142

Бугарин од Струмица

преди 3 години

Сите сме *** тука! Има некоj промити мозоци како 5-ко, ала мислам дека истината се знаj во сите земи.

141

Анонимен

преди 3 години

Крайно време беше да ги натика тия мишоци в дупката им. Досега само компромиси от наша страна.

140

Анонимен

преди 3 години

Когато на времето 20 албанци излязоха въоръжени , доста се бяхте стресували , деца на сонцето, а като влезнете во ЕС ке просперувате като нас !

139

nimportequi

преди 3 години

Каракочана има бизнес с паспорти на македонци и за това е против.

138

Георги

преди 3 години

Макиците нямат място в Европа

137

Анонимен

преди 3 години

До 5-koЗа 9 век твоите приятели гърците казват, че Солун е византйски и от славянските племена говоярт само за българи а не за македонци или сърби. България и Византия са постоянно във война но няма Македония. Византийците с опитват с нова "славянска" азбука да асимилират бтългарите и другите славяни, но Климент Охридски приема бг азбука с доста латински букви, на която пишете и вие днес и Путин а не на старата на Кирил и Методи.

136

Анонимен

преди 3 години

До 5-koТогава не ви трябва ЕС и така ви е добре. Албанците са с нас и са ни по-добри приятели и ще влязат в ЕС. А вие сте си добре с оската със Сърбия или Гърция извън ЕС нали така. За какво спорим тогава, а Каракачанов само си губи времето вместо да си върши работата.

135

Анонимен

преди 3 години

Тоя, с разваления български и латинскатаj, нещо си се объркал - МАКЕДОНСКИ ЕЗИК НЕ СЪЩЕСТВУВА. Тоя грък ти е говорил на бълфарски или на развален български със сръбски думи. А сръбския и руския езици са произлезли от българския. Това са исторически факти. Такива, с каквито е пълно по света, че и по вашите музеи. Още помня задраскания български текст в една стара каменна плоча. Неспокосано преправен с дялкания или частично унищожен. Обаче го показвате и даже се гордеете с варварството си!

134

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Братя мои Македонци,ние и Вие сме един народ.Братя сме по кръв и вяра!!!

133

Анонимен

преди 3 години

До 5-koГърция фалираха 2012 г. и много гърци емигрираха та не се знае какво ще излезе. Гърците не са работливи а опитват само с банки и финансови пирамиди.

132

Анонимен

преди 3 години

До 5-koАтина и Скопие са в НАТО с България. Оската е БългарияАлбания срещу Сърбия и Сръбска Македония докато албанците са с България. И Ленин е с Турция и България на Стамболийски след ПСВ но руския цар и царедворци са с Англия, Сърбия и Гърция на война срещу Турция и България.

131

Анонимен

преди 3 години

Срам е един дебелак да се гаври с хората,поне той да приличаше на човек,а не на прасе и да не беше агент на държавна сигурност. И да нямаше незаконни тераси Краси 5-те тераси.

130

Анонимен

преди 3 години

Вижте какво,,само си губите времето,докато не признаят истината и изтрият антибългарщината,просто не ги приемайте в ЕС,гледайте си нашата къщичка,нашите хора в държавата,подкрепяйте се,помагайте си в беда помежду си,в обучение и професии,в переспектива ,в създаване на работни места,в социални дейности за хората и нуждаещите се,за природата,в трудови дейности,5 разнообразни плодни дръвчета да засадите,сте направили повече от всякакви думи,на един беден или нуждаещ се да помогнете,сте патриоти

129

Сус, бе!

преди 3 години

До KubilayКьопек, не знаеш собствената си история! Ако не беше Съветска Русия да ви даде злато, стотици картечници "Максим", десетки хиляди винтовки "Мосин" и револвери "Наган", милиони патрони и даже кавалерийски шашки, да не говорим за инструктори, сега границата ви с Гърция щеше да е около Анкара!А новозеландците и австралийците от АНЗАК погиват, защото некадърникът лорд У.Чърчил ги е пращал на вярна смърт и че турците са командвани от един велик полубългарин, Мустафа Кемал, наречен Ататюрк

128

До Кубилай

преди 3 години

Македонците се опитват да се качат на главите ни! По безобразен начин. Да си стоят, където искат, впрочем те си го избират. Въпрос и на възпитание е в крайна сметка. Никой на наше място не би им го позволил. На какво бъдеще се надява Македония? С никого няма прилични отношения. Албания и Сърбия я асимилират и обезличават всяка минута. Гърция и отне името. Позволяват го! Хора без интелигентност и устойчивост, за какво бъдеще става въпрос тук?

127

Анонимен

преди 3 години

Договорът се пише с малка буква.

126

Анонимен

преди 3 години

До KubilayДа бе, Сърбия и особено Русия ще ги вкарат в ЕС!Въпрос: и Кубилай хан ли изкарахте турчин? Може и Тамерлан да обявите също за турчин, зер, след битката при Анкира е разкарвал години пленения Баязид Ийлдъръм навсякъде със себе си в клетка, като животно!

125

Анонимен

преди 3 години

До KubilayТе не са искали ЕС, а ГЕРП и ОП ни проглушиха , че трябва да се интегрират от западните балкани и какви успехи са. Е Видя се че някой ни лъже и нищо не е вярно. Или СМ не искат ЕС или наште лъжат или и двете. По-скоро Каракачана се провали в бг и се опитва с външни проблеми да прикрие обезлюдяването защото скоро няма да има полиция и армия и гърци, турци араби и т.н. ще могат да си влизат в бг и няма повече бг държава.

124

Анонимен

преди 3 години

Зависи как го разбираш от демокрация.Примерно в Бьлгария демокрация ли е сега.Аз казвам че не е.

123

Анонимен

преди 3 години

Не знам кой го избра тоя за министър на отбраната.Най задръстената държава сме в света.