ТРЯБВА ДА УМРАТ ДА НАЛОЖИТЕ МЕРКИ КАКВИТО ИМА В ЦЯЛА ЕВРОПА И ОКОЛО НАС??КОЛКО??100000??

199

Анонимен

преди 3 години

Всяко семейство е като малка държава, в която таткото е президент, майката-минисър на финансите, министър на здравеопазването, министър на културата и на извънредните ситуации, а детето е народът, който постоянно иска нещо, недоволства и устройва протести.

198

Анонимен

преди 3 години

Я СПИЯ НА РУСЕНСКИ КРЕВАТ И НА ДЮШЕК.ТЕ ТАВА Е ПРОБЛЕМ.

197

Един

преди 3 години

ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП. Обществени поръчки, яки комисионни, парите в офшорки, а те велики! Да ама престъпници!

196

Анонимен

преди 3 години

Селянино, изми ли си яйцата? (лозунг АПК)Лозунга е валиден и сега през 2020г.

195

Анонимен

преди 3 години

Всеки протестиращ - клиент на прокуратурата. (Лозунг на 2020г.)

194

Анонимен

преди 3 години

Всеки комсомолец - пример за хулиганите! (Лозунг на заводска ограда)Всеки простеращ - клиент на прокуратурата. (Лозунг на 2020г.)

193

Анонимен

преди 3 години

Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ! (Лозунг от социалистическа болница)

192

Анонимен

преди 3 години

БОЕЦ вчера не знам дали гледаха Панорама. Беше добро предаване. Даваха една старша медицинска сестра от Карлово и един доброволец, които много добре описаха картината в здравната система в момента и как тя не се различава и от другите места по света. И как те са на ръба и как политиците и разни ей такива платени м.и.ж.и.т.у.р.к.и. се джафкат за глупости, а не сме минали и 1/3 от зимния сезон. Искате да направите впечатление вървете доброволци. Ама не друго си е платен протест.

191

Анонимен

преди 3 години

По големи мафи.оти от комунистите няма - и децата го знаят това.Ако падне бойко, и комунистите вземат властта ще се оа.кат за пореден път Гледали сме го този филм много пъти. Не мерси.

190

пияница мистик

преди 3 години

"Системата убива" и винаги е убивала негодните екземпляри. Комунизъм няма да дойде на власт и да тече от чешмата мед и масло, така че непригодните свиквайте и не искайте държавата да ви издържа, ами ходете си намерете друг начин да не ви убива "системата"...Ахахахаха, *** балъците

189

Анонимен

преди 3 години

До българинКато няма да го съдите ваш си е проблема аз пък ти казвам, че на изборите пак ще загубите и после триото при Бай Ставри. Някакаъв Хаджигян ще казва кой да управлява влака, верваш ли си ?

188

Анонимен

преди 3 години

Тука има повече коментари, отколкото протестиращи на протеста :D

187

До 193

преди 3 години

Моля,от " българина" да чуем подробно за заслугите на Иван Костов и Филип Димитров.Костов напусна фронта още в началото когато по негова инициатива,но съгласувана гласуваха в НС , Декларация за национално помирение с комунистите след фалита на Жан Виденов.Демек, да не им се търси сметка.Е не се потърси,затова още си развяват байряка.А за приватизацията,там е леш!