63

Ro

преди 3 години

Иначе трябва да се спре с развъждането на животни за подобни цели. Самите зоопаркове не са най-доброто място за тях, само в по-нормалните държави има прилични условия за животните. У нас и в подобни страни от 2-рия и 3-тия свят зоопарковете са пълна скръб. Най-добрият вариант наистина е тези, които могат да се пуснат в дивото, да бъдат освободени, а за останалите - центрове и убежища като парка в Белица или този в Холандия, където спасиха Масуд и Терез от родния зоокът-концлагер.

62

Ro

преди 3 години

63, така е. Изобщо този район (Дания) не се отличава много от невменяемите китайци и техните извращения. Ужасяващото клане на китове във Фарьорските острови е пословично, но те се бият в гърдите колко са мъжествени, наследници на викингите и прочее тънк0пишковски безумия. Испанците също са известни с дивотиите си... Изобщо комплексите и грандоманията у хората са изключително опасни и си ни закопават нас самите. На бас, че отново никой няма да си научи урока и издевателствата ще продължат...

61

Анонимен

преди 3 години

Ми тооо кат с прасенцата по миналта година! Аз мойте си ги пукрих ... хииихииихии! Да ни сам ЛУД чи да платам на магазиня!И имам 900 литра ракия! И ТАЙ ША СИ ЖИВЕЯ ШОТ САМ БЪЛГАРИН И НИ *** И БЕ!

60

Анонимен

преди 3 години

До RoОсобено ако са американските норки е много жестоко! Огромен проблем е и в испания. Рабзира се, когато якой каже - Абе нека ги заловиме и да ги правим в зоопарк или у дома в Южна Америка, всички скачат, все едно е прдложил да се убива хора ...

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61Е иначе не е жестоко, като си поръчаш тройка кебапчета с гарнитура, а после си направиш селфи с телефон, дето го правят работници на 15 часов работен ден.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56Малко трудно. Имат един развъдници с десетки хиляди животни, на много близко разстояние. По-идеални условя за мутации на заразата НЯМА просто.

57

Анонимен

преди 3 години

Това е жестоко...

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57Всякакви нискокачествени алтернативи, които се скапват за 3 месеца, ама нали сме много добри и мили, казваме, че не колиме животни, а в същото време в индонезия малки деца работят за 1.5 долара на час, а самото производство е доста мръсно и от към екологична гледна точка.Кожените дрехи издържат десетилетия. Разбира се днешната култура ти се подиграва, ако носиш нещо от миналата година, ама иначе е много притеснено, като някой има ферма за някакви порове.

55

Анонимен

преди 3 години

Още ли са живи норкитеЕС да изолира Дания

54

Златена

преди 3 години

Норките са *** и проости същества.Не спазват никакви мерки, не носят маски и се кланят на Мангъров.Ако бяха носили марки нямаше да стане така.Пада им се.

53

Анонимен

преди 3 години

Само да не се получи мутация, свързана с кучета, че става страшно.

52

Данчето

преди 3 години

УЖАС, УЖАС, АЗ ИМАМ ПАЛТО ОТ НОРКИ. КЪДЕ ДА МУ НАПРАВЯ ТЕСТ?

51

Ивелина

преди 3 години

Мушкатата ми взе да пожълтява. На какво ли се дължи това?

50

новина

преди 3 години

В Мозамбик два лъва са изяли един заразонисителен местен жител и сега лъвовете се бирли карантинирали в саваната за 10 дена.

49

Обективно

преди 3 години

Растенията също боледуват от вируси и гъбички. Но почти винаги това не са едни и същи вируси.

48

Ro

преди 3 години

От алчност некои кокони да носят палта от норки страдат и животните, и ние. Тук също си имаме ферми за норки, които са абсолютно незаконни, ама собственикът е "наш човек" (същият, който произвежда марка "Градус"), така че всичко е точно. Замърсяването от фермите, набезите по дворовете от избягали норки, опасността за родните видове, тъй като тези от фермите са силно инвазивни, явно не са достатъчно, кога да очакваме и мутацията на вируса? Садисти и печалбари, няма по-гадна твар от човека.

47

професор Карлуков

преди 3 години

Елеонора е права за папаята, но да допълня че и в морковите е открита мутация на вируса.

46

Елизавета Гуцева

преди 3 години

Ще предложа на правителството като следваща мярка да се избият всички домашни любимци и учениците, учениците до 4 клас и пенсионерите пнад 60 години.Само така ще се спасиме и ще може да си пазаруваме на спокойствие.

45

конСпиратор

преди 3 години

Овца пита друга овца: Вярно ли е че хората ни отглеждат, грижат се за нас, стрижат ни, за да ни заколят и изядат?Я не приказвай глупости, че цялото стадо ще ти се смее, отговаря другата овца.

44

доктор Мобуто Мбабон

преди 3 години

Нова мутация на вируса е открита и в папаята. Хиляди папаи в Танзания са заразени с новата мутация и от там и в хората и козите. Не яжте папая!