162

Кънчо Мисирков

преди 3 години

България не спазва Договора с Македониа. Къде пише в Договора за допълнителни Рамки и непрекъснато извиване на ръце с нови и нови налудничави искания? Трудно е да се отърсим от комплекси и да приемем Македония като равнопоставена държава и независима в своята си политика.Македонския народ решава какво и къде иска и как да се развива.Нашата оценка и мнение си остава за нас.

161

Доктора

преди 3 години

Сложете им вето!Няма друга опция...

160

Вето

преди 3 години

Вето

159

Заев Бугарски

преди 3 години

Вето за македонските отцепредавници.До 1944-тата беха българи. После Тито станаха антички македонци.Вето до дупка!

158

До г-н Мисирков

преди 3 години

До Кънчо МисирковГосподин Мисирков, в България има партия на турското малцинство, името й е ДПС!

157

Ивайло

преди 3 години

Браво на Каракачанов!!!

156

Кънчо Мисирков

преди 3 години

Македонизъм=Българщина. Гордеем се с едното,а оплюваме другото. Драпаме за малцинства българска диаспора в съседни страни,а не признаваме нито едно малцинство в България,било то турско или македонско.Не става така. Нека не правим това,което не искаме да правят другите.Да не даваме власт на ченгета пишман историци и да им гледаме сеира,защото гледа и света.

155

Дядо Вазов

преди 3 години

"Отнийде взорът надежда не види" - цитат от Вазов, отнасям го към Македония /а ми е мъка, родът ми е оттам/! Незряла нация, дори когато зависят от България и елементарната интелигентност предполага да се смирят и да млъкнат, те лаят по България като бесни кучета! И, представете си, разчитали на Байдън да ги вкара в ЕС! Боже Господи, четох го в техни медии и се чудех с какви глупави и наивно-невъзможни глупости заблуждават хората!

154

сърбите

преди 3 години

Сърбите от 1944 г. досега притискат и мачкат македонците, избиват ги дори и заради вай-малкия намек, че се чувстват българи. Отвратително експлоататорско и асимилаторско отношение към живи хора. Примери много - да кажем, Македонската Кървава Коледа, който иска, да прочете какви зверства са били над невинни хора, какво изтребление... Днешните македонци няма как да са други, объркани хора, които упорито отказват да видят истината за произхода си. Страх ги е хората, толкова са бити и мъчени...

153

що е маке

преди 3 години

Се е юнак и на чужда история се кефи.

152

Анонимен

преди 3 години

162 Продавалите паспорти на северомакедонците ***, са в затвора. Ти обаче не можеш без твоята УДБА, макар че, сърбите ви смятаха за трета ръка хора.

151

Анонимен

преди 3 години

165 Още 28 години блокиране, като гърците, докато не признат историческото минало.Наказаха ли Гърция, не дори и дадоха 380 млд.

150

Анонимен

преди 3 години

Много гаден!Няма да остави е на макетата да влязат, да поживъркат и те из ЕС, тръговийка мъргияий ооп мооп!

149

Анонимен

преди 3 години

До БунтарПълни глупости пишеш. Естествено че един език се променя през времето. Имайки предвид че тук да живели много Турци, Гърци имало е и Руснаци, съвсем нормално е да имаме и чужди думи заемки. В момента сме във ЕС, навлизат и думи от Западните езици.

148

Бунгар

преди 3 години

Ако някой е променил езика си,то това е България. Отидете в кой да е музей и отворете някоя книга и се опитайте да е прочетете. Езика ни набъкан с русизми и нови термини,да не говорим за турцизми наследствени, гръцки и френски термини в различни области,и славянски думи с обърнато значение/например- вреден/, вреден значи да си в ред...а тук?

147

Kubilay

преди 3 години

Добро утро! Защо смятате, че за немците вашата дума тежи повече от тази на македонците? Европа и в частност Германия, търсят нови пазари, нова територия за лидли, кауфланди, икеи. Този дебел агент на ДС защо смята, че някой ще се съобрази с тъпата му позиция. Македония ще си влезе в ЕС като пич. Българите да избират сърдитко Петко ли ще го играят или нормални хора.

146

ами

преди 3 години

До Бугарин од СтрумицаЗащото се пише Българи!

145

Стојко

преди 3 години

Красимир Касакачанов,Христо Христов и сите корпумипрани од ДАНС,доживеаа катаклизма политичка,УДБА ги прегази како шлепер жаба...Мислеа ке си полнат домашен бует со продажба на пасоши низ Македониа(240 000 на бро),преку нивните посредници.Нико веке не споменува дека Камчев беше назначен за конзул по нивни предлог од патриотката Захариева...Има уште многу што да се каже,но поради нивната злоба за пари(на ДАНС) Бугариа доживеа катаклизма на политичката сцена.Резулатите очи бодат...

144

Вълканов

преди 3 години

Играта свърши, господин Каракачанов. С Договора признахте ли Македония за друга страна с друг народ. Признахте. Останалото е вятър работа. На базата на този Договор, Евросъюзът ще приеме Македония за член на Евросъюза. Още повече, че вероятно новия президент на Щатите ще е Байдън, ратуващ за Македонците. Всички изявления на Правителството са безмислени. Най-добре е ВМРО да бъзе забранена в България, защото предаде Българщината.

143

Бугарин од Струмица

преди 3 години

Зошто ми го цензорирот буга-ри?