141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 146Колеги са ти далаверажии или мафия от ГЕРБ.

140

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 146Почти всички мои колеги не могат да си купят даже на заем. Твоите сигурно са от тия на ГЕРБ.

139

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 144Ватикана например. Няма поданици и само богат папа. Другите му слугуват и живеят в Италия.

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 141Почти всички колеги покрай мен си купиха жилища без да продават нищо от соца и със пари само от заплати. Да, с ипотечни кредити, които половината вече даже изплатиха.Така, че това че някой немогат е факт но не както казваш, че никой не можел..

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136Един куп си купиха апартаменти Всички ги знаем Цветанов, Доган, Пеевски, Цачева, Борисов и т.н. ГЕРБ и СДС и общо около 1000 човека въртят регистъра с техни фирми, банки и роднини.

136

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138Ами то всичко може ама я ми дай за пример такава държава дето е останала с 1 човек..То хора ще си фалират винаги, къде по тяхна вина, къде по лошо стечение на обстоятелствата ама мисля, че е несравнимо да фалираш зорлем държавата и да сравняваш, че имало и сега фалирали.

135

Анонимен

преди 3 години

Аааа, ама Вождът каза, че цъфтим!!! И пенсионерите вече направо се побъркват в какво да си инвестират милионите. И за това живеем най-кратко в ЕС, от притеснения за индекса на борсата.

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136 Купили след като са продали от соца или на заем. А от заплати няма.

133

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен136Купиха си и ще ги изплащат 30 години.

132

Анонимен

преди 3 години

Беден е много относително понятие - кой сматаме за беден днес? Може би онзи който няма последен модел сматфон? Тези статистики така представени са една манипулация и откровенна простотия, от която няма как да изведем никакъв обективен логически извод. Разбира се негативното продава и обслужва интереса на спонсора, но пък джурналистиката дълбае дъното.

131

Анонимен

преди 3 години

Ама как? Я, отворете новината в сектор "Образование", в която някакви хора масово обясняваха, че всяка рецепционистка взима 2500 и всеки, който работел за под 5000 бил не кадърен. Е, като взимат масово по 10 000 как ще са бедни?!

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 131Глупости! Един куп хора си купиха жилища! Справка агенция по вписванията.

129

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 133Тия филми са платени от ГЕРБ и СДС на Христо Иванов..

128

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12990 % от жилищата в София са от 1989 г. и преди. Останалите 10 % 90 % са празни след демокрацията и хората не може да си купят.

127

Анонимен

преди 3 години

КОЙТО НЕ МИ ВЯРВА ДА ВИДИ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ "Подмяната 10-ти" - документален филм за първите 15 години от прехода БългарияВИЕ СТЕ МНОГО МЛАДИ. НЕ ВИ ВИНЯ ЗА ИЗКРИВЕНАТА ПРЕДСТАВА.НЯКОЙ ИСКА ДА СМЕНИ ПРЕДСТАВИТЕ НА ХОРАТА.НО ДОКАТО ИМА ЖИВИ - СЪБИРАЙТЕ ОТ ХОРАТА СПОМЕНИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН КОГАТО ЩЕ ПОДМЕНЯТ ИСТОРИЯТА. ПАЗЕТЕ И СЪХРАНЯВАЙТЕ ИСТИНАТА!САМО ИСТИНАТА ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ.ПАЗЕТЕ И СЪХРАНЯВАЙТЕ ИСТОРИИТЕ НА ВАШИТЕ РОДОВЕ!РОДОВАТА ПАМЕТ Е МНОГО ЦЕННО НЕЩО. ТО Е БЕЗЦЕННО.

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130Ми нали, като фалира държавата то фалират и един куп хора...или викаш тя си е отделно???

125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 120Сега изобщо не може да купиш жилище.

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128Фалирала държава ще се оправи. А фалирали хора умират и няма връщане.

123

Анонимен

преди 3 години

Помня и прословутото"Танковете да дойдат!"Сега се пази всичко в архивите на ДС.Тогава са насадили тази реплика пак хора от ДС на Младенов.Но тогава беше режисирано.Всичко беше по схема.Помня и смяната на имената.Голямта екскурзия се нарича.Помня и как се уреждаха децата на партийците във ВУЗ.Влизаха с предимства.На дядо брат му беше поп.Неговите деца не са допускани до ВУЗ защото попа е бил враг на народа.Тайно си кръщаваха децата от страх от БКП. 1 жилище можеше да купиш само ако имаш жителство

122

Анонимен

преди 3 години

БСП фалираха на 2 пъти държавата след 1989г. За следващите 15г. на 2 пъти.Това се случи със сехмата-БАНКОВИ ПИРАМИДИ-КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ-ПРИВАТИЗАЦИЯПриватизираха работещи предприятия и ги нарязоха на скрап.За 2 дена станаха милионери Нинова и нейните съпартийци.Тя беше на 28г.Помня всичко.Помня и за Техноимпекс.По-късно приватизираха болниците.Гладната Луканова зима също я помня.Помня как нямаше храна и купоните помня.Помня как бутнаха Живков вътрешни хора.Луканов, Джуров и Младенов.БСП=БКП.