46

ганьовеликобълга

преди 3 години

До БунгарИзключително тъпо изказване! Казаното от теб другарю важи в пълна сила и за българите. Това е български народ с промито комунистическо съзнание за което са спомогнали коминтерновските предатели димитров, тито и сталин. Най-боли кога брат ти те предаде! България и *** предадоха Македония на сърбите и участваха в убийствата на българското самосъзнане в тези хора!

45

Македонец дваж бугар

преди 3 години

Що сакате от бивша югославска комунистическа област...они йош не са се изчистили от югославските си *** и начин на мислуване, вие чекате да се признаат за бугаре! Даже у югославия сръбето им викаха *** и беха най-неразвитата област от югославия. Бугария си е виновна от пръвио ден кога ги признуваха требеше да ги натиснуват за договор това дека сега шо го ратуват историческите им комисии.

44

Анонимен

преди 3 години

Моля македонците спамещи тук да пишат на български, а не на татарски, понеже не им се разбира.

43

Анонимен

преди 3 години

рабраха кой е шкембе войводаи има ли полза от него и казармата му.

42

УМЕН

преди 3 години

"Объркването ти е тотално.Дано са по малко утрепките като теб в България"Ти и да пишеш правилно не знаеш, баце, тръгнал квалификации и препоръки да дава. Трепки се пише с О, швеепс.

41

Кънчо Мисирков

преди 3 години

До 31 Гошо...ТъпотоВзаимоотнощенията между държавите се осъществяват с Договор, а не с ,,РАМКИ,,. И кой е този дето е подписъл рамка???

40

sofeto

преди 3 години

Псевдо северомакедонците са попроизход татари дошли от Индия(роми), за това не се налага да са "членове" на EU!!!

39

Ganjo

преди 3 години

До 38Объркването ти е тотално.Дано са по малко утрепките като теб в България, че с такъв материал сме за никъде.Непросветеноста може да се компенсира,но простотията е вечна.

38

Проф.БожидарДимитров

преди 3 години

Единственият малък шанс Мънкидония да види ЕС е да признае че е отцепила се от България сепаратиска област и чрез кримски референдум да поиска анекс. Тогава евентуално може и да разгледаме молбата им за членство.

37

УМЕН

преди 3 години

"Добре ,че я нямаше Византия да ни обвини в кражба на цялата си средновековна история. Не случайно Византия никога не признава ,че България има право на земите до Дунава."И затова Юстиниян подписва мирен договор и започва да плаща годишен данък на Аспарух, нали. А що се отнася до съществуването на Византия днес - съществува си и сега, но е изместена още по на изток и север и се казва Руска Федерация. Но за да стигнеш до този извод трябва да почетеш доста история още.

36

Анонимен

преди 3 години

Македония не е гръцка.

35

Бумбар

преди 3 години

Най-добре да се откажат от идеята да влизат в ЕС и да се опитат да направят нещо със себе си със собствени усилия. Стига аванта и кражби. В Югославия паразитираха блажено сега си мислят че ще продължат в ЕС. Тоя филм свърши обаче. Вето и яко бачкане около един век и ще се оправят.

34

Бунгар

преди 3 години

Македонците са бесни диваци и селяни. Изключително глуупав, ***, *** и необразован народ. Нямат един театър в Скопие, представяте ли си, нямат киноиндустрия, някой да е гледал македомски филм, имат пропагандна имитация на телевизия и се изтрепваха да гледат шоуто на Слави, нямат ВУЗове, нямат музика и музиканти, нямат култура, шоу, галерии, изкуство. НИЩООО. ПЪЛНА СЕЛЯНИЯ И ДИВОТИЯ. Къде са тръгнали в ЕС не ми е ясно.

33

Анонимен

преди 3 години

Що е маке све е ***! Античките като не си признават, че са Българи блокиране до дупка! Сърбите и албанците добре ги ..... в античните задни части!

32

Анонимен

преди 3 години

Татари са македонците и затова няма ЕС за таях!

31

Анонимен

преди 3 години

В дипломацията няма малки и големи държави и народи. Зоран Заев демонстрира това като си играе като котка с мишка с министър-председателя и с външната министърка на една от държавите-източни съседки на Македония.

30

ОНЗИ

преди 3 години

абе адаш ЯЖ ПО МАЛКО БЕ -противно ми е да те гледам ! жена ти защо не те подпука бе !?!?!?

29

ми добре

преди 3 години

До БунгарА сега тичай да им се извиниш,че не си се писал македонец!

28

Гошо...Тъпото

преди 3 години

До БунгарПърво трябва дойда...акъла на...ръководството на Северна Македония,за да спазват стриктно подписаната присъединителна рамка с България.Чак тогава зелена карта за ЕС.Ако това не се случи Заев да подава оставка и всички покрай него.Да си избират нови водачи,които да поведат народа в...правилната посока.

27

Бунгар

преди 3 години

Много ги подценяваме македонците.Защо си мислим,че ние по добре знаем от тях те какви са. Македонците най добре знаят и не са толкова неграмотни,че да чакат ние да им кажем и да ги просветим. Това,че на нас не ни харесва си е наш проблем.Лъжите в нашата история трябва да ни вълнуват повече,а не техния прочит на историческите събития.Когато станат равноправни членове на ЕU тогава ще си дойде всичко на мястото.