32

Октомври 1917

преди 3 години

Честно казано, аз съм тотално разочарован от това, което става сега на запад.Свобода на словото, демокрация - това са някакви думи изпразнени от съдържание, които пробутват на aбopигени като нас.Дори Б.Н. Радио е милиони пъти по-плурастично от цензурата в САЩ и света сега - никога не беше предоставена възможност на привържениците на Тръмп за дискусии като втора страна. Само и единствено говорят Демократите, Черните, ЛГБТ и подобни.САЩ замитат проблема под килима и си мислят ще е решен.

31

Анонимен

преди 3 години

Тръмпе, Тръмпе, давай газ!

30

Анонимен

преди 3 години

Щом и в САЩ вече почнаха да правят такива мошенничества с изборите значи няма надежда за западния свят. Падне ли САЩ - падат всички под Китайско робство!

29

Анонимен

преди 3 години

Тъмп ... тръмп, ТРЪМП ТРЪМО ТРЪМП!Давай, Тръмпеее! Поведи ги напред. Спечели битката и изтрепи всички писи есджейдабалюта!

28

Анонимен

преди 3 години

За боко е песимист, не обичал руски ***

27

Анонимен

преди 3 години

Да не подценяваме бизнесменът Тръмп, който може да купи и продаде Обама, Байдън и Клинтънови наведнъж! И затова го ненавиждат, защото не играе по ничия ***. Да не забравяме, че направи някои ключови назначения в съдебната система, които в момента се отплащат. Бар е наредил проверка на злоупотребите и очаквам Тръмп да изкара някой голям коз като за последно. И тогава ще текат много фекалии и ще вони на ***...

26

Анонимен

преди 3 години

Нас какво ни интересува нормалните хора сьмненията че не е загубил изборите на някакьв изперкал дядо ташунко.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Иска ти се то вие либералите все обичате да пращате хора там ама който се смее последен най хубаво се смее.

24

Интересно

преди 3 години

как 1 новина не съм прочел днес по Българсите медии, че минала нощ, наше време или с други думи вчера в САЩ, дори СиЕнЕн (дето мразят Тръмп и в червата), премахмаха Аризона за спецелен щат от Байдън и я сложиха, неопределена, докато приключи пребраяването. Същото и за Пенсилвания - клонящя към Байдън, но не спечелена. Така, че само за последните 24 часа, нещата драстичто се промениха.

23

Чорбаджи Генчо

преди 3 години

Кой го е еня за този бивш президент!

22

Анонимен

преди 3 години

БОКО Е ПЕСИМИСТ С ЧЕРВЕНА ВРАТОВРЪЗКА

21

Тялото

преди 3 години

Реално исковете, които са подали в пенсилвания и джорджия не споменават нищо за фалшиви гласове, или броене, само че не са имали видимост съответно за 500 и 53 бюлетини. Не се и опитват да спечелят. Цялата поредна лъжа е защото пускат мейли до всички членове да даряват пари за борбата. Стрижат балъците за последно. Целия му живот и низ от провали и измами. Всеки който е бил бил близък с него казва че е най-големия *** на света и лъже на всяко изречение, Нещо което е очевидно за половината хор

20

Анонимен

преди 3 години

На Дончо още не му се вярва че вече е загубил изборите и целия му шанс да си вьрне попедата отиде в мрьсната американска канализация! Байдьн оле олел оле.

19

Анонимен

преди 3 години

Засега единствения печеливш от "победата" на байдън е китайския юан. Това какво ви говори? Или е по- удобно да си заравяме главите в пясъкка?

18

Анонимен

преди 3 години

Trump2020

17

Анонимен

преди 3 години

Комунистите на байдън много лошо паднаха в капана.

16

Анонимен

преди 3 години

Тези които знаят историята на г-н Тръмп, знаят че той винаги печели, нещо като антипод на фамилията Кенеди ако може така да се каже. Джо Байдън няма никакъв шанс срещу г-н Доналд Тръмп. Между другото. когато Тесла умира, чичотo на Тръмп прибира една част от труда тъй като е учен работил към научния отдел на ЦРУ.

15

християнин

преди 3 години

с Вас сме Президент Тръмп! Все сте Последната Велика Бяла Надежда!! 4-ри години без войни и Цунамита от мигранти в Европа. Вие сте най-добрият Президент на САЩ за Последните 30 години поне!!! За това К0мундетата в Брюксел Ви презират.

14

Дончо

преди 3 години

дядо Дончо всъщност се опитва по почина фигуранта да организира метеж, нищо чудно те са от руската ....

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Rазбирасе веднага щот САЩ оствят света да се оправя сам без тяхна намеса.