167

Живота поскъпна !!!

преди 3 години

Живота много поскъпна .с каквото и увеличение на пенсиите да се хвалят, като влезеш в супер маркета 20-30 лв. си отиват за най необходими неща.. а сметки, ток, парно ???зимата идва... гледай какво става на пролет с народа като огладнее....!

166

Зозо

преди 3 години

"Нека който не яде асфалт да не шофиране по построени или асфалтирани по времето на ГЕРБ пътища"ако ти спреш да пиеш вода от комунистическите язовири, имаме сделка. А, леkенце ? :))))))

165

Анонимен

преди 3 години

Скоро на хората ще им писне от безкрайните оправдания на нищоправците от герб

164

Анонимен

преди 3 години

Времето на Жан Виденов беше преди повече от 23 години. Няма смисъл корумпираните ГЕРБ да говорят за него. Нищо не е същото от тогава. Също така Жан Виденов не е оправдание на ГЕРБ да крадът.

163

Професионалист

преди 3 години

От 11г. живеем в мизерия,хаос и глад,честито!

162

ПроСоТо

преди 3 години

До Въпросчои къде прочете че за 45 години след "Деветото Септември" държавата е фалирала цели три пъти бе,симпатягчо?!Това ПРЕТЪПОКЛИШЕ може да го блъсне само некой тийнейджър,който не само си нема представа за онова време,за неговите проблеми и достойнства,но не е и наясно що е това "да фалираш държавата"../бецалят ли ти за излагациите ти,или..просто си си такъв?../

161

Въпросчо

преди 3 години

БСП ? Кои бяха хората в БСП ? Там бяха хората с каскетите - демк пролетариата. Е, те ,каскетите управляваха 45 г. и фалираха държавата 3 пъти. После пак ги докарахме на власт и пак фалираха държавата ! Еееее, колко пъти ще я фалраме тая държава , бе ??????????? Я , сиктир от тука , жалки каскети !

160

ПроСоТо

преди 3 години

да са върнат още по-назад!..Напр.:-бесепар каже:-"Докарахте ни до дъното"-гробар отговаря:-"А пенсиите три доларес?"..Ние па питаме:-А помнят ли гробарето,че преди 80 години земята са ореше с волове и дървено рало?А защо па боковите мажоретки да не контрират така:-"По турско даже немаше пенсии"..Така че при нас е супер!..Изобщо обърнеш ли внимание на гробаря за дивотиите му,той ти отговаря с въпроса:-"А вий що биехте нееегроидите?"..

159

До 83

преди 3 години

Иде правителството на партията на безпартийните която не си я чувал ама скоро ще я чуеш а не чалгари , комунисти, костовисти, прокопиевисти и тнт

158

Анонимен

преди 3 години

Дъното беше при БСП 97 г. когато хората трябваше да живеят със по няколко долара цял месец.Тогава беше истинския протест ти да видиш гладни и разярени българи грабнали камъни и искат да линчуват всичко в парламента

157

един дол дренки

преди 3 години

БСП и ГЕРБ са един дол дренки.Бочко в момента е като карикатура на Станишко и Орешарски от последните им дни.

156

мак

преди 3 години

Колго години герб ще сравняват тяхно управление с това на комунистите? Много е удобно да имаш вечен враг и оправдание, а вашето шетане е вече 11г. И защо кръчмите получиха обгрижване веднага и немалко, но пак искат още, а вашите социални мерки са или от догодина, или до март?

155

Анонимен

преди 3 години

До МладияпремиерсхаремаКъде се бараш бе?При Жан Виденов бяха по 3000лв пенсиите.

154

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 139Ако те изберем теб за министър-председател, колко обещаваш да направиш минималната заплата.Ако не кажеш - това е лицемерие.

153

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Като дойда на власт пенсиите ще ви станат 500 лв после 1000 лв и тнт

152

Fann

преди 3 години

Нека който не яде асфалт да не шофиране по построени или асфалтирани по времето на ГЕРБ пътища. Бойкот на тия гадни нови магистрали, околовръстни, карайте през нивята и бъдете достойни мразители

151

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 148По какво съдиш, че Албания имала по-добър морски туризъм?НЕкви числа?

150

Anonymus

преди 3 години

До Getsata,Да строи се незаконно на морето, строят се некадърно пътища които се ремонтират месец след като ББ им реже лентата, много се строи! Браво за строителството :D застроихте ми квартала ***!

149

Факт

преди 3 години

Интересно са захитряли комуняжките пасквилчета. Вече само обвиняват и оплюват. Нищо не обещават, защото явно знаят и че нищо няма да изпълнят.

148

Getsata

преди 3 години

Нищо не може да ме убеди и накара да гласувам за червените. Колкото и фалшиви компромати да вадят, колкото и да плюят срещу управлението. Едно е очевадно, в България се строи и се случва нещо. Докато при БКП всичко е спряло.