92

Ти си Мермерски

преди 3 години

и пиеш от странните билки!

91

Смехотерапия

преди 3 години

Че изборите бяха фалшифицирани е ясно. Че зад Байдън стои цялата лъжлива демократо-либерастка клоака е пак ясно. Че САЩ е на последно място по обективност на медиите пак е ясно. Не са предвидили обаче, че все още вероятността Горната Камара т.н. Сенат да се доминира от републиканците е огромна. В Северна Каролина и Яляска републиканците водят с прилична преднина. В Джорджия ще има балотаж. Ако Тръмп има контрол над сената Байдън ще спука губите. А ако се докажат и машинациите Тръмп остава!

90

Анонимен

преди 3 години

Става интересно, преди 8 часа Тръмп печели в Северна Каролина, май ще се окаже че някои натегачи са поздравил грешния човек.

89

КИМ че УН

преди 3 години

ВИНАГИ съм казвал.че избори със повече от един кандидат ...си е фалшива работа ...само проблем !

88

Анонимен

преди 3 години

До #90 Как Китай да е радостен, след като Хи, все още не е поздравил новият на Щатите ? Малко нещата, не се връзват. Всичко това с търговската война, си е Пунта Мара, прах в очите на другите .

87

АМА Санкции ще има

преди 3 години

монархията ще се "оттегли" през следващата година Няма да се плашите кoмyндeтa с-о-р-о-с-оиди , Тръмпи ще ви разкаже играта на всичките :)))) Идеите на маркузе и калегри отиват в кaнaла.

86

Анонимен

преди 3 години

Либералите дори да отсекат главата ( Тръмп ) тялото остана и тръмпистите ще продължат да пресушават блатото. Най - радостни от загубата на Тръмп са Китай , Иран и ЛГТБ обществото , което вееше само своето знаме , американско няма. Нормалните хора са недоволни , това е . Няма нормален човек да гласува за дементия .

85

Всеки ще спечели

преди 3 години

Тръмп ще спечели билет за Масква,да се утешават за загубата двамата с Путиин, че и Ким очаквали да дойде от С.Корея... Джулиани ще спечели няколко милиончета от Тръмповите парички за да му води разследванията.... Китаеца Си вече е спечелил чисто новия си президент на САЩ - Бай Дън ... БГ тролеите ще спечелят бонус заплата от новия си шеф Байден за да не им е мъчно за Тръмп и да преодолеят шока от раздялата ... а руските тролчета ще спечелят един гол от шеф Путинн дето провалиха изборите на Трумп

84

Анонимен

преди 3 години

Резултати още няма, а се надпреварват да поздравяват Байдън. Какво ще правят ако все пак спечели Тръмп?

83

пенсионер

преди 3 години

каква е тая Демокрация, при която победиля не е известен преди изборите?!

82

Анонимен

преди 3 години

До 64 Ами защото сомо тази грешка да беше направил-с мед да те намаже човек. Като не ги разбираш нещата, па питай. Не е срамно да питаш-срамно е да не знаеш. Да сравняваш Тръмп с Тачър и Рейгън!? Голям майтап...

81

Избирател

преди 3 години

Абе и в България е така, стига сте се възмущавали.всичко е решено преди изборите.

80

НЕМА ЛАБАВО!

преди 3 години

За съжаление кремълският пудел Дони си остава в Белия дом, защото писаното не може да се отмени...

79

Анонимен

преди 3 години

абе демонкрастите не са си изнесли бизнеса да печели китай а да правят гуши те. Т..н. от тях "търговска война" на Тръмп щеше да върне тези производства в сащ, т.е. работните места, но щеше да намали печалбите им, защото цената щеше да остане същата,но печалбата им не, и то точно на демократите бизнесите, тъй като обонго уреди само техните бизнеси защото те пък му осигуряваха гръб и финансиране, нобел, постове и прочие бонусчета.

78

Алберто Куротарис

преди 3 години

И аз знам че има невидима стандартна валидация за 1 бюлетина , и я има във всяка бюлетина .Има и друга работа---много нелегални навлеци, им дават избирателни права , БЕЗ ДА СА ГРАЖДАНИ НА ДЪРЖАВАТА САЩ !

77

До Щерю

преди 3 години

Едва ли е истина това, .... но дори да е истина пак Тръмп няма да бъде президент.В момента в САЩ никой не се интересува от истината и правото.Глобалистите правят луди пари от нищо - писаха ти по-долу за Ейпъл, същото е за маратонки, които се продават в САЩ за $200, а се произвеждат за $20.Всичко е подкупено - медии, съдии, чернокожи.Дано тия алчните да не предизвикат ядрена война, а глобализма ще доведе до огромна криза - не може икономиката на САЩ да е печатане на долари и далавери.

76

Щерю

преди 3 години

14 милиона бюлетини са поставени под лазерен скенер в 5 различни щата и 78 % от тях са без тайно поставеният воден знак само в/у оригиналните бюлетини. 100 % от тези фалшиви бюлетини са били пуснати за Байдън. Следващите дни ще бъдат много интересни. Доналд Тръмп и екипът му досега държаха в пълна тайна маркировката на изборната бюлетина с електронен воден знак. Сега Националната гвардия влиза с инфрачервено оборудване и лесно ще може да "прочете" кои бюлетини са истински и кои фалшиви...

75

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да си въртят задниците Тръмп и феновете му пyтлepисти мачът свърши и Тръмп е аут.

74

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да си въртят задниците Тръмп и феновете му *** мачът свърши и Тръмп е аут.

73

Анонимен

преди 3 години

абе демонкрастите не са си изнесли бизнеса да печели китай а да правят гуши те. И т.н. от тях "търговска война" на Тръмп щеше да върне тези "производства" в сащ, т.е. работните места, но щеше да намали печалбите им, защото цената щеше да остане същата, и то точно на демократите тъй като обонго уреди само техните бизнеси защото те пък му осигуряваха гръб и финансиране, нобел, постове и прочие бонусчета.