59

чочо

преди 3 години

Па прав си е човеко, не се е психясъл като всички дето гледат БТВ по цял ден. Един час гледане на БТВ и веднага си правиш сепуко на мига.

58

Още верни изводи

преди 3 години

Цигарите са ми на луната.Луната е в джоба на гащите ми.Следователно цигарите са ми в джоба на гащите.

57

Да не се лекува

преди 3 години

Тогава има шанс.Този трябва да е или шоп, или македонец.

56

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Мъск е абсолютно прав за това.Слушайте го! Той е умен човек, който може дори да изстрелва коли в космоса.

55

Мистър Пропър

преди 3 години

И тоя е жулнал една белина като Тръмп!

54

Анонимен

преди 3 години

До пепеНа модерна медия масово и липсват морал и етика.

53

Анонимен

преди 3 години

Нали се сещате, че Мъск може да си позволи най-доброто лечение ако развие по-тежки симптоми. Това не се отнася за огромен процент от американците и за 99.9% от българите. Така че не е съвсем същото когато се разболява Мъск или Тръмп и когато се разболее някой от обикновените хора, които трябва да се молят да не са за болница, но ако са, да се молят да ги вземат в болница, и болницата да е добра, и да има пари за скенери и рентгени, и да има хепарин и ремдесевир, и да има антибиотици и т.н. и т.н

52

Верни твърдения

преди 3 години

Коронавирусът е вид настинка.Куршумът е вид метал.Горивото на атомната бомба е вид химично съединение.

51

Германец

преди 3 години

Мъск... заяви, че симптомите му са симптоми на лека настинкаПревод на несбеге: "Илон Мъск: Коронавирусът е вид настинка"*** лапна въдицата, естествено :)

50

Анонимен

преди 3 години

до 34един форумен плъх каза, че илон Мъск бил ограничен умствено.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40С не малка част починали с Корона или просто писани, че са имали, вместо от Корона.

48

Анонимен

преди 3 години

До До 29.Книги? В България половината население не е чело нищо от гимназията насам.

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Твърдеше го още преди 6 месеца и просто предаде информация, която е публично достъпна. В САЩ болниците страдат, поради липса на пациенти. От страх хората не ходят. Но като някой почине, ако го пишат че е от ковид, болницата взима голяма субсидия за това. И лекарите го правят, защото алтернативата е .... да няма болница. Не се преследва в момента, защото ако тргнат да затварят болници по време на пандемия, ще е много глупаво, дори и по техните стандарти.

46

Анонимен

преди 3 години

Това с Калифорния си е отмъщение, защото Мъск и още няколко к омпании започнаха изнасянето си към Тексас, а после взеха и много звезди и причие да следват. Калифорния може д аси загуби половината тек. сектор и да се приключи с неомарксистката им мечта.А за Короната - че приказва глупсоти, приказва, ама има и верно неща. В България колко от нас са тествали различните лаборатории? Да пратим от 100 души проби на 10 лаборатории и да видим резултати?

45

Крико

преди 3 години

Този определено разбира повече от цялотото ти генетично еволюйране от началото на родът ти !!!!! Ти неможеш да излезнеш от село а той отиде до марс такаче бегай сложи на кокошките и стига исказва мнение по тема която не е свързана със директен въпрос към теб

44

Анонимен

преди 3 години

Този чини ми се разбира от медицина колкото и от технологий. Титан на мисълта!

43

Бау бау

преди 3 години

До БауАбе "сериозно"! Някъф смешен, лек грип само правителствата, за да налагат мерки, го взимат на "сериозно". Затова сме вече цяла година на това дередже.

42

Анонимен

преди 3 години

Хората ако имат суперзатлъстяване а това са 40% от народа и са застрашени защото наднорменото тегло води към болести Мъск какво е виновен.

41

Анонимен

преди 3 години

49-годишният Мъск се отнася лекомислено към COVID-19, поставяйки под въпрос заразността на болестта и твърдейки, че смъртността е завишена.-------Какво точно имате предвид, кое е лекомисленото? Поставянето на въпроси ли е лекомислено?

40

JJIvanov

преди 3 години

Отлични резултати срещу подобни опасни вкл нано мутанти дава следната настойка- гроздова или джанкова РАКИЯ над 48 градуса БЕЗ ВОДА.В 700 милилитра накисвате 20 грама ЗЕЛЕН ПРОПОЛИС,Ползва се за ЖАБУРЕНЕ ВКЛ СЛЕД ЗЪБОЛЕКЪРИ <СЛЕД PCR TESTS .Ползвайте уиски или коняк след завръщане от разходки,работа ,пазаруване вкл за ЖАБУРЕнЕ и пиене..