59

Анонимен

преди 3 години

Ей, от страх че умрeте...

58

Анонимен

преди 3 години

Проблема е, че на никой не му пука. Важното е децата да са на училище. Март месец затвориха държавата за десет случая, сега не ги знам какво чакат.

57

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам ДО пред карантиниране за по 2 седмици през седмица. Нормален учебен процес се видя, че няма да има тази година. А ако ще са с маски и в клас, то по-добре вкъщи пред компютрите. Който учи, го прави и в електронна среда, против ДО са родителите на ***, които пречат на всички и развалят дисциплината, защото очакват учителите да поправят пропуските във възпитанието. Ето сега ще видите какво им е с такива като вашите деца!

56

Майка

преди 3 години

За това,че са некадърни и безумно безотговорни ,нагли и незаинтерисовани ,ще си патят хората.Това са едни дребни душици,които нямат интерес да затварят училищата.Как не ви е срам,бе !При 100 човека затворихте всичко ,а сега се услушвате ?Какво чакате?Вие съвест имате ли?Кой ви е виновен ,че повечето от кадрите ви са неспособни да се справят с дистанционното обучение?Всичката ви работа е такава!Некадърници!!!!

55

Анонимен

преди 3 години

До 54 Защото на децата не правят тестове. Затова са здрави

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52 "Всички трябва да минем през това."Ето това е проблемът. Всички, които са за присъствено обучение са всъщност мангъровци, които не вярват във вируса, ходят без маски, не спазват нищо, уверени са, че точно те не са от "сухите съчки" и казват "всички трябва да минем през това". Не разбирам защо всички трябва да слушаме точно тези объркани хора!

53

Анонимен

преди 3 години

Тоя пич ..що не обясни как в едно училище има 7 болни учители,а децата здрави)

52

Анонимен

преди 3 години

Драги Министре имам въпрос.Ти деца имаш ли? Ходят ли на училище? Носят ли постоянно маска? Защото моето е 4 клас ходи на училище и маска слага но за дистанция и поставяно носене на маска неможе защото са натъпкани в стая 27 деца имат и физическо. Прехвърлянето на отговорност е неморално и в тази ситуация геноцит. Вземете вие решение това е ваше задължение затова ви се плаща.

51

Анонимен

преди 3 години

Както винаги, мутрите си измиват ръцете...В училището, в което работя, има 960 ученици и около стотина човека персонал- учители, чистачки, портиери...Това са средно 3500 човека със семействата- досега имаме два случая на карантинирани заради родителите си деца, и то родителите са го прекарали "безсимптомно"!Поредните бройки в Ковид истерията.

50

баба Ленче

преди 3 години

Но Маската на Гого: Термания вече затвори граници за българи. Скоро и други. Па ние нека си мангърясраме тука...

49

Анонимен

преди 3 години

Един и същи *** тука *** за затваряне на училищата. Истината е че родителите които искат децата им да учат дистанционно се броят на пръсти. Експериментът от пролетта завърши с пълен провал. На нас още преди 15 септември се обаждаха с настойчиви молби да сме се съгласели за дистанционно. Отказахме с жена ми категорично. В крайна сметка с какво живота на един учител е по-ценен от моя? Работата ми е такава че всеки ден се срещам с десетки и стотици граждани. Всички трябва да минем през това.

48

Маската на Жоро

преди 3 години

Усещате ли как пълзим към пълен локдаун!? От ден на ден! И то в резултат главно на три фактора:1. Денонощен медиен терор и облъчване с лъжи и долнопробни манипулации2. Медици, които пищят че ги било страх да работят в ковид-отделения за да не се заразят.3. Мързеливи даскали, които искат да си пият кафето в къщи и да цъкат на компютъра, вместо да възпитават деца и младежи.Кога ли на хората ще им писне от целия този водевил и ще прати коронаджийската мафия с въшливите и маски по дяволите!?

47

Анонимен

преди 3 години

По принцип училищата трябва да затворят и да се мине към дистанцинно обучение. Общественият транспорт трябва да бъде спрян, защото той е най-голямия източник на зарази. Това разбира се няма да стае - мутрите изобщо не се интересуват, какво става в България, важното е чекмеджетата да са пълни с пачки.

46

Анонимен

преди 3 години

Както винаги досега от 2009 година, мутрите бягат от отговорност.

45

Анонимен

преди 3 години

До Ядосан гражданин "Оставете децата да дишат чист въздух! Аз няма да разреша детето ми". Ай чист въздух в училище където всеки влиза с калните чепици, а се чист 1 на седмица ако лелката пожелае. Това с у-щата е гаде.. БИЗНЕС за директори, фирми по обслужване, доставчици и на многобройното министерство (стотици). Къде ще намерите такива доходи без зор, заразените - съпътстващи загуби. В франция вече се бунтуват от тая наглост.

44

Анонимен

преди 3 години

Директорите питат министъра, той пък чака директорите да кажат. Те обаче трябва да попитат учителите на педагогически съвет, учителите трябва да попитат обществения съвет и родителите, после да кажат на директора, той да попита министъра, министърът да попита Вожда, който се скри и ще трябва РЗИ да вземе решение... Ама те пък чакат шефа да каже..,И така до края на света, т.е. докато вирусът не почука и на вашата врата. А кой ще е останал жив, ще видим. To be continued...

43

Анонимен

преди 3 години

7-8поста от един умник, браво! Това е обществено мнение

42

Анонимен

преди 3 години

С тестове по 120 лв платени от хората живеещи в най-бедната държава в ЕС пандемия не се бори.Трябваше още в началото да насочите средства за безплатно тестване и контрол по училищата и болници,които са едно от основните места за разпространение, а не калинките от МОН и РЗИ да си развяват байрака цяло лято по тузарски курорти и да преписват мерки от други държави, които са трудно приложими у нас.

41

Анонимен

преди 3 години

Аз съм учителка в Чехия и от 4 седмици преподавам дистанционно. През септември нямахме клас без ковид, така че големите преминаха на онлайн обучение, а малките след две седмици. Всеки десети е заразен, умират много хора, и мои познати. Сега сме си у дома, всичко е затворено - и магазини, и спортни зали, и заведения, и кина, и театри. Гледам през прозореца линейките с медици, облечени като извънземни, и се питам и в България ли искате да го преживеете.

40

Анонимен

преди 3 години

Вълчев проваля ГЕРБ с тази нерешителност. Разбирам, че следват някаква обща за Европа стратегия, ама тази стратегия не е подходяща за нашите условия и колкото и да се напъват сега в последния момент да поправят набързо здравната система, вече резултатите са видими и нелепо умират хора. Ако не затворят училищата сега щетите ще са още по-големи и неминуемо ще се стигне до затваряне на държавата.