50

Анонимен

преди 3 години

До ХомосексуалистАко може да не се влагат в устатана папата неща, които не е казал, ще е май-добре. Това което твърдиш, го каза пресата а не папата. Малко по - внимателно следете събитията!

49

Анонимен

преди 3 години

Кога да действат радикално с терористите, преди атаката или след атаката когато се взривят да накажат радикално останките им?

48

Анонимен

преди 3 години

.Те са някакви клошари повечето от тях са и с повредени мозъци не могат да мислят.Само ти си мислиш така. Те на клошарите само Бог и е в главата и колко е Велик!

47

Хомосексуалист

преди 3 години

Християнството официално призна хомосексуализма и браковета и осиновяването на деца от хомосексуалисти, Папата го каза официално.

46

Анонимен

преди 3 години

Просто с радикализираните мюсюлмани трябва да се действа по-твърдо без компромиси.Те са някакви клошари повечето от тях са и с повредени мозъци не могат да мислят.Всички да умрат само те да седят в безплатният публичен дом (харем) и да всички да им слугуват.Ако не искат-ятагана и отсечена глава.Ми тва си е рекет и изнудване.В Китай хубаво са им построили лагери за цялата общност сигурно нямат толкова големи затвори.

45

Анонимен

преди 3 години

християните ... бяха толкова отмъстителни, за това, че в Турция се подиграха с превръщането на църква в джамия, трябваше всички джамии в Европа да се забранят,---А клането миналата година в джамията в Нова зеландия какво беше?

44

Анонимен

преди 3 години

До До онзи който питаза християнството, - няма по света тероризъм от християни. *** пример, ако християните бяха зомбирани като мюсюлманитеА християните които извършиха кръсоностните походи и избиха милиони не бяха ли зомбирани? Избиха милиони - това не е ли тероризъм, или щом са християни - може? А инквизицията която изби хиляди? Те не бяха ли зомбирани и избиването на хора от християните не е ли тероризъм?

43

Анонимен

преди 3 години

До: номер 39Еми да, точно за това става въпрос във статията, че ти се ограничават правата.Ако внимателно прочете и разбра всичко написано, ще видиш че е така.Дават пример с една жена християнка в Пакистан, която са я обвинили в богохулство.Ясно е, че Пакистан е мюсюлманска страна, и ти ако не си мюсюлманин (дори да си атеист) и ядеш например свинско ще те изкарат престъпник - за това става въпрос.Жената е напуснала Пакистан заради това че и пречат да живее нормално. Заради исляма.

42

Стефчо

преди 3 години

Всички религиозни трябва веднага да бъдат изключвани от обществото и социалната система.Техните кумири да се грижата за тях и да ги хранят,няма да се оправи света иначе с такива средновековни глупости!

41

До онзи който пита

преди 3 години

за християнството, - няма по света тероризъм от християни. *** пример, ако християните бяха зомбирани като мюсюлманите, и бяха толкова отмъстителни, за това, че в Турция се подиграха с превръщането на църква в джамия, трябваше всички джамии в Европа да се забранят, а това не се направи. А само за едно усмиване на Ердоган, мюсюлманите веднага настръхнаха. Сега правиш ли разлика?

40

Анонимен

преди 3 години

С религгите трябвало да се приключи, казват религиозните фанатици на материализма или пък последователите на сектата Свидетери на Ковида...Не е ли смешно? :D

39

Фин

преди 3 години

До анонимен 39; етика, морал и норми на поведение са дадени от посветени и религиозни хора в древността, когато е съществувало ясновидство. Дарвинисти, материалисти и други пропаднали същества, нямат никакво основание за това. Според науката човека е мимолетна био машина, чийто съществувание е безсмислено. Мислите, чувствата и действията са мозъчни процеси. Настъпва смърт и край, няма отговорности и последствия. Човек не е ли религиозен, той не е човек, а машина за екскременти.

38

Анонимен

преди 3 години

"Браво на китайците, че мачкат и унищожават уйгурите."УрУд безпросветен, уйгурите са сто пъти по хора от китайските хан фашисти.

37

ист

преди 3 години

С религията трябва да се приключи. Религиите са партии от древността, и са причина за хиляди религиозни войни, клади и терор. Чрез религията са държали стадото в страх от божие наказание и в подчинение. Няма втори живот, а ако е имало преди 200 години, рая и ада са пренаселени, и не могат да приемат повече клиенти. В България има поне 200 политически партии, които обещават като религиите това, което не могат да дадат.

36

111

преди 3 години

Реват за да се прокарват и узаконяват извращенията като хомосексуализъм , педофилия, трансексуалност както и сатанизма.

35

Анонимен

преди 3 години

Нещо объркващо има - уж е германски правителствен комисар , а се занимава с въпросите на свободите на религиите по света???? Що не се занимават с тея въпроси само в Германия? На кое правителство служи - на собственото си или на някакво глобално????? Всъщност май точно е написано, а не е объркващо???А?

34

Войнствен атеист

преди 3 години

В едно модерно и прогресивно общество няма място за фентъзи романи като "Тора", "Коран" и "Библия". ТОЧКА.

33

Анонимен

преди 3 години

До Не бъркайтерелигия с идеология! Исляма не е религия, а идеология която зомбира първобитните си последователи!А как стои въпросът с Християнството в това отношение?

32

дякон

преди 3 години

Свободата на религиите в света ограничават единствено диктаторските режими и в държави в които се изповядват примитивни религии, които ще бъдат изкоренени при Новия световен ред. Бъдещето на човечеството е обичта към ближния, проповядвана от Исус Христос и апостолите.

31

Не бъркайте

преди 3 години

религия с идеология! Исляма не е религия, а идеология която зомбира първобитните си последователи! Така както са вярвали на Хитлер, така и мюсюлманите вярват на идеолозите си и като зомбирани са готови да се жертват, каквото правят във Франция. Тези ***, които убиват нямат грам мозък, като дрогирани са и не мислят какво правят, по *** са и от животните!