306

Анонимен

преди 3 години

Комплекс за малоценност издигнат в ранг на държавна политика. Тъжно и нелепо. Като се има предвид, че на всичкото отгоре е и 2020 година е направо абсурдно да се гледа от страни. Жалко, защото са съседи.

305

Анонимен

преди 3 години

До Kazvam tiБЪЛГАРИТЕ СМЕ СИ ТАТАРИ, БРАТЯ НА БЪЛГАРИТЕ ОТ ТАТАРСТАН

304

Анонимен

преди 3 години

Македонците трябва да признаят че са българи за да ги пусне Бойко в ЕС и да им *** от канчето после... под предлог че е братски

303

Анонимен

преди 3 години

Македония е детето-олигофренче от български произход на балканския комунизъм. Вето до дупка. Нека изродените плоскоглави "македонци" продължават да отричат българските си корени и да издигат евтини паметници на Александър Македонски (който е бил грък) от стиропор и шперплат. Няма по жалки същества от тия злобни, увредени и живеещи в болезнено смешна илюзия некадърници.

302

Анонимен

преди 3 години

ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ - МАКЕДОНЦИТЕ НЕ ХАРЕСВАТ БГ МУТРИ

301

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Заю Баю да подава...оставка и да ходи да...рупа моркови в някой храст до Скопие,поради калпавата си...външна политика.Искаше да...такова Дявола във въздуха,ама нещо се е...объркал.

300

Анонимен

преди 3 години

И г*за си да покаже, това няма да промени историческите факти.Освен това фактите не могат да бъдат интерпретирани от договори и закони. И да пише в някой закон, че 2+2=5, то пак ще си е 4. Но това не е причина да отстъпваме от тях. Тъкмо напротив, българите сме ДЛЪЖНИ да защитим истината на всяка цена.

299

redordead

преди 3 години

Абре, гледам, че тук пишат макета, може ли да ми кажете, дали има един владетел или цар от средновековието, който да се е писал, че е македонец? Защото и Самуил и Иван Владислав наричат себе си - самодържец български.Също така, интересно ми е, как хем сте наследници на античните хора обитавали Македония, и в същото време говорите славянски език, след като славяните идват тук доста по-късно?

298

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 години

До македониибългаранскиАха, македонците значи трябва да признаят че са Българи, за да може Бойко да им се влачи там всяка седмица и да им виси на главите, вече е приготвил и списък с проекти които трябва да усвояват под негова диктовка... хаха нищо чудно че не искат да им рови в канчето..

297

Истинска история

преди 3 години

Групичка артисти отива преди 5 години на културен обмен в Македония. Естествено се зачеква македонския въпрос, как Яне Сандански бил македонец и т.н.Последния ден се прави банкет, дърпат се едни речи и един македонец се изцепва "Е, ***, не се научихте дека Скопие се пишува не со и, а со j (Скопjе)"Един от нашите не издържал, става и казва "Е, я ти ми кажи бе, като Яне Сандански е македонец, оти се е подписувал со Я а не со J?"И разправя - ония млъкнаха.

296

Анонимен

преди 3 години

До македониибългаранскиРАЗБИРАМ ЗНАЧИ ТОВА Е БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА. ВМЕСТО БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ПРИВЛЕКАТЕЛНА И ХОРАТА САМИ ДА ИСКАТ ДА СТАВАТ БЪЛГАРИ, БЪЛГАРИЯ НАСИЛА ЩЕ ГИ ПРАВИ... ПО СЪВЕТСКА РЕЦЕПТА.

295

Пян Гъ

преди 3 години

За незнаещите: БГ иска РСМ да не присвоява историята ни, да спре антибългарското говорене в образованието и медиите, да именува езика си като "конституционен" (не македонски) и да признае общи корени. КОЕ Е НЕЯСНО??? Четете ба, другари. Всичко това го пише тук-там е.

294

Анонимен

преди 3 години

До македониибългаранскиЗАЩО? За да бъдат окупирани от Бойко ли?

293

Анонимен

преди 3 години

КАЖЕТЕ БЕ БЪЛГАРИ КАКВО ИСКАТЕ ОТ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ?ЕДИН ПОНЕ ДА КАЖЕ?

292

македониибългарански

преди 3 години

До ЕВРОАТЛАНТИКте са българи! просто трябва да признаят общата история. така е чрестно.

291

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 години

В БАНСКО ВСИЧКИ СМЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИ ЗАТОВА ИЗГОНИХМЕ МУТРИТЕ.

290

:)

преди 3 години

До ЕВРОАТЛАНТИКПоет си кат Пишурката, на баба ти на хурката.

289

Анонимен

преди 3 години

до 395 5 Основни точки са, които вчера ги пуснаха по всички новини.Основно без македонско малцинство, без крадене на история, македонския език е основан на български диалекти, без език на омраза и без репресии върху българите в северомакедонско. Още от 2017г. с договора са въведени и им е обяснено, че от тях няма да отстъпим. Сега всички се правят на ощипани моми.

288

Анонимен

преди 3 години

МАКЕДОНЦИТЕ СА БЪЛГАРИ ИЗМЪЧВАНИ ОТ СЪРБИТЕ

287

Анонимен

преди 3 години

Какво иска българското правителство?НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ.