43

IT-псец

преди 3 години

пийте ракия, яжте чесън и няма не само Кодив да ви хване но и какъвто и да е грип, бях в БГ преди 2 седмици (живея в Скандинавия) 3 седмици бях на Трявна на вилата, обикалях Габрово и околията както и Русе, после през Букорещ обратно у Скандинавието, яко прасках чесан, шкембе чорба и ракия през цялото време, и като гледам всичко е точно, като се прибрах си направих 2 PCR теста за по сигурно..., та тва е моята рецепта за кризисно справяне с вируса...

42

Елеонора

преди 3 години

Отново на български идват късно новините , вируса се предава от хора на котки , норки , лъвове и други късокосмести от сорта и обратно те го предават на хората ... Това е от пролетта .... новия щам тръгна през лятото от ферма за норки в Испания , Арагон и се разпространи бързо по другите ферми , диви животни и хора ... Ферми заразени има от пролеттаа в Холандия , Дания, Швеция , Испания , Италия и Сащ .... Интересно , ааа , избиват заразените от май насам.

41

Анонимен

преди 3 години

До 35Имам орекале и много пари и съм приятел с прекалено много истински мъже и жени, че да ти се вържа на комунистическия ти джендърски акъл. Лека!

40

Анонимен

преди 3 години

Намерили са си добро оправдание за избиването на норки. При нас мутира при римляните.

39

Анонимен

преди 3 години

До 41Ти биолог ли си? Химик? Зоо инженер? Такива са, каквито са. Това не ти е селска седянка в кръчмата, където се изцепват простотия след простотия.

38

Анонимен

преди 3 години

Статията е много интересна за потенциалните рискове от мутация и за това как всички усилия положени тази година ще са за нищо ако това се случи...Като чета коментарите тука, всичко е с някаква цел... с някаква умисъл... някой е световен господар... всичко за пари...Както и да е... Кой каквото иска да си мисли!И да не забравяме, че и гравитацията е за пари "измислена" да те държат на земята защото иначе ще изхвърчиш в космоса... а и някой прави пари от това...хахахахах

37

Анонимен

преди 3 години

Каква е тази мутация, че да си заслужава да се изтрепят 15 млн. животни? За какво по-точно става въпрос? Защо толкова завоалирано се поднася?

36

Анонимен

преди 3 години

Вижте само в какви условия ги гледат, тръгнали тук за нашите мечки да ни дуднат!

35

Финдо 25

преди 3 години

Прав си, всички хора коит се хранят с месо, са ментално и емоционално уродливи. Да се надяваме, че ще се появи нещо по сериозно от този вирус и да има наистина масов мор.

34

Анонимен

преди 3 години

И какво като има заболели от ковид. Минава и занимава. Болест като болест. При някои хора има усложнения, при други няма. При трети смърт. Болест като болест. Какво се случи, че учените спряха да мислят.

33

Анонимен

преди 3 години

Това е пpecтъпление!!!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Тези ли бяха които щяха да избиват 11 милиона норки? Вън от Европа варвари, на тези които си купуват такива палта и на тях да им одерат кожите.

31

Анонимен

преди 3 години

Що не ги карантират какво им пречи тъкмо ще отренират като по книга как се прави карантина как се преглеждат здравно всяко заболяло животинче,че да ги тестват по единично с преглед при вещи ветеринари по лабораторни данни за здравното им състояние,както все едно ще правят ваксина или лекарства специални за лечение за да не ги загубят как природно богатство съществуващо заедно с хората и нуждаещо се от помощ,а не само отглеждани заради кожата за обработка за палта,шапки за богати-5% от население

30

Нора

преди 3 години

Гледах ги това са жестоки *** НЕ са хора!

29

От Дания

преди 3 години

Айде,и тук полудяха-733 смъртни случая от февруари насам,90 % над 70 годишни и ваксина,та ваксина.>Ако се погледне статистиката за миналата година,смъртносста е по-висока,без корона вирус.Да,Европа има застаряващо наеление и над 70-80 години се умира-това за кого точно е изненада???

28

Анонимен

преди 3 години

вече ни подготвят за новия норковирус 21и за там трябва ваксина .Мазало !

27

Анонимен

преди 3 години

До 28Ако се наложи. За разлика от нас, там имат запаси за 3 години напред.

26

Анонимен

преди 3 години

"Като критикуваха Китай, че отглеждат кучета за кожи, Дания защо са я пропуснали."Защото говорим за пристрастия. България защо са я пропуснали? Имахме ферми за чинчили. Ем зшаото е до културата. Ако предлагам мопс на скара или риби а от ротвайлер, ще ми мерят с камъни заведението, ще го запалят и ще пляскат, а после съдът ще ме съди за жесток срщео животните. Виж - пилета, крави и Ню прасета, няма проблем.

25

От Дания

преди 3 години

И какво правим,като скочи вирусчето в прасефермата ?Ще избием ли всичките прасета?

24

Анонимен

преди 3 години

До 13Те и затова са ги развъдили. Шега лои да станат 17 милиона там?