65

Слънчака

преди 3 години

Пичове ,всички рано или късно ще умрем. Баси паниката. Гадно е,но това е естественият ход на нещата.Раждане, живот, смърт. Вземете се в ръце, не плачете като ПУ* ки

64

фигаро

преди 3 години

след 100 години в учебниците по история ще има специален раздел - COVID-19 , най-голямата измама в историята на човешката цивилизация .

63

Анонимен

преди 3 години

Още през септември лекари от 61 болници казали че официалните данни лъжат.Болниците били натоварени на 100% а не на 30% както е удобно на политиците..

62

Анонимен

преди 3 години

Според мен се дължи на фактът че досега са спазвали някакви мерки.След една седмица или две седмици с това безотговорно поведение камионите с чували мъртви тела ще тръгнат пак.

61

нн

преди 3 години

Чудо, глупости. Заразата атакува, но хората я карат по-леко. Просто не се регистрират. Така ще бъде. В България и тук се усетиха за този номер на заразата.

60

До Веско

преди 3 години

Не лъжа защото нямам нито една причина да лъжа.Влезнах да коментирам защото мразя лъжите. Тези хора лъжат. От заглавието се впечатлих и дойдох да видя как коментирате.Нямам причина да лъжа, брат. Това е общо казано за във всяка къща има починал.Аз не съм броил къщите-то се подразбира.Това е сравнение... нещо като хипербола. Нямам идея да ви внушавам нищо.Всеки си има глава на раменете и си мисли както го разбира.Но очите на хората виждат само това, което мозъка може да разбере.Живи и здрави!

59

Веско

преди 3 години

До Анонимен 48Абе как не ви е срам да лъжете, като не ви се удава и математиката. Какво значи във всяка къща има починалИ? При средно четиричленоо семейство по един да има-400 хиляди само в Барселона а? Или айде да са баба и дядо и двете деца със семейства и внуци - един на десет да е умрял - 160 000 в един град само и то от вирус!!! Че и плюсове му сложили Ковиди0тите!

58

Анонимен

преди 3 години

"ако в началото на октомври средно на ден са били приемани по над 2500 пациенти с коронавирус, миналия четвъртък на лечение са постъпили едва 238 души."Не постъпват в болница-не защото няма заразени,а защото са на домашно лечение.Роднини им носят като на куче храна пред вратата.Питайте ваши познати българи от Испания и ще видите,че не е истина написаното от Мадрид. Всеки българин има познати българи или роднини в Испания-питайте ги и ще ви се изсмеят, че сте се хванали на капана за малко болни.

57

глас от тъдява

преди 3 години

От както преди месец време от няколко хиляди заразени , и за да не им наложат ограничения на другия ден бяха само 200-300 - вече никой не им вярва.

56

Анонимен

преди 3 години

"Чудото от Мадрид" са внушения от екипа на кмета на Мадрид.Хора, разберете, за един е сватба-за друг е брадва.Сега политически се надцакват и всичко това е за сметка на хората. Те се изпокараха преди месец в Испания.Отменяха мерки и налагаха нови. Когато в един момент се взе решение всяка област да си прави самостоятелно мерките - сега се надлъгват кой е по-успял.Нещо лъжат от Мадрид.Скоро ще се разбере какво и защо.

55

Мъдааааа

преди 3 години

Taзи първоаприлска шегичка никак не е уместна.

54

Анонимен

преди 3 години

Те без фиести не могат да живеят.На една кръщенка от 90 човека преди медец се заразиха 49.Извинявам се направих дислексия

53

Жалко, но факт

преди 3 години

да, много хубаво че са намалели (ако им вярваме), но в момента в който излязат по улиците и ще стане същото мазало както преди .

52

НЕКОЙ

преди 3 години

Испания е прокълната държава. Създала е само държави-***....

51

жалко

преди 3 години

вирусът уби малко лош мат'рял!

50

до 49

преди 3 години

Без да видя DW знам, че лъжат защото вуйчо живее от 23 години в Испания и съм наясно-чуваме се всяка седмица по 2 пъти.Няма никакво чудо. Хората ги затвориха и още има хора, които се самоизолират. Макар, че и там има протести и хора, които пречат за справяне с пандемията. Хората там са много темпераментни.Те без фиести не могат да живеят.На една кръщенка от 09 човека преди медец се заразиха 49. Тези от мадрид лъжат.Там всяка област решава самостоятелно мерките.В Испания кмета решава за мерките

49

анализатор

преди 3 години

За съжаление параноиците се оказа неизброимо повече от нормалните хора.Вече знаем-затваряме се,и за определен период,по ниска заразяемост.Отваряме се-и заразата се увеличава.Недейте да бръщолевите глупости.То,*** и параноици на Запод повече от нашите.Мадам В ,в нейния сайт Е-ицентър",днесзове за крути мерки-затваряне,заключване и пр.ненормалщини.

48

Анонимен

преди 3 години

На снимката сервитьорката е с маска, но така си я сложила че лиги те от устата и отиват върху храната.

47

ВЪПРОС

преди 3 години

Когато Новината е подписана от DW винаги има съмнения за достоверност .Тази Медия е като Ал Джазира на ИДИЛ .Като Българския Вестник ШОК от преди 20 години .

46

Анонимен

преди 3 години

Моите роднини живеят в Испания.На майка брат е женен там за испанка. Нямате си представа какъв страх има там сред хората в момента.Всички имат запаси с храна и дезинфектанти.Наскоро са били един в метрото защото бил без маска. Там хората се дебнат и като видят някой без маска го линчуват вече.До там са я докарали след като във всяка къща има починали хора. В Каталуния има хора с ампутации след като са били заразени преди 3 месеца - започват съсиреци и тробми да се активират.В резултат-ампутации.