38

!

преди 3 години

При пазарната икономика е така, плаща се и то много и то без да има стойност. Врекахте че не може да стигнете америка, е сега сте на едно ниво. Всичко е пари, а хората са важни само ако има избори... А след изборите пак тая...

37

Анонимен

преди 3 години

Ами това е ! Майка ми я откараха с линейка и не се върна ! После ние сме виновни разбира се.:((

36

Анонимен

преди 3 години

До анонименСтига си плюл лекарите, кой ли те знае какви осигуровки плащашПлащам максимума а лекарите са брутални безочливи крадци!ФАКТ, ФАКТ и ФАКТ!Факт е и бюджета тази година от 5,2 милиарда.От лекарите само се иска да не крадат.

35

До 36

преди 3 години

В ТАЗИ КРИЗА СЕ ВИДЯ НАПРИМЕР ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ КОЛКО СТРУВАТ! СТРАХ, СТРАХ, СТРАХ! ДА СИ ЛЕКАР Е ПРИЗВАНИЕ, А НЕ ТЪРГОВИЯ! Относно осигуровките: така е! Бедна е държавата! Но не съм видял лекар да стачкува защото му е ниска заплатата! Медицински сестри да! Не и лекари!

34

Анонимен

преди 3 години

Кога ще разберат хората, че здравните осигуровки и пенсионно осигуряване отива в една обща дупка на солидарни фондове. НЯМА индивидуалната партида и дялове парите държавата ви ги краде и разпределя на чужди други хора щото осигурителната система била солидарна, споделена комуна.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен *** 22а млечни и колбаси истински няма да имате и на нова година - това е "демокрацията"Не, това не е демокрацията.Овчар и селянин станаха обидни думи по времето на БКП.

32

ТАКА Е, ДОКТОРЕ ООД

преди 3 години

ПРАВ СИ ЧЕ Е ТАКА ДОКТОРЕ! ТЪРГОВИЯ ГО НАЧРАВИХА КОЛЕГИТЕ ТИ! СИМПОЗИУМЧЕТА, ЕКСКУРЗИЙКИ, ПОДАРЪЧЕТА ОТ ФАРМ ФИРМИ! НАГЛАСТТА ВИ Е СТИГНАЛО ДО ТАМ, ЧЕ ТЪРСИТЕ НЕ НАЙ ДОБРИЯ МЕДИКАМЕНТ ЗА ПАЦИЕНТА, А ТОЗИ ЗА КОЙТО ФИРМИТЕ ВИ ДАВАТ НАЙ МНОГО! ПАЦИЕНТА ДА ГО ..! ПРЕДИ ДА ОБВИНЯВАШ ДЪРЖАВАТА, ВИЖ СИ ТВОЯТА КЪЩИЧКА! НО ТИ СИ ГО ЗНАЕШ! НЕЩО НОРМАЛНО Е, НАЛИ????

31

Анонимен

преди 3 години

Господ да ви пази! Не разчитайте на здравеНЕопазването!

30

Анонимен

преди 3 години

Здравеопзването се е превърнало в търговия, а с последния здравен министър - има и елементи на циркови изпълнения - чували, фургони, трупата обикаля на турне в по-големиет градове...

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3380-100лв през 80те години само за тези с опит под една година или функционално неграмотните.Лаборант в МДК Георги Дамянов за функционално неграмотен ли се смята?Ако е така значи технолозите са били нобелови лауреати най-малко.

28

Българин

преди 3 години

Здравеопазването и по-скоро самата организация не е толкова зле.Главния проблем е, че лекарите са брутални безочливи крадци.

27

Анонимен

преди 3 години

До Защо не пеете бе ?!Какво да пеем?Другаря Живков каза така: - То времето е ваше, ама парите са наши.

26

Анонимен

преди 3 години

До Другаря Тодор ЖивковТо беше безплатно ама заплатите бяха 80-100лв.Удържаше си пребогато за да лекуваш инсулт с един месец лежане на легло.Такова ти беше безплатното здравеопазване.Лекарствата бяха аналгин хинин и аспирин.За нас де.ЗА вас имаше лекарства от Франция.

25

Анти ГЕРБ

преди 3 години

Каквато ***, в която живеем, такова и здравеопазването. Само името му е такова.Няма нищо общо с нормално здравеопазване. От 90-та година, та и до днес, всичко се прави на парче. Има десетки хиляди пациенти, които имат хубави домове, карат скъпи коли, живеят повече от добре, но не плащат здравни осигуровки. От друга страна държавата внася /ако изобщо внася/ по 2 /ДВА/ лева на държавни служители, пенсионери и деца до 18 г., а от нас работещите иска десетки лева месечно. Е, как ще има здравеоп

24

Анонимен

преди 3 години

VOTE for БацеОн че ин оправи

23

Анонимен

преди 3 години

НЕ ПОМНИТЕ ЛИ СДС НА дс/БКП....ХА,ХА,ХААААААААААА И "КОМАНДИРА"?Глей ква работа. Комунистите и заради антикомунистите трябва да отговарят. Антикомунистите гласувате с два навирени пръста в част от храносмилателната система, после друг ви бил виновен. Трудова повинност и забрана за гласуване за вас е единствената правилна мярка.

22

Анонимен

преди 3 години

Аз ще гласувам за кабинета Борисов 4. През следващия мандат той ще превърнеболниците в райски местенца за почивка

21

баба мара

преди 3 години

които не скача е червен сега видяхте ли резултата от невежеството на сдс съсипавсичко и сега след 30 години яко ще мрем сега организацията била виновнахаиде стига с тези изтъркани лафове просто-тия=та и неве=жество=то взехавръх

20

Другаря Тодор Живков

преди 3 години

По мое време здравеопазването беше безплатно!

19

Защо не пеете бе ?!

преди 3 години

45 години стигат !!Времето е НАШЕ !!Изиграхте ли го, последния Валс ?!Имаше ли сбогом любима ?!