83

уилям шекспир

преди 3 години

откога ви казвам аз - - - има нещо гнило в Дания . . . . . . .

82

междинен приемник

преди 3 години

Тая фаза при ///корона19 нещо я неглижираха - мотаха ни с разни прилепи , после панголини, после н"екви влечуги по пазарите в Ухан обвиняваха . . . . . стига тОлко ! ! !

81

Анонимен

преди 3 години

До Тия саНе, защото имат запаси за годни напред. Но ще избият свинете и ще търсят по-неподатливи породи. Това са хора, котио ако не им харесва нещо, ще го изгорят и ще го направят наново.

80

Анонимен

преди 3 години

До ЕлеонораРаботата е, че това не е проблем в Дания, защото досега бедомна котак не съм видял. Единствеото кеото виждах, беше на един човек котака, който понякога излизаше от неговия двор. Бяхме си говорили и ми каза, че за да е скопил, защото иначе преди са имали проблем с котките и са яли местните малки птички пролета. Включително и лебедичета.

79

Елеонора

преди 3 години

Тези животни се убиват със газ и труповете се унищожават. При десетки хиляди заразени на ферма и смъртност над десет процента , не се лигавете ами мислете за котките по улиците които най вероятно също пренасят вируса/.......

78

Норчето

преди 3 години

Ужасно е да убиват милите животинки. Как може да се допуска това от зелените ? За една костенурка отклоняват магистрали а сега ще унищожават милиони живи същества. Норката е живо същество. Всъщност месото от норките какво го правят ? Милиони кожи , а месото ?

77

BG-норки

преди 3 години

Веганите животнолюбци да си вземат да спасят по една заразена норка и да я учат да се храни с еко-био марули.Норката ще оздравее малко преди да умре тя от глад,а стопанина й от covid.Дания е най-големия производител на свинско на глава на населението- карантията все някой трябва да ги яде, а нямат много българи в наличност.Затова имат норки.Вместо 17 млн. норки, биха могли да си развъдят 10 млн. Ромеи да усвояват отпадъците.Озвучаване с чалга и шише ракия дневно вдига бурно раждаемостта!

76

Тия са

преди 3 години

Напълно откачени. Ако влезе вирусаът в свинекомлесите, вегани ли ще стават?

75

Анонимен

преди 3 години

Какво да очаквате в държава, в кояот можеш да си живрукаш на гърба на останалите с десетилетия?

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75Дания не е перфекнта, но ... Дани не е България.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76Дафак ... Виж - 90% от тея норки, щяхя да са избири април месец, така или иначе. За последните 10 години, са изклани на 100 000 000. Сега, изклани са и 2 пъти повече прасета, но затова никой нищо не казва.

72

Анонимен

преди 3 години

Как може да убият толкова мноого норки, ум имат ли?Фейкдемията се използва срещу всичко което им пречи.Явно някой друг е поръчал Дания с норките, защото му пречат на бизнеса.Сега също ще започне едно масово затваряне на месокомбинати и тн. Нали отдавна искат да ядем *** и паяци. Кравите много газови изпускали и били вредни за атмосферата. Сега норките имали вирус... А богаташчетата дето летят напред назад и се возят на бронираните си лимузини дето харчат по 20/100, няма ли да ги спрат ??

71

Анонимен

преди 3 години

Да не се окаже, че някой датчанин ял норка и оттам е тръгнало всичко. Какво се случва с месото на норките като ги одерат за кожата? Няма да се учудя, ако ги влагат в някакви колбаси. Това са тонове месо? Къде отива?

70

Анонимен

преди 3 години

Гнусни социалистически нещастия!Искате всички да носим гадни и скъсани евтини дрехи като вас! Да таксуваме по 95% хората с пари, ей така, за да има за вас, че да си живуркате на помощи! Ем нема!

69

Анонимен

преди 3 години

"Ужасяващото клане на китове във Фарьорските острови е пословично, но те се бият в гърдите колко са мъжествени, наследници на викингите и прочее тънк0пишковски безумия"Дафак. Това къде го видя, че се бият в гърдите? Ако заговориш за викинги, те гледат все едно ги обвиняваш в нацизъм, ама немците.Па я преди тях да "оправяш" (все едно правят нещо нередно), да оправиш и България! А де?

68

Анонимен

преди 3 години

До Чичо ЛъчоДавай! Нека закрием всички ферми навсякъде! Да оставим по стотина хиляди безработни! Да стопираме икономиката! Много хубаво! Загрижил ми се заз порчетата!

67

На Грета, Хензел

преди 3 години

Гурките животинки ... аз тука съм смотан тийн, дето живее у мама и у тате, има кейс с Чегевара лии, чигивара лии, да ми пази новия iPhone 12 Max Pro, който тате ми взе. Тате работи като програмист! Неговите програми оптимизираха труда на хората и 800 000 души са без работа, защото трудът им е оптимизиран и не се трепят от работа. Моят телефон е произведен от свободни китайци, с достойни заплати!Спасете норките!

66

Чичо Лъчо

преди 3 години

Господ, ще Ви накаже за това, което правите б.езмо.зъчници такива!

65

Анонимен

преди 3 години

До Ro 67И какво па ти прече на тебе па?

64

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези изрудии в тези новини? По - добре да не отварям този сайт пак.