70

Анонимен

преди 3 години

гейовете и комунистите атакуват религиите, дето не ги слушат.

69

ересиарх

преди 3 години

Защо като стане въпрос за религии винаги опират до папата - той е еретик, чисто политическо лице и позициите му са в разрез с християнските ценности. Православните християни никога не са измъчвали някого, нито са горели хора на кладата. Всички медии говорят за свобода на религията, но всъщото време нападат християнството с повод и без повод.

68

Амнести

преди 3 години

Ето например във Франция потъпкват свободата на муслимите, като богохулстват, рисувайки техния пророк. Всяка рисунка трябва да бъде наказана със смърт и джихат в името на свободата на тяхната добра и хуманна религия!

67

Анонимен

преди 3 години

До Пашата То исляма и с камъни убиват жените . По хуманно е някак си

66

Пашата

преди 3 години

До 72 сатанински ли?исляма ли изгори жените в клада или вашата религия?*** си пий хапчетата

65

Роза

преди 3 години

Реплика от филм:"Всички ние сме едни и същи хора,само дето попове и ходжи ни мътят главите!"Съгласни ли сте с това твърдение?С едно простичко изречение героят от филма е успял да каже толкова много,нали?

64

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо се чудехме къде да празнуваме Коледа, а то судан бил новият писък :o)

63

Анонимен

преди 3 години

Китай както винаги реагира най-адекватно към сатанинската религия! Вкара ги в лагери и им промива мозъка за да се отърсят от злите мисли!

62

Антирелигия

преди 3 години

До "сър Стенли"Корекция... нищо, наистина нищо на света, нито вируси, нито саблезъби тигри, нито каквото и да е друго е причина за смъртта на повече хора от религиите.То не са инквизиции, бесеници, горене на клада, изтръгване на сърца и какво ли още не.Долу всички РЕЛИГИИ!!!!!В 21 век нямаме нужда от брадати дъртаци да ни казват какво е правилно и какво не!(Обърнете внимание, че в коя да е религия, тия дето искат да определят на другите как да си живеят живота са все дърти и брадати...)

61

Психиатър

преди 3 години

До Сър СтенлиВреме е за гинко билоба-та...

60

Христо Христов

преди 3 години

До Хоспиталиер/66Що подмолно и тихо?Още 1974та франция и други западни държави подписват ангажименти за помагане разпространението на арабската култура в европа, ес иска да внесе 100 000 000 имигранта, меркел кани афроарабите да влизат без документи, холандия плаща субсидии на дианета и сивите вълци за интеграция на мюслитата...

59

Христо Христов

преди 3 години

Нещо не разбрах... свобода на убеждения или на изразяването им?Защото ако става дума за свобода на изразяването им, ес е на дъното на класацията. Инак всеки, даже в северна корея, може да си е убеден в каквото си иска.

58

Хоспиталиер

преди 3 години

До Сър СтенлиТака като гледаш дали тези "злини" са били без причина? Време е отново да се развее малтийския кръст в Европа. Да се изтласкат неверниците обратно в катакомбите, откъдето са дошли. Европа отново е завладяна от исляма, но този път подмолно и тихо.

57

Сър Стенли

преди 3 години

1. Вярно е че хора наричащи се християни са извършили през средните векове големи злини, НО те са го направили противно на всичко което учи Исус Христос и Новият Завет.2. Мюсюлманите и исляма са извършили още по ужасни неща, но са го направили в покорство на религията си а не обратното на учението и живота на Мохамед. В този смисъл когато Християнин върши зверства и престъпления той е фалшив и само на думи християнин.3. Комунистите / атеистити са убили повече от всички останали взети заедно..

56

Анонимен

преди 3 години

До 54Нищо не беше....

55

Анонимен

преди 3 години

Всяка една религия е идеология, обслужваща властта!Няма нищо по-страшно от фанатизма и глупостта.В 21 век да се избиваме заради митове и легенди, е не регрес, а падение за човешкия род.

54

Анонимен

преди 3 години

Християните са избилли милиони хора но е било отдавна, това не се брои вече, минали са между капките, забравено е, отървали са се, разминало им се е, какво да ровим в миналото. А защо мюсюлманите правят терористични актове?

53

Анонимен

преди 3 години

Папа Франциск. "Хомосексуалистите са Божии чада, имат право на семейство". Светият отец защити правото на гей двойките да влизат в законно признати граждански съюзи в документален филм, чиято премиера се състоя на кинофестивал в Рим.

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53В кой век живеем?

51

Анонимен

преди 3 години

До ХомосексуалистАко може да не се влагат в устатана папата неща, които не е казал, ще е май-добре. Това което твърдиш, го каза пресата а не папата. Малко по - внимателно следете събитията!