223

Алтернатива има

преди 3 години

Дали БСП ще управляват по-добре от ГЕРБ? Това всеки сам трябва да реши, преди да гласува. Но ГЕРБ вече ги видяхме. За три мандата на Бойко сме вече най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-бързо намаляващо население. По времето на Станишев бяхме на едно ниво с Румъния, а сега сме далеч зад нея. Стига им толкова.Само когато се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка, тогава ще се отлепим от дъното.

222

Анонимен

преди 3 години

САМО БСП ЗНАЕ КАК ДА НИ ОПРАВИ- В ЕС С УПРАВЛЕНИЕ НА БСП ВЛЯЗОХМЕ С 160ЛВ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И 102.18ЛВ МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ. ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС ДРУГАРИ- НИКОЙ НЕ МОЖЕ ТАКА ДА НАГЛАСИ НАРОДА СИ КАКТО ВИЕ!

221

Анонимен

преди 3 години

Ако трябва да избирам между ГЕРБ и БСП, тогава ще избера терминал 2.

220

Уважаеми

преди 3 години

Хора всичко свършва и започва с нас. От нас зависи всичко и нищо. Смятам, че ни трябват качествени политици и те са сред нас но не и в партиите. До като в управлението има националисти, няма как да се развием.Трябва да има патриоти които обичат страната и не са корумпирани. Иначе все ще сме недоволни.

219

В грешка си

преди 3 години

До Мангъркатаако смяташ Нинова за глупава!Точно обратното,тя ни смята за такива!Тя крепи Бойко по-всички възможни начини!Натяга гайките и народа подскача,че БСП искали властта!Че те властта си я имат вече 30 години,а кой ще е отгоре няма никакво значение!

218

Мангърката

преди 3 години

Куронавируса нанася трайни умствени поражения,дрОгарко Корни.

217

Управленец

преди 3 години

Ооооо, ние знаем комунистическите планове за управление - те са 5-годишни, 100-годишни и "Насрещни планове" . След всичките им планове за управление, винаги накрая България катастрофира !!!!! И това го знаем много добре ! Днес плановете на българите са да закрие БСП като най-вредната структура съществувала на родна земя ! Край !!!

216

Арогантността

преди 3 години

на червените е къртеща.Знаят 10-тина думи:за "врага"-провал,корупция,лъжи,оставка:за себе си-честни,достойни,милеещи за народа.Имат и голяма мечта:победа на избори и спечелване на властта.Но нито думите за "врага",нитомечтите им са реални.Освен скандали друго не генерират.Не са градивнаопозиция.Плановете им са волунтаристична сплав от "планова икономика"соц.тип,в която те да са капиталисти.Народът е измислил поговорка за такивакато тях:"На бодлива крава,Бог рога не дава".Пази Боже от тях!

215

Програмата

преди 3 години

1. Отивам на село.2. Садя бостан. 3. Цаня Фигуранта и Деса за бостански плашила.

214

Селски лъжкини....

преди 3 години

... от с. КРУШОВИЦА ПАК ВИ ОМАЙВАТ С ГОЛИ И ЛИЦЕМЕРНИ ПРИКАЗКИ... ХАХАХАААСАМО, ОТ ОНИЯ 80%..ДЕ БИЛИ МОЖЕ ДА. ПОВЕРВАТ.. ХАХАХААА.....

213

М дааа

преди 3 години

Акъ ти се спи прочиташ статията и вече си буден!Псуваш,кълнеш и вече си изпил първото кафе на екс,пушачите подкарват 3 цигара!Това е ефекта Нинова!

212

АнатемаОфсо

преди 3 години

Искам да мандръсам в хотелчето за няколко милиона евра, на Халкидики. Ако има и други желаещи,да гласуват с палец нагоре.

211

Анонимен

преди 3 години

Каква програма?Призовава хората да не спазват противоепидемични мерки, а после при първи симптоми- настанена ВИП легло.Дори и след това веднъж не призова да сложим маски.Все едно,че Бойко ги е изобретил . Пръв в историята на медицината, а тя е пръв оценител.Пропагандата им е жалка и човеконенавистна.

210

Анонимен

преди 3 години

Сега е запланувала приватизация на болници.Поне Техноимпексовите пари ги профука, парите от касата на Позитано 20 заминаха в САЩ за обучение на сина й.Какво друго е останало, та госпожата да може да усвои едни пари.Айде обратно към Крушовица, другаркЕ.НЕма го Царя, да му се лепнете ,да управлявате от негово име.Вас ви познаваме.Лозунги и кражби.Разруха.

209

ПЕНДА БЕЗ ПИЖОЛ

преди 3 години

И аз имам програма, ама не мисля да я изпълнявам.

208

До 187

преди 3 години

Единствен капацитет има младия премиер с харема от партията на безпартийните, като се създаде, другите ги махаме и народа идва а не костовиста, прокопиевист, чалгара, комунистите и тнт само тая партия остава всички други партии ги махаме и народа идва само тая остава

207

До 163

преди 3 години

Най-добрия вариант за премиер е младия премиер с харема от партията на безпартийните като се създаде а не комуниста или костовиста чалгара и тнт

206

Анонимен

преди 3 години

Телевизия ЕВРОКОМ е подложена на огромен натиск.В тази телевизия работят най-добрите журналисти.Не е нужно да ги изброяваме,но препоръчвам на Велизар Енчев и на Нора да се осъзнаят и да защитят колегите си.На Сашо Диков много му се кефя."Премълчани истини"-това е другото предаване,което не пропускам.

205

Анонимен

преди 3 години

Защо Бсп и Нинова не правят НИЩО ОТНОСНО ГРАБЕЖА НА ЗЛАТОТО?Защо само Волен Сидеров говори за ТОЗИ ПРОБЛЕМ???Златото в земята ни е НАШЕ.Не е собственост на Бойко Борисов.Къде ще го носи? Цял един народ го ненавижда тоя бибитко и народната омраза ще го достигне!

204

Пази, Боже!

преди 3 години

*** да та асвабаждава Ципрас да има да ти дава И *** да та управлява. Амин!!!