19

мерки-мерки

преди 3 години

Защо всички повтарят като някаква глупава мантра тези "мерки" - дистанция, маска, мийте си ръцете, стойте си вкъщи и др., вместо да говорят за "слона в стаята" - че огромен процент от човечеството си е съсипал здравето до такава степен, че всеки вирус може да го събори. Маса народ са с наднормено тегло, хранят се с ***, напиват се като казаци, нямат никаква двигателна култура, никаква представа какво съдържат храните и напитките, с които се тъпчат и после все някой друг им е виновен...

18

Анонимен

преди 3 години

Как пък един висш политик или милиардер не се оказа с кофти кръвна група или с кофти гена и не ритна камбанката от короната за 1 година?

17

Expert

преди 3 години

Естествено че е настинка, ако пък се сгомнясат нещата, ей ти го моноклоналното антитяло+Ремдесивир, вадиш 200к, и за един ден настинката ти е минала

16

Анонимен

преди 3 години

Донякъде е прав с разликата , че от тази "настинка" умират доста възрастни хора и такива със слаба имунна защита.

15

Анонимен

преди 3 години

найлон Маската се напънал и родил умна мисла...рано сабахлем!

14

Анонимен

преди 3 години

Аз не разбирам защо не си е направил pcr тест. В цял свят се знае, че другите нямат достоверна точност. Може да е нямал и той 120 лв... Или просто трябва да се прави на интересен.

13

Анонимен

преди 3 години

А ЕС освен да правят сензорчета или най-многото някое роботче тип лего, да имат случайно с какво да ги изпратят в космоса тези играчки? Открили вида на Марс, невероятно. Битката за Космоса няма нищо общо с Космоса драги ми форумнико. Битката е за влияние, шпионaж и космически оръжия. Чий ще го дирят американците на Луната? Ще я ползвали за база, а дали пък не за военна база?

12

До 11

преди 3 години

ЕС има Европейска космическа агенция. Откритието на течна вода на Марс в подземни езера е на ЕСА.

11

Анонимен

преди 3 години

Къде е космическата програма на ЕС?Къде са облачните услуги на ЕС?Всички ЕС компании и вероятно правителства си съхраняват данните на облачните сървъри на американското правителство.Къде е европейскаската операционна с-***?Пълна простотия и пълен контрол.Защо им е наркомaнa Мъск на СAЩ-защото Мъск е Роскосмос на САЩ.Целта е контрол и власт,но данните са разочароващи, китайския дракон навдига глава (о, да, в китай няма гугъл) и се очертават сериозни конфликти. Вероятно и ковид е инструмент.

10

Анонимен

преди 3 години

Мъск е улучил сигурно без да иска истината за вируса ! Това е точно така

9

Анонимен

преди 3 години

На малкия му пръст не можете да стъпите. Доказал се е , че е има акъл!

8

Анонимен

преди 3 години

Сега умнокрасивите ще му се подиграват ли, че е пpocт байганьо и антиваксър?

7

Истукан

преди 3 години

За едни е нищо и нямат симптоми, за други е обикновена настинка както всяка година, а за трети е кошмар и го прекарват като тежък грип. От начина на живот зависи как ще го прекараш и ще усетиш ли нещо.

6

Бау

преди 3 години

Много ми падна в очите Мъск. Държи се като пълен и* с нещо много сериозно. Всичко това, защото му се развалиха плановете...

5

Ха

преди 3 години

Както и да го квалифицираме този вирус е проблем.Да не ни хваща, че знае ли се...Пазете се доколкото можете!При усложнения и нужда от лекар и болница, тогава става страшно. Независимо от бодряшките уверения на властта че всичко е наред.За България е факт че здравната система е вече в състояние на разпад.

4

Анонимен

преди 3 години

***-нaркoман! Изпечен мошенник и пионка на ЦPY. Наляха милиарди в компанията му за електрокари,която все още е на загуба.Компания за мотокари на няколко години с пазарна капатализация повече от всички автомобилни компании взети заедно с вековни истории. Ще пускал интернет с новите си хвърчила - по-наивно алиби не успяха ли да измислят шефовете му от правителството?

3

Анонимен

преди 3 години

Той и Мангъров ви го каза, ама друго си е милиардер да го каже. Пращят сухите съчки и това е.

2

реалнафантазия

преди 3 години

Дано да го изкара леко. Няма кой друг да закара човек до Луната и Марс. На този етап е незаменим. Просто няма кой друг...:)

1

Анонимен

преди 3 години

"абсолютно различните резултати от еднакви лаборатории."И този човек претендира, че разбира от наука и се стреми да е лидер в технологичните иновации. И в една и съща лаборатория да правиш тест с недостатъчна точност, ще е ту положителен, ту отрицателен. А и еднакви лаборатории няма. Всяка е със свой екип, различен опит, а често и с различна методика за взимане и обработката на проби.