125

браво

преди 3 години

До Информатор А ти си живей в прекрасния див балкански капитализъм с бизнес привилегия наречена случайно здравеопазване. И още в сравнение със социалистическата Испания живееш в ***. Бедна и мизерна.

124

Анонимен

преди 3 години

До Лекар"Много е просто. Изгражда се естествен имунитет и в Швеция стана така"Ааа, сега разбрах защо в Швеция миналата седмица рязко скочи смъртността от Ковид.

123

Анонимен

преди 3 години

До Информатор Уха ! Добре ,че демократите ти казват истината ,самата истина ,святата истина . Сещам се за едно шишенце антракс в ООН ......

122

Лекар

преди 3 години

Много е просто. Изгражда се естествен имунитет и в Швеция стана така. А когато пове1ето хора преболедуват, просто няма нужда от ВАКСИНИ< но световната хунта е против това!!!

121

Анонимен

преди 3 години

На Педро Санчес и на Лойко трябва да им се търси наказателна и съдебна отговорност, че съсипаха Испания и България с неадекватното си и *** управление!!! Единия мазна мутра от 90те и къта пачки в шкафчета, другия сладкодумен празноглавец и манипулатор, но общото между тях е че и двамата са за затвора!!!

120

Информатор

преди 3 години

Хе,хе ! Нищо чудно ! Ами, кой управлява Испания - социалистите ! Кога социалист(комунист) е казвал истината ? Никога ! Манипулация на населението и то вярва ...., и мре на воля с мисълта, че не е вирус, а грипче. Да, ама мре ! Е, да *** , като вярват на социалисти.....!

119

пепи

преди 3 години

Никакви мерки няма в Мадрид освен маски и вечерен час от 24:00 до 6:00 . Даже не знам кой го спазва , понеже тогава спя.Преди три дена влизам в сладкарница - на входа има надпис че без маска не може.Вътре всички бяха без маски . Включително 4 полицаи от местното управление.

118

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Фалшифицираните данни за заразата в Испания са отдавна известен факт! На всички в Европа им направи впечатление как в началото излизаха данни за стотици заразени и десетки починали всеки ден, НО КОГАТО ЗАПОЧНА ЛЕТНИЯТ СЕЗОН - ВОАЛА! Буквално за една нощ броят на заразените спадна на НУЛА, а починали нямаше! Зер, да не се плашат туристите и да не останат празни хотелите!

117

Анонимен

преди 3 години

Да ви кажа нещо за испанците, Наполеоновите генерали са били потресени как мизерните селяни в окупирана Испания тихомълком са драли живи френски войници. Такъв съдизъм не са могли да си представят. Ако испанеца му дпйде нещо в повече, може да очаквате всичко

116

Анонимен

преди 3 години

Какво има за чудене, просто Унгария и Полша блокираха европейските Ковид субсидии и повече няма смисъл от "заразени". Пуснат ли субсидиите и гледай кво става... Абе кво става, грип няма ли да има повече?

115

много просто

преди 3 години

Ако лятото заразените са били 30% от тестваните, сега базата на новозаразените се е стеснила значително. Може би по-малко от 50%. Остават все по-малко хора без имунитет които да се заразят. А старите случаи са отминали и не се заразяват повторно.Медиците и учителите са най-социалистическите професии.

114

Анонимен

преди 3 години

Ако заразата намалява и смъртността пада и хората се чувстват добре, НЕ Е НА ДОБРЕ :)))

113

Анонимен

преди 3 години

Попремина, то от септември 2019 си върлува . Поотпаднаха сухите съчки и другите го карат нормално, покашляйки две три седмици. Медиите и политиците не знам с каква цел психираха народа. На испанците им писна и с право - само Ковид по телевизиите. Аз го минах - 3 дни целият калабалък. Умират хора, но то хора винаги са умирали, няма безсмъртни. Вирусът е заразен и го пишат ковид смърт дори да е раково болен , в терминален стадий, но заразен с ковид.

112

...

преди 3 години

Хората вече не са толкова уплашени и не отиват до болницата когато имат хрема и кашлица, следователно тестове не им се правят и хоп броя на заразените пада. Ако ги нямаше тези ПСР тестове и най-вече медиите, даже нямаше да знаем, че има нов вирус. Не казвам, че вирус няма, винаги е имало и винаги ще има.Просто понякога, някой години мутациите на различните вируси са малко по агресивни, било то грипни или корона вируси. Медиите излишно правят от мухата слон.

111

до НСИ

преди 3 години

Ама и ти много филми си гледал...

110

НСИ

преди 3 години

Фалшиви тестове, откровени фалшификации, стъкмистика, манипулации... и най-вече 80% дебiли - ключът към успешната пЛандемия.

109

Господин Премиер

преди 3 години

Тъй като някой хора само знаят да казват НЕ и вие май сте един от тях!Ама то едно не или да някой път е много важно както при приемането на първата поправка на американската конституция - Изкореняването на робството - крепосно или расово или етническо няма никакво значение - Вие казахте Не и това ваше не пред човек водил война 16 години преза които направиха какво ли не- под прикритие казват някой хора!

108

Испания

преди 3 години

тази статия е пълен фейк и това изобщо не е вярно!

107

Лудите са тук!

преди 3 години

Няма такива паники, като тукашните откаченяци ! С маска на всякъде, в парка, под душа ... срамота ! Хора спрете се и почнете да мислите ! Миналата седмица се върнах от Испания и няма такива луди !!!

106

От Мадрид

преди 3 години

Измислици в тази статия. Защо тези журналисти така лъжат?К19 си продължава жътвата и в столицата.Не вярвайте на тези драсканици.