72

Анонимен

преди 3 години

Даже е по-зле от Костов,вече отива към простотията на Атака.*** лузери.Америка ще преживе и тая простотия.

71

Анонимен

преди 3 години

До 64 Моля? Тръмп бил от ранг на Тачър и Роналд Рейгън?! Ти добре ли си бре? Аз когато ги гледах тия 2 мата н Черно бял телевизор Пирин. Ти си бил още на баща си в. Сещаш се! Помня целият цирк между Горби предателя и Рейгън актьорчето.И ти ми говориш за този рус перчем че бил на " нивото" им? Я влез в нета и изиграй една игричка ДЕЧО!-:) Леле леле....Седнал да ме учи!!!

70

Анонимен

преди 3 години

не си мъчи мозъка за тръмпистите, пък колко си болен да ги свързваш с костов,а си вижте осраните демокрастолиберастки ***. Докарахте не държавите си, а целия свят до катастрофа.Борбата е на живот и смърт. И не се крийте зад медиате си. в сащ 25000 демократски срещу 500 републикански, деня и нощя бълват помия срещу републиканците, отделно троловете. И какви ли не методи да затворят устата на истината, особено чрез *** фейса, туиръта...

69

Анонимен

преди 3 години

Един пример от постиндустриалната революция в САЩ. В Купертино Калифорния се нямира щаб квартирата на разработчиците на айфони където от всеки произведен Айфон в Сечуан Китай получават чиста печалба от 500 долара на телефон, в същото време завода в Сечуан получава по 5 долара чиста печалба на телефон.

68

Анонимен

преди 3 години

Тръмп форевър в сърцата на хората по света. Ако не беше така защо е събрал повече гласове от предния път и защо трябваше да измислят пандемия и да разиграват целия свят за да го свалят, оставам на страна страданията на хората от това сатанинско дело. В ада да горят сатанистите също завинаги.

67

Анонимен

преди 3 години

Тръмп победи още в 1 през нощта,спряха броенето без причина и след това точно в тия щати на Тръмп дето им трябваха на демократите да стигнат 270 започнаха да "идват" гласове,та 3 дена и 3 нощи,и дойдха точно толкова колкото им трябваше да минат Тръмп- в Уискансин водеше със 150000 гласа и дойдоха за байдън с 20000 повече а за Тръмп извъднъж спряха да идват, в Пенсилвания водеше с 800000 гласа и разбира се пристигнаха повече от 800000,как пък не дойдоха с 1000 по-малко например. И защо в "спечелените" от байдън приключиха в 1 и там нищо не идваше, ни закъснели,ни по поща,ни проблеми.Целия свят

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"защо му трябваше на запада да изнася проидводства"Защото индустриалната революция се премести в Азия, на Запад дойде времето на постиндустриалната революция. Това е времето когато създаваш принадена стойност не от производство, а от наука и разработка на нови индустриалните стоки. В Индокитай се премести само трудоемката част от производството което създава малка принадена стойност (затова цените на стоките им са ниски). По-голямата част от принадената стойност отива на Запада.

65

Анонимен

преди 3 години

Тръмпистите не са по различни от костовистите.На практика са едни идолопоклоници!

64

Ивайло

преди 3 години

И кръв да с...еш ще викаш ,че дренки си ял

63

Анонимен

преди 3 години

при избирателна активност обикновено не повече от 60-65% да имаш над 100% това е свръхизмама.Всички вече видяха, целия свят какво представляват либерастите. Вече започва ерата на тръмпизма-борба срещу лукавите сатани демонкрастите, неолиберастите. Защото няма значение кой ще победи, но трябва да е честно.Измамниците да отиват в *** ***, това е най гнусната част на обществото.Тръмп завинаги! заради смелостта да се изправи срещу тази чума на 21-ви век.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Тръмп беше лидер от ранга на Рейгън и Татчър каквито сега няма за съжаление. Всеки може да сгреши защо трябва да си арогантен.

61

Анонимен

преди 3 години

Този ще ръси глупости до последно.До момента в който ще го изритат от белия дом! После вече никой няма да му обръща внимание!-:)

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен но кой е карал колата когато му загива жената и дъщерята а и двамата му сина са ранени, но аз те питам сериозно защото не зная и не намерих информация. Втората му жена е десетина години по млада и макар че е симпатична ми изглежда да му е връстничка. Не го казвам като забележка и ние не сме цъфнали и вързали но понякога страничните и дребни нещица значат някакви неща..

59

Анонимен

преди 3 години

Вижда се че сатаните правят всичко да вземат и сената и да прокарат светкавично техни закончета.1-то е да осигурят продажбата в световен мащаб на гейтовските ваксини.В сащ лесно ще ги задължат чрез работа, училища, университети, вече "осигуриха и за Европа благодарение на надупените ни избранници, със сигурност ще платим и за бедните в африка и индия и това е заради, което идват на власт - да напълнят джоба на гейтс и банда,по-точно с техните закончета да ни задължат да им пълним джоба.

58

Анонимен

преди 3 години

Тръмп реговаря да не е в килия с едри тъмнокожи момчета, че има да го навеждат, навеждат...

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57Не е лесна съдбата на руските слуги в България: от препарат за вана на белина.

56

Анонимен

преди 3 години

Тръмп беше лидер от ранга на Тръмп. Ей-пий си лекарствата редовно,бе....

55

Анонимен

преди 3 години

Доналд Тръмп оптимист: Ние ще спечелим ритник в ***!

54

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата заслуга на Тръмп е че постави началото на края на неолиберализма, не се уплаши да застане открито срещу триглавата ламя.А българите толкова "бягаха" от комунизма и от СССР и се набутаха под ботуша на либерастите- ЕС, слугата на демократски сащ, и при Тръмп продължаваха да работят за тях.В ЕС сме да ни източват ресурсите - от природни до човешкия фактор, всичко е поробено от либерастите. Тръмп завинаги!TRUMP FOREVER!!

53

Анонимен

преди 3 години

Делата са за печелене на време и за успокоение на обществото но според мен Тръмп ще остане като една последна надежда на добрите хора за един нормален свят без войни и без робски практики и хитрини и лъжи и криви краставици и глобални затопляния и хрантутене на световна бюрокрация и изобщо той беше лидер от ранга на Тръмп и Тачър ей затова Запада не го харесаха, защото те са двулични и безлични от 20г няма нито една истинска личност от Западна страна, напълниха с бежанци и прочие нередности..