203

Случаен минувач

преди 3 години

Глупости. Това са пълни глупости.

202

Анонимен

преди 3 години

Мерси, във плановете на БСП не искам да участвам вече...

201

предстои да се случи

преди 3 години

Бойко Борисов капиталист ли е?Комунист ли е?Изобщо за какъв се мисли и той не знае.Бил някога мутра,но сега е страхливец.Защо се крие от протестиращите?Протестите са срещу него.Ще дойде ден,когато ще избяга от ония бизнесмени,които е успял да ограби,но точно те ще го..сещате сеЩе го намерят.

200

Анонимен

преди 3 години

Цялата програма на БСП е директно ОТКРАДНАТА отидеите на Волен Сидеров и партия Атака.Гледайте Тв Алфа.Бойко Борисов САМ СЕ нарече ***.Цяла една книга е прочел.Вярвам му.Само не разбирам какво е работил,та да има килограми злато и милиони евра в чекмежето си.Барселона е друга тема.Цял свят му се подиграва,но на него не му пука,прекалено е нагъл.Тъжно ми е,че сме най-бедни в ЕС,но Бойко има килограми злато е шкафчето си.Явно много е работил...

199

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ е едната страна на монетата "бившата държавна сигурност", а БСП другата. И зад двете партии седят едни и същи хора, така че който и да дойде на власт, те пак ще са на власт. В България живят много и*иоти и за това сме на това дередже.

198

ГосТ

преди 3 години

Абе анонимен, я не ми разпраай вицове бе. Нивото ви е под сек'ва критика. То си личи по всичко в тоя обор бг. Аре сиктир. Паляци. По скоро *** цвички,щото паляците имат талант.

197

Анонимен

преди 3 години

Щом комунистите казват значи фалит на държавата!

196

Анонимен

преди 3 години

Мухахахахаха

195

Майна

преди 3 години

Жалко. Мислех да доживея една реч на Нинова или Радев за убитите от комунистическия режим. Ама надали ще стане и в следващия живот. Напълно безнадеждни са!!

194

Диана

преди 3 години

Нинова е изкопаемо от миналата ера ...Явно е твърде остаряла и е много зле с очите, ушите, мозъка, сърцето за да разбере, че нещата са се променили. То само с наливане на мускули и пластични операции може да седиш на корицата на Плейбой, но не и в Парламента...Няма спасение за тези хора - трябва да си ходят вече! Срамно е да им се смеят децата - не е хубаво да се смееш на оглупял човек защото си е остарял...Човек трябва да знае кога да си отиде!..А може би не могат вече и това да разберат...

193

\\\•_•///

преди 3 години

На какво? На тоалетна ли? Та вие изфукахте парите на собствената си партия и не знаете или се правите , че не знаете къде са, програма имали , клоуни. Само дето сте жалки , а не смешни.

192

НАРОДЪТ

преди 3 години

ТАЯ АКО ВЗЕМЕ ВЛАСТТА ЩЕ НАПРАВИ ОТ БГ ТОЧНО СЪЩОТО, КОЕТО НАПРАВИ С ТЕХНОИМПЕКС. БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ!!! АМИН!!!

191

аз не вярвам,а вие

преди 3 години

И аз смятам, че нейното място не е в политиката,защото лъже и краде,ама кой ме пита мен? На това му се вика фурнаджийска лопата, накъдето духа вятъра на изгодата и те са там под нова форма- "променени". Не ми се мисли какъв живот ни чака, ако те ни управляват пак. Не трябва да се допуска това. Нямало да лъжат и крадат...едва ли и сами си вярват вече.Отдавна няма нито честни, нито почтени политици без да се облажат. Да го разправя на старата ми шапка, както има един лаф.Никой вече не й вярва.

190

Гумичка за триене

преди 3 години

А МАСЛАРОВА участва ли в програмата че имам едно хотелче за ремонт, пък чух че по нейните сметки ще ми излезне на далавера???

189

промени, не планове

преди 3 години

Най-правилното нещо е да няма толкова много партии. Събрали се десетина човека и правят партия. Трябва да има промени в закона най-сетне, не може на всеки щом му изнася партия да си прави. Хората не могат да изхранят толкова много хрантутници и мързеливци. Та депутати ли не щеш, партийни лидери, секретари...цял куп "ръководители"- лапачи наготово. Крайно време е да престане тази порочна практика. Та коалиции ли не щеш, та леви-десни...а за хората какво остава...една гола тояга и игнориране.

188

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?

187

Ко вид ях

преди 3 години

В болницата Корнелия Нинова си направила и тест за мозък, но той излязъл отрицателен.

186

Червените крадци

преди 3 години

Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)

185

Tyrlak

преди 3 години

Страшно сбъркани хора,това е най страшно ако се случи!

184

Въпрос към Курнелия?

преди 3 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...