10

бай ердо

преди 3 години

прави от църквите джамий, баба Меркел, си прави на загрижена за Уйгурите ... На уйгурите им нема нищо, не им делкат главите вкъщи, като в Авропата. Какво пак играят тия...Смех. Християните са тормозени, унижавани, обезглавявани .и.... да били толерантни. То всъщност християнството е блага религия, муслимите го знаят и това още повече ги озлобява.

9

Анонимен

преди 3 години

Колко удобно - да си затворим очите за вътрешните проблеми, а да посочим лошо с пръст всички държави, които са на поне 1000 километра встрани.

8

Osman Batur

преди 3 години

Най-големият грях на турците и Ердоан е, че все още не могат да направят нищо за уйгурите. Това са нашите корени, нашите праотци. Около 3 млн са по китайските комунистически затвори, измъчвани и убивани, принуждавани да забравят корена и религията си. Просто сме много далече от тях и не можем да ги защитим все още. Аллах да прокълне комунистите и да помага и брани на нашите братя.

7

Анонимен

преди 3 години

Много удобно си е замълчал пластмасовия немец, че всъщност представителите на една конкретна религия репресират всички останали. За да се реши един проблем, първо трябва да се назове с истниското му име. Докато се навеждат на килимарите, европендеховците ще бъдат клани. Трябва твърда ръка и тонове олово.

6

Анонимен

преди 3 години

Какъв диалог бе, кютек по забрадените, атом от горе и света ще стане едно наистина приятно място.

5

Отца и сина

преди 3 години

Религията развъжда евреите!Християнство,ислям и юдаизъм-трябва да бъдат забранени с закон!Време е вече.

4

Аз съм джендър

преди 3 години

Религията е много вредно нещо.тя дава спокойствие на престъпниците да продължават напред.......Хубаво е да няма религии и да се знае ИСТИНАТА!

3

основно

преди 3 години

Мюсюлманите преследват християните, целта е унищожение и зивладяване на страните им. Разбира се и удоволствието. А тия се правят , че уж уйгурите , муйгурите, за да не си признаят докъде ги доведе либерастията.

2

х

преди 3 години

Аз отдавна лая, че религиите са излишни, ненужни и изкуствено създадени. Няма богове, няма вълшебства. Всичко е художествена измислица. Обаче милиони хора са с промити мозъци и са готови да убиват за своя бог. Колко много животи са изгубени през вековете на религиозна основа, направо безумие.

1

1

преди 3 години

Истината е, че полека лека вървим към Голямата Патаклама.