147

Anonymus

преди 3 години

Типично по нашенски- Запитване: "Дайте да видим ситуацията защо е толкова зле?"Отговор: "А вие помните ли преди 30 години колко по-зле беше?! Това вашите хора го направиха"*** мишкарските историй..

146

Янко

преди 3 години

БКП не осъзнават колко много са омръзнали на нормалните работещи хора. Едно постоянно дуднене, обвиняват в несъществуващи неща. Изискват неща, които самите те като *** никога не са постигнали и няма как.

145

Анонимен

преди 3 години

Гуфи, пожарникарят да си гледа маркуча, а да не ходи да козирува по Европа и да ни излага. Кой за кво учил

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 146За съжаление тук пък хич не си прав. Тая болест с "лапането" е на всякъде, под други форми но пак е същото. Тяхната прокурока събра смелост и яко ги натръшка по затворите, имаше и премиер в затвора. Но пък злото никога не спи, и те я изгониха в ЕС да рзледва случаи над 10 млн. евро. Корупция винаги е имало и ще има, но все пак да е някакави граници.

143

Гуфу

преди 3 години

До Анонимен 145Няма никакво значение какъв е бил по профес министър председателя. Знаеш ли кой е Рейгън и какво е направил като президент на САЩ? А човека преди политиката е бил актьор. А нима е лесно да си пожарникар? Те какви са, хора като всички останали.

142

Факт

преди 3 години

единствена надежда за по-достойна пенсия в България при настоящата демографска ситуация е либерастите в ЕС да направят някаква европейска пенсия, и да дотират нашенските пенсионери, ама май по-скоро няма да искат. И те си имат своите проблеми с раждаемостта и получателите на социални помощи. Меркел се надяваше мигрантите да бачкат, ама нещо май се е объркала - до днес не се е чувало арабин да работи. Те са повече по далаверите, като нашенските цветни.

141

Анонимен

преди 3 години

между другото, Албания ВЕЧЕ има по-добър морски туризъм от нас. Само казвам

140

Анонимен

преди 3 години

КЕЛЕЙШО КЕЙН,аз категорично НЕ ОДОБРЯВАМ ПОДОХОДНАТА ПОЛИТИКА НА ГЕРБ=ВИСОКИ ИЗЛИШЪЦИ И НИСКИ ДЪЛГОВЕ ЗА СМЕТКА НА ДОХОДИ!НО ВИЕ СТЕ СУПЕРНАГЛИ БЕ,ХЕМ ДА НЯМАЛО ДЕФИЦИТ И ЗАЕМИ,ХЕМ РЯЗКО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДОХОДИТЕ,ПЪК И НИСКА ИНФАЛЦИЯ!!Затова казвам че сте ***..оти пропагандатори!Иначе НЯМА ДЪРЖАВА НАПРАВИЛА ТАКЪВ ГИГАНТСКИ СКОК,от три долара НА ТРИСТА ЛЕВА за дватесетина години!БЕЗ ОГРОМНИ ЗАЕМИ,БЕЗ ОГРОМНИ ДЪЛГОВЕ!Освен това ПАК КАЗАВАМ=СИВАТА ИКОНОМИКА Е ВИСОКА БЛАГОДАРЕНИЕ НА БКПи КО!!!

139

Анонимен

преди 3 години

"Тук осигуряващите се в България са само 3 млн. от кото 500 хил. на минимална заплата"може и това да е причината, но подозирам, че техните политици нямат шкафчета и майбаси. Кметовете им имат служебни Дачии

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140Прав си за 2010 г., но пропускаш факта, че в Румъния има 11 млн. работещи и то не на минимални заплати. Тук осигуряващите се в България са само 3 млн. от кото 500 хил. на минимална заплата. Да тичаме вече насреща им не моим ги стигна.

137

Анонимен

преди 3 години

Много не заслужават и триста лева другарьо или друхгарко,да има хора ограбени ама благодарение на БКП а сегашните тарикати дето се осигуряват на 500лв.а другото в плик КОЛКО ЗАСЛУЖАВАТ ДА ВЗЕМАТ КАТО ПЕНСИЯ М???Те крадат от ВСИЧКИ и не само по волята на КОМУНИСТИЧЕСКИТЕбизнесмениа и по СОБСТВЕНА ВОЛЯ!После НСИ отичтало средната заплата,отичта друг път.Отчита ОФИЦИАЛНИТЕ ЗАПЛАТИ а там където са най=коректните БКП им готви балтия,а гербавите пък на най-сивите,най-много дават.Глу,,паци.

136

Анонимен

преди 3 години

И двете страни саправи, и ГЕРБ и БСП са яко некадърни, за бой са тия дето ги слагат в парламента. Нямало кой, най-доброто ли са бивши пожарникари, фискултурници, шоумени, футболни съдий, който сричат от трибуната. Айде нема нужда.

135

въпрос

преди 3 години

Чудя се дали г-жата Ангелова е пресметнала с колко лева ще се увеличат нейните доходи след първи януари 2021 г. след 10 процентното увеличение на бюджетните заплати и с незнам колко ще бъде увеличението на ток, парно ,вода , които фактори оказват влияние на нейната заплата.

134

Факт

преди 3 години

Румънците резнаха главите на комунистите - затова днес могат да ни изпреварят. А ние не само им простихме, но ги оставихме да ни управляват и дори днес да правят "всенародни възстания". Затова няма да ги стигнем румънците.

133

Анонимен

преди 3 години

Тия които пляскат минуси на коментари за заплати и дефиците в околните нам страни НЕ ЗНАЯТ ДОРИ КЪДЕ ДА ВЛЯЗАТ ДА ВИДЯТ ЕВРОСТАТИСТИКА!Затова само повтарят опорките на ОФ-то за заеми,дългове,безработица,доходи,ТОВА СА *** които иначе наричат други които им показват статистика ***.Тях истината и икономическата логика не ги интересуват,важна е ПРОПАГАНДАТА!На дъното били доходите,ахахаха КОГА СА БИЛИ ПО-ВИСОКИ май..ка ви ска/пана!!КОГА??

132

Анонимен

преди 3 години

и още - 2010 минималните заплати са били почни еднакви в България и Румъния. За десетте години управление на герб минималната заплата в Румъния е нарастнала двойно повече от тази в България. Това са фактите, другото е лицемерие

131

Анонимен

преди 3 години

3 долара, 300 лева... Не сме нормални. Т.ъ.п.о спорене, инфантилно дребнаво заяждане на гърба на изтощения българин. Какво мажеш да си купиш с 300 лева? Да пробват гордите, щедри господата само един месец да поживеят с тези пари. Само месец!

130

Анонимен

преди 3 години

за герб тиквените илитератиБългария мин. заплата - 286 евроРумъния мин. заплата - 446 евроданни 2019

129

Анонимeн

преди 3 години

До Анонимен 133Проблема със заплатите в България не е на правителството, а на скрънзавите работодатели. Те хвърчат с въртолети, бръмчат с мазератита и живеят в палати в затворени коплекси, но плащат минимални заплати и не оценят труда ни. ГЕРБ вдигат минималната за да ги подсетят, искат и такава по браншове, ама работодателите дават отпор. В пазарна икономика, само това може да направи правителството, ако някой знае, как Държавата да вдигне заплатите в частна фирма, нека сподели ?

128

Зозо

преди 3 години

лошо ще е, когато почнат да ни дават Албания за пример. Ако има Борисов 4, това ще е по-скоро, отколкото ни се иска