154

Анонимен

преди 3 години

До 177 , Аллах акбар си го напиши на тоалетната хартия или на кърпата за сополи.

153

Евроатлантик

преди 3 години

Ей , не са евроинтегрираха тия австрийци.

152

До 168

преди 3 години

Съгласен съм с написаното, освен частта със сатанизма. Много моля, не намесвайте думата сатанизъм за щяло и нещяло, най-вече за изцяло негативни аргументи. Няма да убеждавам никой в нищо, има достатъчно информация (все пак си я подбирайте) в интернет и в някои книги какво е сатанизъм, но спрете да подхранвате идеята, че той е някакво невиждано зло.

151

...

преди 3 години

''Алаху Екбер'' означава Алах е по-велик от всичко.

150

Анонимен

преди 3 години

Cutting heads matter , превод на Алла в бара .

149

Анонимен

преди 3 години

Еми фенове на мирната религия на Ердоган. Отнемат им правото да режат глави миролюбиво и те пачват да се борят за правата си. Рязането на глави има значение , скандирали . Аллах акбар така се превежда .

148

Анонимен

преди 3 години

Какво друго може да се очаква от анадолските чергари и диваци!?

147

... Турчин

преди 3 години

Ех тази пуста религия. Колко още хора трябва да умрат, за да разберем, че освен да ни дели, за друго не става. Да, може би преди 1000-2000 години да сме имали нужда от нея, понеже обществата още са били недоразвити и е трябвало, да вярваме в някаква свръх сила, която хем да ни пази, хем да ни е страх от нея, за да има що годе ред. Но в днешно време е безмислено и само ни разделя и дърпа назад.

146

Анонимен

преди 3 години

Не ми пука за западняците.Колко от тях са воювали за освобождението на България от отоманско робство.Или да видя в тяхните медий заглавие ро.. в България нападнаха,изнасилиха и ограбиха пенсионерка.Или убиха младеж заради това че не им е дал цигара.

145

blood eagle

преди 3 години

няколко стъпки-убитата ислямска *** за храна на прасетата, семеиството му също задето са отгледали ***, по-далечни роднини изселване в страни по произход, спиране на безумни социални помощи на всички млади на средна възраст хора

144

Христо Христов

преди 3 години

До 159Примитивни илитерати с големи комплекси, като сина на приятеля ти има много...

143

V

преди 3 години

Нека всеки види истинското лице на исляма. В тяхния Коран пише да убиват всеки който не приеме исляма или данък или напускане. Пише също, че могат да отмъщават, да взимат робини, да спят с малки момичета по примера с Айша, 6 годишна. А също и прелюбодействата на мъжете в рая.Религия на сатаната, изопачила истината за изкупителното дело на Господ на кръста. Жалко, че много хора не го знаят и вярват в морния ислям

142

Имигранта

преди 3 години

Трябва ни нов Х...Веднага

141

Кратун

преди 3 години

Има нещо сбъркано в цялата работа. Бих разбрал да се говори за това християните да изповядват вярата си безопасно в някоя мюмюнска държава, но за безопасност в собствената им християнска държава? Мисля, че нещата отиват твърде далеч!

140

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 159Те и за нас казват че Българите сме ро.и и да си ходим в България при все че знят кой са Българи и кой Р.Ми.И е силно да се говори немци защото са мелязи 3-4 поколние омешени бракове между немци,италянци,испанци,ссср-немци,унгарци,югослав,поляци...... примери известният немски футболист подолски меркел от полски пройзход независимо че я считат за полска ев..йка важното че от полша.Чистите немци са много малко

139

Анонимен

преди 3 години

Ами съберете ги във вагони и кой от където е дошъл.

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 155ти ако вярваш в предсказания,значи си голяма будала

137

Анонимен

преди 3 години

псевдо журналистите от шарли еб... са виновни за всичко това,ако не бяха публикували карикатурите тези неща нямаше да ги има!

136

Анонимен

преди 3 години

Имам приятел немец, синът му е на 30 и нещо, меко казано момчето си е нацист, и има доста приятели, като него, разправят как ходели по дискотеки и барове и се заяждали с мюсюлмани, които си търсели бели и закачали немските моми. Повярвайте ми Хитлер е жив в техните сърца, казват, че без бой няма да се дадът!

135

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААaloou adminite nqma li koi da blokira toq islqmist be ??????