101

Анонимен

преди 3 години

До 85/103За спокойно вече ти се обясни. Било е "спокойно" на лакеите и мишките. Ти от кои си бил?

100

пияница мистик

преди 3 години

До 92"А сега като има телевизори във всеки магазин, защо сте първи по смъртност в света и 80% от българите живеят в бедност?"===Да де, ама сега с 1 заплата си взимаш 1 телевизор, а по соца пестиш 1000 лв за Рубин 5 години. Ако погледнеш статистиката, че видиш, че средната продължителност на живота се е покачила от соца с близо 10 години. А тези 80% дето живеят в бедност са онези 80%, дето вашия професор от БСП ви каза какви сте, затова сте бедни. Аз що не съм?

99

85

преди 3 години

Имало е единични случай за хора без възможности, защо е имало списъци според теб - защото е имало желаещи МНОГО, а вие хем сте чакали - хем сте нямали пари какво да си купите - противоречиш си. Насадена ти е омраза. Не че е било идеално - но беше СПОКОЙНО. И ако някой го отрече - значи е по клинична пътека. И тогава имаше бедни и богати - тези къде чакат пред 1 магазин и тея къде влизат в кореком. А сега как е? Пак е същото. Пак не си разбрал - преди беше спокойно.

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100"Бай Тошо построи панелки а бодигардът му сега ги боядисва с евро пари.""Социализма се оказа едно недоносче. Това е ИСТИНАТА!"Тодор Живков

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 96Не забравяй да си изпиеш хапчетата.

96

Анонимен

преди 3 години

Бай Тошо построи панелки а бодигардът му сега ги боядисва с евро пари.

95

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоАбе то не може и някой да фалира цяла държава ама на, комунистите успяха. Няколко пъти! За да могат да изнесат заграбеното, дето Вие не сте мислили за пари (щото са ви промивали мозъците) ама те са мислили само за това. И кво, те са ви лъгали цял живот и сега ми ревете, че сте бедни ли?? Мани, ами и с носталгия си спомняли...

94

пияница мистик

преди 3 години

До Пълен смяхАми построили сте, как няма да сте построили, като бригадирите ученици и студенти ви бачкаха за без пари, както и римляните от Строителни войски, а и останалите войничета. То така аз мога да построя с безплатен труд и магистрали и заводи по целия свят

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92Като почнеш да си пиеш хапчетата може и да разбереш защо въпросът ти е т*п.

92

Анонимен

преди 3 години

1959 г, след 17 години народна власт и социализъм Народна Република България стартира производството на първите си 100% чисто български телевизори марка "Опера". Днес след 30 години демокрация и евроатлантизъм България не може и гвоздей да произведе, всичко внася а 3 милиона българи слугуват и мият улиците на Запад.

91

Анонимен

преди 3 години

В Сомалия при капитализма и демокрацуята също можеш да си купиш телевизор без чакане.

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89"На мен ми къркори коремът. А вас?"Преди малко ядох пене ригате с доматен сос и настръган пармезан. Мисля след малко да си отворя и една биричка.Ти как мислиш?

89

Анонимен

преди 3 години

*** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА. НАРОД, КОЙТО ПЛАЧЕ С НОСТАЛГИЯ ЗА КОМУНИЗМА, ЗА БЕЛЕНЕ, ЗА ЖИВОТА В КАЛЪП, ЗА ОГРАНИЧЕНИЕТО ДА НАПУСКА СТРАНАТА, ЗА ВИЗИТЕ, ЗА СТАНДАРТА НА ПАНЕЛКИТЕ И КУТИЙКИТЕ - СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА.*** НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА!МАТРИАЛА Е ТАКЪВ-ПРАВ Е БОРИСОВ.ТО ПЪ.ТО ТА ДРЪНКА. ГОРИ МАСКИ ЩОТО НЯМАЛО ВИРУС. ПОСЛЕ РЕВЕ ЩО ИМАЛО ТОЛКОВА БОЛНИ. ТЪ-ПО -ТА ЦЕПИ МРАКА, АМА В ГЛАВАТА МУ Е ТОК И ЖИЦИ. ВСИЧКО,КЪДЕТОХВЪРЧИ СПОРЕД НЕГО СЕ ЯДЕ.ВСИЧКО ЩО ИМА ПАРИ -СПОРЕД НЕГО КРАДЕ.ГЛУПЕНДЪРИ

88

Анонимен

преди 3 години

А сега като има телевизори във всеки магазин, защо сте първи по смъртност в света и 80% от българите живеят в бедност?

87

Пълен смях

преди 3 години

Тия комунисти големи некадърници и *** а? Толкоз малко построили че сегашните умници вече 30 години не могат само да го боядисат. Смятайте че ако не бяха евро фондовете още щяхме да караме по пътищата от онова време.

86

Анонимен

преди 3 години

Aз съм на 63 години и мога да потвърдя, че при соцаилизма се живееше много лошо, а днес при демокрацията живеем добре. Всичко помня колко лошо беше при социализма, не ми го е разказвал някой, а лично съм го преживял и мога най-отговорно да ви заявя, че тогава българите живеехме много бедно.

85

Анонимен

преди 3 години

На мен ми къркори коремът. А вас?

84

Бау

преди 3 години

За пенсионерите ми е мъчно. Те нямат избор, но това да си здрав, прав, необразован и мързелив си е лично твой проблем. Такива са си само и единствено те виновни, че са бедни.

83

пияница мистик

преди 3 години

До 80Абе ти си луд бе. Аз от 2016 не работя, само си живея живота, а ти ме примамваш колко е било гот в соца, че ако не бачкам за 150 лв на месец ще дойде МВР и ще ме прати в тухларната.....Мбухахахахахахахаххахахахахаха. Евала, голяма реклама на соца направи :))))

82

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Аре цъкайте минуси сорроси. Не може Пръмовица да закрие два изрядни реактора на Козлодуй, Костов да продаде Нефтохим на руснаците, а Мариците на американците, не може общонарородните Черноморие и язовири да се дадат на концесия на *** и нагли мутри.Не може да се затрият сума летища а летище София да се даде на концесия, не може пристанище Бургас и Варна да се подарят на шмъркан Домус. Айде аплауз за кака ДемоНкрация.