163

Анонимен

преди 3 години

по-крадливо нещо от комунист - нема.не ще да работи, но всичко е негово.

162

Щерю

преди 3 години

На сн.: Дона Корнелиза - шефката на червената Мафия...

161

ГЕРБ

преди 3 години

РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА ЗА НАРОДАКОРУПЦИЯ, КОРУПЦИЯ, КОРУПЦИЯ ЗА ВОЖДА

160

Един НАИВНИК

преди 3 години

А нещо като план за оцеляване имате ли ???

159

Генади

преди 3 години

До ГосТхаха, *** премиер, не са хубави тези шеги :) та той няма никакъв житейски опит, цял живот е карал самолет, олигарсите го въртят на малките си пръсти

158

ГосТ

преди 3 години

Никога не съм гласувал за тях. Всъщност съм гласувал един или два пъти изобщо. Но в момента ако можех щях. Щото определено няма да ми се занимава от другаде да ходя по посолства.

157

Анонимен

преди 3 години

Всъщност някой чу ли Нинова да благодари на лекарите във ВМА?!?

156

бай Пешо

преди 3 години

До ГосТТи как реши, че бсп са леви? Това е една от най-десните партии у нас, нищо че се опитват да ни манипулират с разни леви измишльотини.

155

ГосТ

преди 3 години

К'ви фалити бе ? 30млрд дълг добре ли е ?

154

ГосТ

преди 3 години

Всъщност, изключително недалновиден ход на схемаджийката от крушовица да даде мандат от БСП на Румен Радев за президент, вместо да го пази за премиер. Същото като това да не иска да включи лидера на ПЕС в листата за ЕП на изборите хахахаха. И да води войни с Елена Йончева, която единствено предприе реални действия за изобличаването на баце в ЕП

153

SHEFA

преди 3 години

-НЕ-ТИ НЯМАШ ПРОГРАМА.

152

Анонимен

преди 3 години

От "БСП и СиЕ"АД винаги са имали идеи, програми, визиии ... и обещания за "Светло бъдеще", но винаги когато са се докопвали до Властта са докарвали страната до инфлации, банкови фалити, затъвали са в корупция и са отдалечавали България от Европа ... след тях остават трапове като тези в Белене и Цанков камък, спрени европейски фондове, отарашени партийни каси и обръчи от фирми като тези на Доган, който благодарение на коалиционното си партньорство с тях разпределяше порциите в държавата ... !!!

151

ГосТ

преди 3 години

Може. Благодаря за поправката.

150

Анонимен

преди 3 години

Визията им за България я знаем много добре - "Всичко да се раздаде на другарете"! Това е програмата на кратко. Малко по подробно - ще подкупим пенсионерите и ромите с обещания (не пари, обещания + кебабче), ще направим няколко простеста с едни *** и готово - властта е наша пак. Да аме не - хората вече разбраха какво е БСП - една партия от изпечени крадци и лъжци начело с една мучаща крава!

149

ГосТ

преди 3 години

И между другото, нищо против произхода на приватизаторката, и бащата на Джон Атанасов е бил от родопско село. Просто някак за нея ми идва отвътре.

148

ГосТ

преди 3 години

Най добрият вариант в настоящата ситуация е за премиер е Румен Радев в правителствена коалиция между БСП и ДБ. В целия свят се правят коалиции между леви и десни, за да ограничат мутрите и популистите от властта. А за кмет на София беше най удачно да бъде или Калоян Паргов или Борис Бонев. Крушовската приватизаторка обаче подкрепи маяма вместо Паргов.

147

Анонимен

преди 3 години

Братовчедът в семейството Цецо Петров показа родната къща на социалистката в Крушовица.От нея са останали само няколко греди и керемиди, крепящи се на магия. Там вече не ходи никой, а местните помнят Нинова само като много малко дете, някои пък са я виждали само по телевизията.Какъв човек си, Нинова?Защо забрави от къде си тръгнала?Защо не оправиш първо къщата на родителите си и тогава оправи България!Човек първо трябва да си види гредата в двора си и тогава да гледа сламката в двора на другите.

146

До Гост

преди 3 години

Дръж се сериозно ! Кажи сега ,кой според теб е правилния избор за премиер !!??

145

Анонимен

преди 3 години

петилетката за 4 години!

144

Анонимен

преди 3 години

ХахахахахахахахахааааааааСамо БСП имало програма....ХахахахахахахахахахахахаааааааааааПрегледайте я тая бе !!!