12

Анонимен

преди 3 години

Не се заблуждавайте - ще ви обезкостят, и децата ви ще продължат да плащат...

11

Пешо

преди 3 години

Имотната мафия ме осъди, че съм се самонастанила в собственото ми жилище, което "не"корумпирания български съд подари на мафията, а адвоката/известен ТВ адвокат/ ме продаде. 12 години успях да не платя на мафията, поради изтичане на давността поисках прекратяване на делото, ЧСИ-то го прекрати след 3 месеца, но същия ден образува ново дело за същата сума.....вече 8700 лв. Налагаше ми се, платих ги. Така ще стане и след поправката на Закона, пиявиците, мафията и монополистите няма да се откажат...

10

Туск

преди 3 години

имам фирма за бързи кредити и отделно колекторска фирма. квто спечеля го влагам в имоти за отдаване под наем, купувам на зелено и после препродавам с 30 % печалба. Отделно си прекарвам имотите през собствена агенция и така дера и от комисионни на брокера. 10 год пак е достатъчно дълъг срок за да ви тормозя и да ви взема и малкото което имате. А и плюс тва на мене ми е ясно, че ако за 10 год не си си платил и събрал дълговете тва вече е чисто и просто загуба на време и дори не си заслужава

9

Анонимен

преди 3 години

Много интересно ще стане, след тази новина следва - 80% от българите обявиха фалит.

8

Анонимен

преди 3 години

Ура имам една много стара глоба към КАТ от 5 лв още от времето на Костов крадеца да додат да ме хнванат за петолевката сега.

7

Анонимен

преди 3 години

оставка, съд и доживотен затввор за фашиста и тиранин, извърил геноцид над хиляди българи - румен радев !

6

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ защо ще вдигат запорите?Яли, пили и нищо не върнали, така ли?

5

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

`Промяната няма да важи за едноличните търговци`-----Сега разбрахте ли, че къщи за гости са в сивия сектор, чак черен ?!

4

читател

преди 3 години

Започва нов грабеж - вземаж, и беж!!След 10г. никой не те търси.

3

ДДРОнег

преди 3 години

Търся гарант, да изтегля кредит поне 1 млн от някоя банка, на гаранта му давам веднага 100000 лева :):):)И двамата ще спечелим :):):)

2

Анонимен

преди 3 години

Докато не видя ЧСИ да вдигат запорите, няма да повярвам!

1

Анонимен

преди 3 години

До изборите!Бойко Българоyбиец нищо добро не е направил за народа! Никога!