39

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

Warning about PCR tests ..Жертвите получават трайни увреждания на охраната на горни дихателни пътища ,устата и носа.Попаднали през пробитата охрана вируси вкл мутанти като COViD Mutants могат да поразят малтретираните чрез PCR tests. За профилактика /обемно въстановяване на охраната на устата пробвайте с Wisky.Подобни мутанти разпространявани от мед мафията в миналото лекувахме бързо с гъргара с слънчогледово олио сутрин на гладно.ПРОбвайте i със Зехтин.

38

Анонимен

преди 3 години

Найлон Пръцк нали е новатор.Да вземе да инвестира в намирането на лекарство за тази настинка,че бая народ си замина и то все бедни хора.Богатите като него не ***!

37

До 29.

преди 3 години

Може и да си прав, че Мъск контактува с извън земни същества, но вземи прочети автобиографията му. Дядо му на Мъска е първият човек на света обиколил с частен самолет земното кълбо. При това дядо му по майчина линия. Баща му на Мъска е един от най-добрите архитекти в ЮАР. Мъска на 14 години е прочел всички налични книги по библиотеките. На 17г. бяга от дома си и емигрира в Канада при богатата си баба, където става асистент на директора на най-голяма там банка.Все случайни неща в живота му!

36

Анонимен

преди 3 години

Оттази "лека настинка" се тумбиха 250 хиляди американци и още толкова ще се тумбат

35

Анонимен

преди 3 години

Щом е тъй, да вземе да прати малко бацили в космоса, може да потрябват.

34

...

преди 3 години

Факания *** постояно търка коментари, които казват истината, че тука става въпрос за много пари. Пари от тестване, превенция, ваксинация и тем подобни на една настинка. Става дума за стотици милиарди, даже трилиони долари. Всякакви бълвочи под формата на коментари не се трият, но точно тия се трият. Защо ли? Все пак и медиите печелят от тая изтерия. Вижте само всяка 2ра новина е за ковид. Яко кликбейт. Яко ще ви спамя. ***.

33

Напълно е прав !!!

преди 3 години

Но хората не слушат ! Важно е ,че чували няма за всички (лъжите от ТВ-то) !!!

32

Анонимен

преди 3 години

До пепемъск споделя колко е ограничен умствено

31

до 29 От Карлуково

преди 3 години

До Анонимен: Хаповете, моля!

30

пепе

преди 3 години

Поредния "журналист" бок*лук! Мъск единствено сподели в интернет, че има леки симтоми. и че се е тествал 4 пъти с бърз тест като два от тестовете са били отрицателни и два са били положителни! Също каза, и че е направил 2 PCR теста в различни лаборатории и чака резултатите в момента.И веднага се намери "журналист" утр*пка да го злепостави на базата на два туита. Силно препоръчвам на читателите да престанат да си губят времето с български "медии".

29

Фин

преди 3 години

Всъщност до 29...

28

Фин

преди 3 години

До 30, защо да е за съжаление? А преди 100 - 150 години кой е вдъхновявал великите изобретатели? Обясни малко,че темата е интересна.

27

Анонимен

преди 3 години

Този контактува с извънземните които му дават насоки в разработването на ракетите му.И между другото целят напредък на човечеството се дължи изцяло на тях даже и техниката в домовете ни.Китайците също имат контакт с тях. Защо си мислите че икономическа сила номер 1.По същата причина.Даже се говори че само някои от тях пътуват във времето виждат тамошните технологии и започват да ги произвеждат тук.Всичко това звучи налудничево но за съжаление е така.

26

Анонимен

преди 3 години

МУСКУСНИЯ ПЛЪХ КРАДЛИВ

25

D

преди 3 години

Да си беше направил PCR тест, или пари няма да си ги плати?

24

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с обикновеният грип ???Дето ни го пуска поне два пъти годишно

23

Анонимен

преди 3 години

До мерки-меркиЕ да, ама досега никой друг вирус през последните 100 години не го е съборил в такъв мащаб. А като говорите за съсипаното здраве - ами данните на СЗО и статистиките на много от напредналите европейски и неевропейски нации показват, че продължителността на живото и средностатистическото здравословно състояние на хората презпоследните 50 години никога не са били по-високи през цялата история на човечеството. Допреди по-малко от век в Европа 55 години е била вече напреднала възраст.

22

IQ 3.14

преди 3 години

тоя откак продруса е ептен за кашмер

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Ами да, такъв си е. Имотният и властови статус не променят културния и ментален статус на индивида. Сред всички народи има байганьовци. А поведението на този индивид в момента е цинично и безотговорно. Каквото и да си разправя, ако му се влоши състоянието, за него винаги ще има първокласна медицинска помощ и лекарства. Но да не подвежда онези, до които помощта няма да стигне, да се държат лекомислено и да отричат очевидното.

20

Анонимен

преди 3 години

Лъже за измислил си е че е болен от К19 щото . Абе историята е дълга.Мерките пречат на новата му фабрика за пунта мара колите му и тоя разправя че няма коронавирус или ако има е лека хрема. Естествено ако се разболее си има цяла болница пълна с всякакви най-модерни апарати лекарства персонал и тн не се и съмнявайте.За плебса -дупката за него милиардите. Няма коронавирус бе всичко е лек грип.