214

Анонимен

преди 3 години

до МислещСамата истина.

213

333

преди 3 години

До АнонименНито по възникването си, нито е подобна, а пък да кажеш, че по същността си прилича - съвсем не.Справка - Исус и мохамед. Вторият - неудачник до 40-те си, после нещо му става и почва...Не само проповядва а и действително живее от войни, грабителства и убийства. Нищо, ама нищо общо с Исус, неговото дело и неговия живот.

212

Мислещ

преди 3 години

Това което се случва както във Франция така и в Австрия карикатури глупости си е чисто и просто провокация и манипулация настройване на мюсюлмани срещу християни Трябва да се прояви разум и търпение . Кой има сметка от лошите отношение между християни и мюсюлмани разбира се лукавите евреи

211

Анонимен

преди 3 години

Това е началото на краят...

210

В 21-ви век

преди 3 години

В Европа не е безопасно да си християнин и не е желателно да го казваш публично.По-безопасно е да си мюсюлманин.Да, това е положението.

209

Божият син

преди 3 години

Недохрнената *** ам - гъл защо не се е разквичала още или предусеща коледата .!.

208

Анонимен

преди 3 години

И още нещо. Затварят една църква, ами да затворят по същия начин и една джамия,бе!

207

Анонимен

преди 3 години

Хора, спомнете си Андерш Брейвик! Още преди 9 години каза човека какво ще последва от "толерантност" и мултикултурализъм, после дойде мигрантската вълна и....много трудно ще се овладеят нещата от тук насетне. Няма ли нормални политици на континента (с изключение на Виктор Орбан,разбира се), които да вземат някакви мерки, предвид ставащото???

206

Св. София

преди 3 години

А то в Ейстанполиин не направиха ли църквата Св.София в джамия тези *** то от ататюрк беше превърнат в културен култ музей, тия исламски екстремисти и нео османци са беда за човечеството, всеки да си събере акъла в главата.

205

Анонимен

преди 3 години

За които не знаят, ислямската религия при възникването си и в същността си е подобна на християнството - изповядват се изконни човешки ценности. През вековете обаче, нещата коренно се променят, за да придобие религията сегашния си вид с насаждане на омраза към хора от други вероизповедания.

204

Св. София

преди 3 години

Абе бай Хасан ти много мислиш с турска глава, малко мисли като човек, неутрално, тогава ще се види правилната картинка кои са тираните, между другото вие сте исламизирани ромеи и арменци ако прочетете истинската история и след това ставате главорези и джихадисти, анти хора, направи си генен тест и ще видеш, та то и пророкат ви преди е бил от еврейски клан, а коранът е написан 25 години след като е дошъл на пророка, защото пророкът е бил не грамотен, това го казва историята а не аз, история.....

203

К6

преди 3 години

Нападайте онзи с мустачките ще се събуди съвсем скоро

202

До Islam kazanacak

преди 3 години

Мюсли, навремето така Германия се е пълнила с евреи и ц игани, но се появи един човек с мустачки който разбуни кошера и знаеш какво се случи през ВСВ. Недей много да лаеш, защото това може да последва и мюслитата като тебе, дето много лаят. Наистина търпението има край и накрая ще хапнете дръвцето. Ако не са тези страни които си изброил, днес Турция нямаше да я има, но не е късно това да случи и сега. Тя на едни кюрди не може да устои, а за Европа да не говорим. Спрат ли й икономиката, и фалит!

201

Русия

преди 3 години

При Бай Тошу чалмити що не правих тъй?

200

Баба с бастуун

преди 3 години

Честито на австрийците

199

Австрия

преди 3 години

????????

198

Тюх, тюх, тюх

преди 3 години

А Меркелек искаше да ги ползва за подобряване на генофонда. Трагикомедия...

197

Въх

преди 3 години

С каква младеж се е уредила и Австрия.

196

Анонимен

преди 3 години

А е смърт не... Ама поне да ги бипуват публично.

195

Анонимен

преди 3 години

Европа и друг път се е справяла с ........като не искат с добро ще бъде както трябва.