346

Krom

преди 3 години

Да, забравих - средното пръстче може да го ползва довечера да се облекчи с него Другаря Заев. За среден пръст - още 10 години чакане.

345

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли да каже колко българи са убити заради тази пуста опустяла Македония?

344

Krom

преди 3 години

Циркаджии! Начело с тоя суяк с кривата четвъртита глава. Когато спрат да поругават български военни паметници и се научат да говорят, да заповядат. Аз бих анулирал и всички паспорти които им ПОДАРИХМЕ. Не ми пука дали ме мразят. Сега, като не мина номера да се мазнят на бабата и да ни го заврат отзад, изпаднаха в Бяс. Е, от мен що зависи, да ходят да се жалват на Йосиф Брос. Те и без това не са го прежалили, скоро официално го честваха в Скопие, новите "европейци" със сръпско възпитание.

343

Анонимен

преди 3 години

Обикновено като му откажат достъп някъде, нормалният човек се пита къде е сбъркал, а не псува, не разиграва драми - опитва се да се коригира по някакъв начин. Цялата антибългарска реторика изигра лоша шега на макендонците и за това не сме им виновни ние.

342

Анонимен

преди 3 години

Преди като Бойко беше казал "северномакедонския президент" онзи веднага го поправи и едва ли не се обиди, че според договорът с Гърция трябвало да се използва македонски, а не северномакедонски като прилагателно ... е хубаво, ама ние не сме подписвали този договор, а онзи понеже нали не разбирал български да беше си изчакал превода от преводача да му го преведе както го желае :D

341

Анонимен

преди 3 години

Те македонците освен фашисти ни наричат също и татари

340

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно , защо трябваше макетата да чакат повече от 10 год, да се реши спора с Гърция за името, а сега си мислят, че ние ей така хоп сме много щастливи да ни мразят,ругаят (а иначе да си купуват бълг.паспорти ) и без много много повече да му мислиме, ще кажеме ДА. да ама не да се попържат малко. И като извод във бъдеще ще си имаме много проблеми с тези из........ри.

339

Анонимен

преди 3 години

Сега да им поставим условие да приемат букви Щ, Ъ, Ь, Ю и Я :) и да се откажат от сърбизмите Кь, Гь, Ль, Нь

338

гого

преди 3 години

Много внимание им се обръща на тези циркаджии. В крайна сметка, те искат да влизат в ЕС, те трябва да са активната страна. Казахме си условията, те да си решават. Ако искат добре, ако не, още 30 години ще се редят за български паспорти/за да могат след това да хулят България/. Няма нужда да им се извиняваме. Просто да ги оставим на собствените им демони...

337

Владимир Путин

преди 3 години

До Анонимен Нещо си грешка със историята на Русия .Тя точно 150 години е била под татарско робство ,по точно не робство а васали . Чети историята бе момче ли си момиче ли си .И знай така ръждиви центове не се заработват само от прочета на фалшиви и жълти вестници .Трябват факти и то исторически ,а не голословни твърдения .

336

Анонимен

преди 3 години

Нямам никакво съмнение че режима на борисов обмисля военна атака на македония, но си прави сметката без кръчмар, нато ще гарантира отбраната на македония при евентуална война а ние ще загубим още територии. някой му промива мозъка че може да спечели една бърза война и да си осигури нов мандат като премиер

335

Анонимен

преди 3 години

Българите проиграха всичките си исторически шансове преди 100 години.След успеха в Балканската война,България е била с изключителен международен престиж,и исканията й са били уважавани от Великите сили.С най-голяма територия,най-силна.Въпрос на дипломация и преговори е било всичко да бъде узаконено с договори.Фердинанд обаче иска да вземе всичко(и Солун),отказва и най-малките компромиси на своите съюзници-Сърбия и Гърция.Напада ги,и губи всичко.После на нас все другите са ни виновни!

334

Анонимен

преди 3 години

По същество правителството на Борисов обяви война на Македония, да се разпалва сега нова балканска война е наистина лоша лоша идея. Захариева държеше реч напомняща речите на Хитлер срещу евреите. Европа е в пълен шок от нашите диваци

333

Анонимен

преди 3 години

Крайните мнения далеч не са на Богойески. Той просто оргиналничи, след като на изборите излезна, че не е получил нито един глас, включително негов и на жена му. При Богойески не съм видял коментал от типът на либералния "Либертас" - "Не ни трябва Европа с азиатци в нейните пазви". Това е класически фашизъм.

332

Ами

преди 3 години

Да покаже среден пръст и какво? Най- много Бойко да кръстоса единия лакът с другия и да им го покаже !

331

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се направи кардинална преоценка на външната политика след 1991г. Тя се оказа изцяло погрешна и се провали. В македонската преса излезнаха материали вкл. интервю с предишния германски посланник в Бг. и после в Мк. за намесата на Германия в политическия живот у нас, вкл. финансиране, менижиране и създаване на партии и партийни функционери. Това трябва да бъде изкарано на светло.

330

Z

преди 3 години

До АнонименБългария не търси територии, ното в одринско, нито в охридско. Объркал си се нещо или ти промиват мозъка с лъжи от телевозора.

329

Излишни

преди 3 години

До Ангел А знаеш ли ,че 8000 официално записани куци власи държат над 50% от всички върхови позиции в Македония? Албанците с право протестират - куците власи са една двехилядна от популацията,а албанците са 40%, а пък в Македонията командорят куци власи,сиgани и по някое сърбЕ. Абсолютно безпредмитни са преговори с елит,който генетично Не е български.

328

Анонимен

преди 3 години

"Идва ми да покажа среден пръст на българите", заяви премиерът на страната Зоран Заев"Реално го показваш "Македония" си откъдето и да го погледнеш.

327

Z

преди 3 години

До АнгелКак може да побългариш българи?!