39

Майка

преди 3 години

Сина ми е 5 клас присъствено, всеки ден имат свободни часове заради болни учители. По повечето предмети не могат да в имат материал именно заради отсъстващи учители.И какво се получава? Хем го излагам на риск, както и нас, хем нищо не учат. Важното е обаче да има движение, нали?

38

Анонимен

преди 3 години

Учениците е добре да са дистанционно не само заради невъзможностс да се спазват мерките в училищата, но и защото пътувайки с градският транспорт може да заразят доста други хора, които трябва да се трудят, освен мама и тат у дома, които като легнат болни няма да има кой да издържа и децата им.

37

Анонимен

преди 3 години

Като се разболеят учителите и отсъстват по 2-3 седмици ( не дай си боже някой да почине), ще ви питам пак. Образователен процес, та дрънка ( замествания от колеги, психолози, ресурсни учители до откат). Явно предпочитате накъсан образователен процес - тоест, учениците да не учат материала си, а просто да са на училище, на занималня. Ама нали всички са компетентни.... Нарушеното общуване с връстниците и дългите часове пред компютъра са малкото зло, повярвайте ми.

36

Анонимен

преди 3 години

Епидемиологичната обстановка у нас вече е път да стане катастрофална. Работата не е само в това, че по брой потвърдени случаи на 100 000 души от населението вчера ние излизаме между първите пет страни в света с тенденция в близките дни да станем лидери в тази печална класация. Ние сме единствената от най-тежко засегнатите страни, в която се тества съмнително малко от страна на държавата.

35

Анонимен

преди 3 години

Никакви мерки за спиране на разпространението на вируса! Никакъв анализ откъде дойде бумът на Ковид-19 през есента! Оня ден дадоха 1 млрд. зз военни кораби, сега голямата борба с пандемията се състои в 18 линейки, 80млн.лв и фургони зз отсяване на неболните от вируса!

34

Анонимен

преди 3 години

Най-разумното в момента е да се разпуснат всички ученици за онлайн обучение до края на ноември например (за 3 седмици) и да се види това как ще се отрази на заболеваемостта. Не може да се бездейства и само да се отчитат нарастващите бройки болни и да се твърди, че всичко е по план и е нормално...

33

Геноцид

преди 3 години

Над учители и родители. Чернобил !

32

Анонимен

преди 3 години

Този страхлив министър не може ли поне веднъж да бъде мъж и да не бяга от отговорност?Ами те са готина комбина - Коцко Здравето и Вълчев. Коцко вика: нека МОН реши. Вълчев казва: абе локално да се реши. Локално казват - РЗИ ако предпише. РЗИ пита Коцко Здравето, а той пак прехвърля към Вълчев.Такива красавци сме ги събрали, че ако утре вируса ги отнесе - няма и да усетим.

31

До31

преди 3 години

Абе той министърчето е поредна наведена послушна калинка която ще изгори във всеки един момент само и само да държи правата "вяра" именно Нарцистичният крадец да опази власта си!

30

Пешев

преди 3 години

От 5 клас нагоре трябва да бъдат разпуснати. И без това от повечето ученици и *** за зеле не става.

29

Анонимен

преди 3 години

Пешев, не се прави на луд, кви училища ще се ,аразят, с какво? Като всяка година бе , Пешев. Какво по-различно, Пеше, 2лупов и т.н

28

Анонимен

преди 3 години

Още една отговорност върху директорите, а министърът - целият в бяло! А не може ли направо да освободи длъжността, след като всички важни решения гледа да ги стовари върху други. Толкова е жалък.

27

Пешев

преди 3 години

Искам да ви попитам *** до кога ще държите училищата отворени? какво ще стане като повечето учителите се заразят, няма да има кой да преподава и онлайн..

26

Анонимен

преди 3 години

2loop, отивай и ти с министъра на топло, такива политически слуги като тебе не са по-малко вредни от престъпните политици.

25

ГОЧО

преди 3 години

ВИНС-аджийски ***!Сигурен съм че си едвам си завършил с 3-ки на изпитите!Нама да се учудя ако си си купил и дипломата!Всички *** идвате да учите във Варненския ВИНС!

24

2Loop

преди 3 години

Няма ли най-после да го махнат този министър и да го сложат където му е мястото - в едно топло местенце? Този е основният виновник за сегашното положение със заболеваемостта в държавата заради неговото малоумно, насилствено набутване на децата присъствено в училищата по време на световна епидемия!Няма нищо лошо в дистанционното обучение за децата. Проблемът идва от подобни пещерни *** като този министър и страха им от компютри. И разбира се от фалшивите новини, че хората това били искали.

23

До 11

преди 3 години

Алооо,ядосания гражданин.Мислиш ли с тъпата си кратуна,че тези,които учат детето ти също имат някакви права.Кой беше ти да не позволяваш бе,дриссссня рядка.Дрищя ти в лицето яко на струя да се научиш малко.Иначе бих те пратил да обогатяваш уран на ръка,въртейки центрофугата.*** и балъчко с помийко

22

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

И защо ще ги наказвате така децата бе!БааахТиИзродите!

21

До20

преди 3 години

И кой според теб я прокара тая "политика"Войната(вирусът)да се води(бори)от местните власти?

20

Кичка

преди 3 години

Този страхлив министър не може ли поне веднъж да бъде мъж и да не бяга от отговорност? Сега е време за мъже! Време е за бързи и адекватни решения! Учениците не знаят дали ще учат присъствено или дистанционно в петък! Гърция въведе пълна карантина при 2 пъти по-добри показатели от тези на България! Ние избрахме пътя на Мангъров - продължителна агония през цялата зима. Някой ще трябва да носи отговорност за това, което ще се случи!