18

Анонимен

преди 3 години

е стига ревали искахте банани редовно - имате ги а млечни и колбаси истински няма да имате и на нова година - това е "демокрацията"и"свободен" пазар където камват от кого да копуваш и на кого да продаваша здравеопазването е в киреча защото когато казаха че ще направят болниците търговски дружества- вместо да ги провесите по стълбовети вие ги вкарвахте в управлението- кой ви е виновен- и сега ще изберте пак някоу яне или бареков или патриот да ви довършва - съдбата ви е ясна- кюлчета за вас ц

17

Анонимен

преди 3 години

Кога болниците станаха търговски дружества ?Ако някой знае нека да напише.Но не заяждане, а истинска информация.

16

Целта на гроб и бб

преди 3 години

Беше, да създадат усещането че няма как да избягаш от вируса и да го чакаш тоест всички ще го минемА ще вземат милиарди евро МИЛИАРДИза асфалт наши фирми къщи за гости и чекмеджетаНа умрелите, дори, кофти късметНа оцелелите- гласувайте за нас да не дойде лошия Радев.Мутренски подход.

15

Анонимен

преди 3 години

Точно, кратко и ясно: "Превърнахме здравеопазването в търговия и това е резултатът сега". Другото е ясно: оставка. Но когато ни управляват *** едвали това ще стане.

14

дедо Винарко

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоНе съм виждал още поп да плаща, само мушка у торбичката и по джобовете!

13

Анонимен

преди 3 години

е да в България са виновни управляващите от ГЕРБ, нищо че тази система ни я натресе правителството на СДС под мъдрото ръководство на Иван Костов

12

Анонимен

преди 3 години

Пак Герб си изберете. И живейте със славната история.

11

Анонимен

преди 3 години

Ама кога, вчера ли е станало търговия, та това е новина сега? Щото ние oвците не знаехме...

10

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Наложи ми се май месец ми се наложи да посетя съдов хирург. Пратиха ме при уж "наш" човек в М В Р болница, човека ме сложи на легло прегледа ме за 5мин. взе ми само 70лв. при положение, че законово е 30 за неосигурени, а аз съм осигурен. След 3дни отивам за операция и хоп- не можел днес прати ме в друга болница.Отидох във ВМА, доктора ми пусна 100изследвания, и каза, че ще почакаме - беше прав и се оправих сам.Не ми взеха и 1ст. От доктор до доктор разлика бол, ама като си на зор плащаш като поп

9

така ли е?

преди 3 години

ЖИВОТЪТ в България под мъдрото ръководство на Вожда отдавна е търговия.

8

Анонимен

преди 3 години

Това ще е дереджето, докато управляват комунисти. Никога нищо няма да се промени и ще сме последната дупка на кавала и в африканския свят.

7

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за ГЕРБ. Те ще извадят страната на пътя към светлото европейско бъдеще

6

Анонимен

преди 3 години

Здравеопазването е за платежоспособните по света.В момента всеки с положителен тест има правото да ходи в болница без да плаща и това доведе до запълване на местата в болниците.Също, ако пуснем хляб бо 10 стотинки, това ще доведе до изчерпване на количеството хляб по магазините.

5

Анонимен

преди 3 години

Иван Костов искаше да продаде всички държавни и общински болници на Синята буржоазия.Загубата на изборите му попречи да ги продаде и днес да бъдем без обществено здравеопазване, с частни болници, които рекетират държавата и не извършват трудна дейност.Частните болници доказаха, че не може да се разчита на тях при епидемии и сериозни болести. Те отбират от най-лесното и най-скъпоплатеното, рекетират и изнудват пациенти и държава.

4

б

преди 3 години

Едва предстои да се виждат видимите резултати.

3

Анонимен

преди 3 години

Каквато държавата-такова и здравеопазването.Ние сме 50 години зад белите държави,нищо че сме в един съюз.

2

Анонимен

преди 3 години

Е,нали сега този който направи и узакони болниците,като Търговски дружества иска да управлява още мандадти-до края на жалкия си животец ?

1

Анонимен

преди 3 години

То търговците избягаха в Германия. Няма да се занимават с вас, я. То не бяха "мафия", "търговци", "некадърници", "убийци". Сега продължавате с тези епитети и искате да ви седят и да ви лекуват? За чий?