181

До Калеко подалеко

преди 3 години

С малката разлика че при Римските сенатори не е имало как Римски гражданин да е беден.

180

Анонимен

преди 3 години

бедност и беззаконие.несправедливости - навсякъде.

179

Да допълня...

преди 3 години

До адвокат Тенев 182 Пролетарското мислене.....Там е заровено кучето.

178

Анонимен

преди 3 години

Интересно, тия дето каканижат за "бедност" нещо се притесняват да кажат какво образование имат и какво работят.СлучаЕност?Не мисля.

177

адвокат Тенев

преди 3 години

Бедноста: Логично развитие в времена на див капитализъм!...

176

Гарантирано от ГЕРБ

преди 3 години

Може населението да е най/бедното в Европа , но за сметка на това политиците са най /крадливи

175

Българ

преди 3 години

Боко казва, че сме стабилни, какви са тия лъжи дето пишете??????

174

Калеко Алеко

преди 3 години

Не са били глупави римските сенатори, като още на времето са казали "Да го ду_ат бедните", който го е докарал до там да е беден, да си носи последствията ... има едни хора с пролетарско мислене, дето и господ да слезне от небето и той не мой им помогна и на тях все някой друг им е крив че са бедни, или загниващия западен капитализъм или Сорос и еврейското лоби, или правителството когато не е от БСП ... или ланшния сняг ... !!!

173

Анонимен

преди 3 години

До Знае се!"Колкото повече ГЕРБ - толкова по-голяма бедност!"Ти лично какъв си по образование и каква ти е професията?

172

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 171Аз обикалям постоянно цялата страна и където и да отида е едно и също, нови кооперации, кафенетата пълни, всеки върти геврека на колата даже до магазина да отиде и т.н. Да се чуди човек, как стават тия неща при т.нар. "бедност".

171

Анонимен

преди 3 години

Знам ги бедните. Бедни по документи. Осигуряват се на минимална, че даже има и наглеци уж на половин ден, ама под масата се взимат 2-3000лв.. Това са стотици хиляди хора. Заради подобни тарикати наистина бедните не могат да се отсеят и да получат държавна помощ. За малцинствата да не говорим.

170

Анонимен

преди 3 години

Единственият период в историята на българите, когато са били сити и обути, можни и заможни е било по времето на турското робство и макар и в по-малка степен в царска България. След това е непрекъснат низ от нарасваща мизерия.

169

Така е ..

преди 3 години

Как няма да се увеличава бедността, като ти дадат примерно 20 лв. и ти вземат 40 лв. с незабавно увеличение на данъци , такси и цени на ток , вода и парно ?Да се сложи мораториум на увеличението на данъци и такси за 10 г. и тогава ще се почувства подобрение на живота.

168

Анонимен

преди 3 години

ако работят усилено като банкянския комунист ще имат и златни кюлчетачакам антикомунистите да го приберат щото то други комунисти не останаха

167

Анонимен

преди 3 години

Е как да се намали броят на бедните, като броят на "трайно безработните" се увеличава всяка година

166

Анонимен

преди 3 години

Не са важни бедните. важно е да се хвърлят милиарди за скапана ненужна военна техника. Каракачанов трябва да бъде в затвора за 40 години

165

БАНко

преди 3 години

ТЕЗИ , КОИТО ПИШАТ ТЕЗИ ДАННИ НЕ ГЛЕДАТЕ ЛИ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ПО ГЕРБУВСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ???

164

Анонимен

преди 3 години

Бедноста в една държава означава само едно: сатанински отровен бизнес и политически елит в чиято глава се върти само едно "гепи колкото можеш и бегай". Всички потенциално доходни бизнеси са окупирани от външни фирми или техните тукашни лакей, без дори намек за завъртане на печалбата в България. България е смучка.

163

Анонимен

преди 3 години

До ЛилиянаЩом и финансовия министър Горанов няма пари за апартамент в София и прави услуги на бизнесмен срещу жилище. може да си представите що за държава е бг.

162

Лилияна

преди 3 години

На беднитентрябва да се помага и да бъдат нахранени. Ако зависи от мен всекидневно ще им приготвя гореща супичка.