6

Светозар

преди 3 години

" Братя " Македонци - сърбомани, ние вече ви показахме един среден пръст, след като дълго ни лазихте по нервите. Искате още ли ? Или искате да си мерим пищовите на бойното поле с вашите ментори сърбите ? И това може да стане. Всяко нещо има граници. Като искате да сте със сърбите, няма какво да ревете сега.

5

Диана

преди 3 години

Грозно се държи Заев и продължава по същия път - нищо не е научил нито от предшествениците си, нито от съвременниците си и е напълно безсилен разбира се - който върви по грешен път, стига до грешно място! Трябва да престане това безобразно отношение към македонците - те са хора и имат човешки права! Да се благодари на търпението на българите и на добронамерените ни отношения!

4

Анонимен

преди 3 години

Вето, вето, вето, вето за северняците

3

ГосТ

преди 3 години

К'во ни занимавате с тия измислени герои. Много ясно, че ако някой им подари нашата история и език ще има големи проблеми. Съвсем нормално е да ги отрежат за ЕС. Ако искат германците да си дадат историята и езика на швейцария.

2

х

преди 3 години

Пускайте ги да влизат в ЕС. Какво сте се заинатили за някакви езици и истории. Нека си гледаме в нашата паничка, оставете ги.

1

Анонимен

преди 3 години

Питаха ги, каза това е най-лесно. Айде без драми