82

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Поставям още едно...условие.Да се завърши жп линията Скопие-Гюешево,за да може Майка България да се свърже по...здраво със своето невръстно отроче.Нещата по...въпроса се протакат десетилетия от...управата на провинция Северна Македония.Ако нямат релси и...*** да се обадят да им дадем;ще има и...резерва,ако някоя се...счупи.

81

1212

преди 3 години

До Не извратен типЗа какво съдебно решение говориш бе, пич. Тук има договор, и двете страни твърдят, че не се спазва. Този договор обаче, няма юридическа стойност. За ЕУ е важно, страната кандидат, в случая Македония да няма проблеми със страна членка. Как станаха нещата с Гърция, там до съд ли се стигна??? Гърците просто си отстояваха мнението, и макетата клекнаха. Никой не обвини Гърция, сега като България прави същото, станахме лоши. Нещо яко си се объркал.

80

До 88

преди 3 години

До 1212Нищо за неизпълнение от страна на България те не могат да докажат. Отново лъжи и измишльотини. И искат в ЕС. Моля?!?!? ВЕТО!

79

До

преди 3 години

До Не извратен типБългария маже да вземе обосновано решение да спре Македония за ЕС, на базата на конкретни доказателства. Под договор се подписват, но нищо от него не изпълняват, видимо... Да не изпълняваш договор не е европейско, нали така!

78

Сатира

преди 3 години

Много правилно, браво на Каракачанов. Някой от онези са истински фанатици, мислят си че всичко около тях им принадлежи, претендират и за малцинство. Влязът ли в ЕС и там ще ревнат за какво ли не, от малки ги учат да мразят България и Българите, няма друг такъв народ на Балканите

77

Анонимен

преди 3 години

87Да, северомакедонците имат право, да се наричат, както си иска, дори патагонци...България призна днешната реалноста, но те трябва да признат историческото минало.

76

България

преди 3 години

Тези хора не могат и не могат да се откъснат от сръбската орбита. Не е чудно - след толкова много насилие и промиване на мозъци. И досега си умират от страх и не смеят дори само думата България да я споменат в добър контекст.

75

Не извратен тип

преди 3 години

88,Ами да доказват във съда,аз недоумявамкак България може да спре Македония без съдебно решение,какво каза правителството във Брюксел,не спазват договора и готово хахахахахахахахаха.Демократичните устои на ес,човешките права,равноправието между половете,разделението на властите,алооооооооооо всичко е пародия за ииидиотти.България не може да вземе такова решение,порсто я наместиха като удобен мусър

74

1212

преди 3 години

До Не извратен типМакедония също твърди, че България е нарушила договора. Така че, всеки трябва да доказва. Нали така?

73

1212

преди 3 години

До АнонименКаквото съм прочел, прочел съм. Прочел съм и какво е писал за себе си Гоце Делчев, и какво е казвал и мислил Ванче Михайлов и тн. Никой не може да ти казва какъв да си или да не си. Ако днешните жители на Северна Македония се смятат за македонци, ок. Но, ако Гоце сам е казал какъв е, какво право има който и да е да изопачава думите му?

72

Анонимен

преди 3 години

Ало, "антички", нали "само едно име си имате", пак клекнахте пред гърците и им го върнахте, барабар с Александър и Филип Македонски.Айде сега, върне те ни цар Самуил, Климент Охридски, Гоце Делчев, Братя Миладинови... и всичко българско, което сте ни открадна ли.

71

прав е

преди 3 години

Ако трябва, и ние като Гърция може 28 години да преговаряме с Македония по Договора от 2017 г. Точка по точка. Дано за следващите 28 години да проумеят неща, които иначе са напълно ясни и лесно доказуеми. Илюзия е, че великите сили са се заинтересували особено от наглите претенции на Македония. Особено след атентата от Виена. Даже да се поинтересуват в аванс какво казва за приемането им Австрия? Може пък да не останат очаровани...

70

Анонимен

преди 3 години

78 Каза, на баба ти хвърчилото. Историята не си даваме, също, както и гърците не си я дадоха.

69

Анонимен

преди 3 години

78 Примитивните народи, гледащи към чужди земи, се надявам всеки новоизбран USпрезидент, да им свири по гайдата. Само че надеждите им са напразни, какво получиха от Тръмп, например, нищо.Няма да успеят и с Байдън, да си присвоява територии и чужда история.

68

Анонимен

преди 3 години

Да ги приемат час по скоро и да ги затрият както затриха и нас !

67

Шкембе Воевода

преди 3 години

АнонименКак ке ги пуснем макетата бе чапкъни, ами после как ке им продаме пашапорти? И ний за единиот леб живеем, и ний го праим на ползу роду.

66

Анонимен

преди 3 години

То пък като БГ влезе въя ЕС Цъфна и Възрза Плодовете на Мизерията ...Македония без ЕС е по - добре от БГ във ЕС !!!!!!!!!

65

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов ,защо подписахте този глупав договор ,а сега плачете ? Кой го подписа ,кой в стремежа си да угоди на господарите пренебрегна националния ни интерес ,да не би ние ?

64

ПЕРНИК

преди 3 години

Байдън вече е Президент на САЩ . Той каза че ще накара България да махне Ветото за Северна Македония Република . Мисля че след Нова Година нашето Правителство ще запее друга песен . Дори ще има разговори за автомомия , малцинство , териториални претенции от съседите - както каза Байдън - България става фронтова държава .

63

.

преди 3 години

Итар Пеjo и той северномакедонец, при това от поне 20 години се популяризира, има си паметник, а тяхната измислена версия Уикипедия дори не споменава "Бугария". В нашата и информациятата за Самуил, за Гоце, за Хитър петър е обидно малка. И там трябва да сме с по-силна информация, защото е обидно Самуил да го наричат македонски цар. Всички други страници в Уики го пишат българин, но понеже северните са изписали тонове глупости, се появява като препоръка статията на "македонски"! СРАМ!