45

Хмм

преди 3 години

Идеята е че в Испания много го преболедуваха на първата вълна, сега голяма част от населението ще има някакви антитела за 6-9 месеца. Така, че е нормално сега да е по-добре при тях. Тази зима ще минем номера, но другата ако не се намери лекарство те тогава ще се яде, защото антителата ще изчезнат и айде всичко на ново.

44

Спеца

преди 3 години

Даа , чудото е в некадърните български управници , които не работят за борба с вируса , а за собственото си оцеляване!

43

Менте ин Чайна

преди 3 години

К омунистическаО страВ ируснаИ нфекция наД робовете

42

Майна

преди 3 години

Е то имаше чудо и с цяла Източна Европа, както и с бцж!!!! Много чудеса, много нещо...

41

аабе

преди 3 години

проста са усвоилии всички възможни Ковид Евро помощи

40

О хо хо

преди 3 години

ЧУДОТО ЩЕ ПРИКЛЮЧИ СЛЕД ТОЧНО 15 ДНИ!!!

39

Анонимен

преди 3 години

Независимо дали се дават примери с чумата, испанския грип или коронавируса-живота на хората ще се продължи по различен начин. След всяка епидемия хората са достигали нов възход. И сега ще се справим. Само бъдете разумни. Не се паникьосвайте и спазвайте единствените работещи механизми при епидемии:- карантина-дистанция-изолация-голяма хигиена-свръх дисциплина

38

србски вести

преди 3 години

Сръбски Вести ! ПОСЛЕДНИ НОВИНИ : ктулупа е минал границата с жипката на Калотина и цепи по сръбската магистрала с 200 км учудил се и си рекъл ' бреййй тя ноу убава таа магистрала бе! ! !' въздъхнал с нотка тъга и продължил към Барцелона . като на касетофона звучали ТОП ретро чалга Хитове : '*** влачи рейс' .'Пари нема действайте' багажника му бил пълен сакове с Евро по 500 на Барцелона имал резервиран полет за 3ма до Еквадор и от там следва ново прикачване незнайно още за къде може би Дубай

37

Анонимен

преди 3 години

Когато усилията на медиците не могат да ограничат заразата, идва на помощ Стъкмистиката.И тогава става чудо- Мадридско, Лондонско, Виенско та дори и Софийско.Важното е да има вЕрващи.

36

Анонимен

преди 3 години

Що за въпрос?! Изолация, мерки. Затвориха всичко, ето го резултатът... Ама нямат мангъровци и *** там. По-скоро имат, ама до един са най-нископлатени проста и (както и тук) и им зашлевиха звучен шамар да спазват мерките. Ето и резултатът- прекрасна Коледа ще имат, а ние ще се чудим как дори да си купим аспирин...

35

:)

преди 3 години

Е защо звездосвате Е.л.ка?

34

:)

преди 3 години

***, излових те!Чудо ли е станало със мен-кажи,чудо ли е станало със теб-кажи,чудо ли е станало със нас-кажи,може би е чудо любовта и ти.

33

Анонимен

преди 3 години

До анкетаДа. Познавам болни. И в семейство ми, и сред приятелите ми има. За съжаление един приятел го погребахме.

32

Анонимен

преди 3 години

До човек т.е. нечовек а дявол, 15 век чумата в Европа, точно такива са почнали масови гуляй и чукане посред бял ден. Резултат : празни градове

31

Анонимен

преди 3 години

Никакво чудо не е станало. Вуйчо е лекар във Валенсия. Хората са много болни.Лъжат от Мадрид.

30

Анонимен

преди 3 години

Сервитьорката без маска.

29

Анонимен

преди 3 години

Баш стаден имунитет си е това - за цялата пандемия имат 1,4 млн. заразени, а населението на Мадрид с околните села е 5,9 млн. Ето ти ги 20% процента със симптоми, останатлите 80% са безсимптомните, и на практика всички са го минали и сега могат да кажат "Корона, чао, чао!".

28

Анонимен

преди 3 години

Тия бяха затворени месец и ако се юрнат по купоните ще стане същото след 15 дни като в Италия. Никакви стада не вървят , а просто да оставиш вируса на диета(без чалгамалга сборища)

27

Анонимен

преди 3 години

Здраво се лъже че са добре това не вярно. И имунитет нямя. Човек може да искара ковид 19 2_3 ако оцелее разбира се

26

Анонимен

преди 3 години

До тестове "спрете с тестването и вируса ще изчезне и болниците ще се изпразнят" Затова пък работа за гробарите и крематориумите ще скочи до небето, хубав приятен бизнес при който никой не се оплаква от качеството на работата.