121

Анонимен

преди 3 години

Честит петък 13-ти!

120

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоАми не разбирам, как сте живеели спокойно пък *** била преследвана от БКП???Аз не бих бил спокоен. Ама хора всякакви. Просто казвам, че за мен тогава си беше страшна мизерия в сравнение със сега!

119

Анонимен

преди 3 години

Троловете усетиха, че тук има хора живели в социализма и се изпариха, щот не могат да си пробутват лъготенето.

118

до 121

преди 3 години

Всичко в нета се следи. НАП не спят. Спете спокойно деца! И се пазете от вируса.

117

Бау

преди 3 години

До пияница мистикне съм обърнал внимание. Извинявам се тогава. От биткойни може и наистина да си забогатял.

116

Анонимен

преди 3 години

Гробищата са се понапълнили с млади хора, не знам дали са комунисти.

115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110Кой си ти, че да държиш сметка някой дали работи или не и от къде са му парите. Ей, това милиционерите сте за цял живот!

114

пияница мистик

преди 3 години

До БауАйде и ти. Аз поне си мислех, че си чел по-реди като съм писал с какво съм се занимавал в Перу и как една сума, с която купих биткойни по 900$ за 1 тогава после стана 16 000. Половиният милион който бях изкарал там ми се умножи по 16 :))))

113

аз съм 108

преди 3 години

Пари имахме защото дядо може да беше с трети клас, но беше упорит човек.Гледаше овце.Преди това като е бил на 6 години баща му е имал мандра.В Родопа планина.Национализирали са им мандрата и над 1600 овце.По време на национализацията са обикаляли с ковчег пред къщата на прададо.Викали или давай мандрата или влизай в ковчега.Тор са изсипвали пред вратата на къщата.На прадядо са счупили ръката щото не подписал.Това е било докато дядо е бил дете.През комунизма ни отчуждиха 9 дк земя.Помня всичко.

112

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

До Не помня кой номер бешеВиж приятелче, аз нямам носталгия по комунистите, а по спокойствието с което хората са живеели, само да ти споделя, че майка ми е била преследвана от бкп. Всичко от 89та насам, е режисирано от хиените зад първия Живков, и е водено само и единствено от личен интерес. Луканов, Ф.димитров, костов, станишев, доган, байчо, волен, а сега и славчо - всички до един са от едно котило, а вие тук се карате за нищо.

111

пияница мистик

преди 3 години

До 110Ако беше редовен в този форум, щеше да знаеш с какво се занимавам. Ама не ми се пише всеки път за новодошлите едно и също по 1000 пъти. И да, не знам какво значи баровец, но ходех доскоро чат пат по барове, а пари имам за 10 живота да ги изживея в охолство. И съм на 43 години и си мисля да си поръчам 30 фланелки с надпис "млад пенсионер" и да си ги сменям всеки ден

110

Анонимен

преди 3 години

Айде, честит петък 13-ти!

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 112"Средната продължителност на живота се е намалила от соц-а драстично."Не позна. Неграмотен си.

108

Анонимен

преди 3 години

До 103Абе какви единични случаи бе. За всичко се чакаше или се търсеха връзки. То мани ми като го купиш па се ядосваш, че то в повечето случаи направено с левия крак, ужас беше..

107

Анонимен

преди 3 години

Средната продължителност на живота се е намалила от соц-а драстично. Сега няма място в гробищата.

106

Бау

преди 3 години

до 110Някой му дава ... Няма да се учудя ако са родителите му ...

105

Анонимен

преди 3 години

От 2016 г. не е работил, а пък не е беден. Баровец ли си бе? Далавераджия.

104

1

преди 3 години

До 85/103"Имало е единични случай за хора без възможности,"Това е обикновена опашата лъжа: хората масово гледаха градини и животни, за да имат какво да ядат особено зимата. Фразата "да се хванем за зелено" знаеш ли какво значи? Хората си разпределяха провизиите така, че да им стигнат, докато се раззеленят разни треви, с които да се правят супи.Хората масово и крадяха от местоработата си, а фразата "под тезгяха" беше символична за вихрещите се схеми и изкарване "отстрани"

103

до 103

преди 3 години

Не съм казал, че сме нямали пари. Ние имахме пари защото дядо пасеше овце на Родопа. Гледаше по цяло лято 700 шилета докато станат на есен за износ.Вземаше стоката с договор от Родопа.За прираст ги гледаше.Плащаха му ги с трохи.Изнасяха ги за Италия. На дядката по 1.60 лв плащаха прираста.Вълната оставаше за нас.Имахме пари.За 2 лета дядо купи 2 апартамента.Бутнаха ни къща на 3 етажа и ни я платиха пак с трохи.Нямаше какво да купим с парите.Беднотия беше.Нямаше мебели 1980г.се нанесохме в блок.

102

Анонимен

преди 3 години

как ще направят децата по богати - с добавки - ми родителите ще платят някоя сметка - да не ги спестяват в спестовна книжка на детето, помислете за пенсионерите - че е грозно да ги оставяте с 300 лв. от Н.Г. и да мислите, че много сте дали