194

наблюдател

преди 3 години

Виена падна без обсада и бой, разбрахте ли?

193

Islam kazanacak

преди 3 години

Според проучване, точно Франция ще е първата държава с предимно мюсюлманско население към 2050, после Белгия, после Германия. Така, че това са последните напъни на Макрони и курцове. Ще полаят, полаят, пък ще спрат. Процесът тече със сила и не се вижда кой и как може да го спре. Ще ги изтърпим малко още. Ислямът ни учи да сме търпеливи, понякога.

192

Единствено

преди 3 години

Господ или алах ще ги накаже, не се бойте. Никой нормален в името на господ не прави лошо. Господ е милостив. Всички, които прават лошо, обикновено ги настига лошо. Турци или тунизийци или чеченци ще бъдат прибрани в ада. Алах ще им покаже истината. Думите и рисунките не убиват. Но това което те правят вече е непростимо и цялото зло ще им се върне.

191

Слави

преди 3 години

Най- велик.

190

Демократична

преди 3 години

Европа да направи референдум относно безразборното даване на гражданство. Япония също е демократична, но не дава гражданство на мюсюлмани.

189

Защо

преди 3 години

Будалите сме ние пак, обикновенните хора. Политиците пак търсят начин да разделят и противопоставят. Ние ще се избиваме , а те ще правят пачки. Всеки да вярва в каквото иска. Христос е Любов, сигурен съм, че и другите религии търсят същото. Но черните овци търсят друга изява.

188

Питали ли сте се

преди 3 години

Защо Япония не дава гражданство на мюсюлмани. Сигурно са прости нещо....

187

Тежки времена

преди 3 години

Чакат християните. Наивно е да се мисли, че можеш да промениш някого. Дивото зове и генът е голяма сила.

186

Леле до днес бг

преди 3 години

Изтривайки вторият ми УТОЧНЯВАЩ коментар, но оставяйки първия - искате да манипулирате възприятията на хората в много гнЪсна посока. Сигурно е, че *** е (хоуевер ениуей), но е грозно да променяте смисъла на казаното от мен . говорих за свинска кръв, не за човешка. Ненормалници, прощава е, че сте уж журналисти, а някак неграмотни, но такава фрапантна манипулация е отвратителна. Колкото и да искате няма да накарате народа на Васил Левски да се изколим един-друг!

185

Анонимен

преди 3 години

Като им е велик Аллах, защо отиват при Христос, християнската Европа, да им и плаща социални помощи и да гинаема на работа?Значи, Аллах ги е напуснал и е достоен за презрение.

184

Леле

преди 3 години

Готова съм да купя петстотин прасета (по едно за всяка година от онзи ни период в историята). Искам по една свинска телесна част и кръв във всяка една джамия пред очите ви. Кой е навит?

183

не чакайте

преди 3 години

на кораби и в морето,океана,храна за акулите

182

Анонимен

преди 3 години

Мюслимани бре мани мани.

181

Анонимен

преди 3 години

Граждани на християнска държава трябва да имат възможност безопасно да изповядват християнството.Осъзнавате ли докъде я докарахте?

180

ИСТИНАТА

преди 3 години

Медец ми капе по сърцето като чета и гледам как западните ни доброжелатели почват тепърва да ручат горчивите плодове на това дето сяха толкова години! Халал да им е! Нас ни третираха като ***, визи мизи, 1 тон изисквания, нооо кюнците и ислямаджиите ги посрещаха с баници и пилафи, плюшени мечета, жилища без пари, курсове мурсове, джебни кинти...абе да се чувстват комфортно бе батко, да им е рахат дет се вика.Ха сега си ги дундуркайте, гейзери западнали!

179

Анонимен

преди 3 години

Ами като им позволиха да им се качат на главата, сега ще си ги търпят. Айде ходете и им се молете че не е хубаво да правят така, че живеят в западно цивилизовано общество където всеки спазва законите... бла, Бла... абе не разбрахте ли че от Тия прим. ати, от тия тарам. буки, нищо не става. Това са *** заслепени от глупавата им и архаична вяра за които друг начин на живот различен от тяхния не съществува. Лошото е че са мноооого и прииждат като ***

178

Скептик

преди 3 години

И по някаква случайност подклаждането идва от познатия вестник. Ами задайте си въпроса кому е нужно разразяването на религиозна война. Трябва освен ислямистите да се озаптят и ционистите.

177

Скептик

преди 3 години

"Успели да избягат". И това в една от най-развитите, подредени и материално осигурени държави. Явно не са искали да ги изловят.

176

Анонимен

преди 3 години

Сего окквайте, разни бандички да се събират на тумби и да се бият. Ще има присъди, ще има и проблеми, но много омладите ще отана с идеята, че се води война и ще пренесат това, след години, в компнаиите си, в политическите си кариери, в армията ...

175

Анонимен

преди 3 години

Лощото е, че утре може да има "12 младежа нападнаха кебаб в центъра на Виена", после "Задържани са 4 представителя на Hells Angeels, за тройно убийстов и изнасилване по религиозни подбудуи" такива ...