43

Хе,хе!

преди 3 години

Естествено , че така ще каже Лавров ! Един комунист никога няма да признае, че е докарал държавата си до фалит ! Фалрате, Лавров, фалирате ! Бавно, но сигурно ! Едно евро = 92 рубли !!!!!! Вече сте със стандарт на Киргистан ! Жалко алкохолизарано *** !

42

Анонимен

преди 3 години

"Съвременна Русия" и ЕС възникват на практика едновременно. Русия се развива и върви напред, ЕС се разпада и затъва в политическа и икономическа криза.

41

Пъклените планове!

преди 3 години

На руските политици не им пука за народа. Живеят в палати, пращат децата си да учат в чужбина карат западни коли и ползват съвременни китайски смартфони!Дори националния им отбор не е облечен със руска марка дрехи!Пъклените планове са откъм Русия и руските политици-мафиози които завладеят ли те, ще те оглозгат до кости!

40

Международник

преди 3 години

Страдат руснаците - полека-лека им се изплъзват от влиянието и Сърбия, и Македония , и Косово.... ! Никоя държава не иска парите и да девалвират като руската рубла - 1 евро = 90 рубли !!!!!!!!!!!! Постепенно Русия отива към стандарта на кавказките републики. По-добре да започнат да шият и да носят тюбетейки !

39

Анонимен

преди 3 години

Сергей Лавров заяви, че е възможно Русия да замрази напълно отношенията си с ЕС. И добави, че Русия вече няма да се съобразява с мнението на европейците.

38

Krom

преди 3 години

До Анонимен 29 - А? Ти имаш "данните на ЦРУ"? М.ухлясъл Червен Гъбар. Да не са произвели новата Лада Калина Малина и да са "тръшнали" немската автомобилна индустрия? Намери с кой да ги сравняваш точно.

37

Анонимен

преди 3 години

2010 година Путин предлага концепция аналогична на Горбачовата - "общ дом от Лисабон до Владивосток" и получава категоричен отказ от страна на ЕС. Западняците си мислеха, че ще разграбват Русия както източна Европа и руснаците ще им служат предимно за евтини черноработници българите.

36

дадох ти +

преди 3 години

До Born to loopно кажи например какви са руските политици?? как може вова да не успее да развие икономиката на най голямата държава и да повиши стандарта на руснаците а набляга САМО на военната индустрия. а китай ...уж комунизъм а имат ПОВЕЧЕ милиардери от америка !!!

35

Анонимен

преди 3 години

Ами не купувайте скъпа руска газ бе, какво ви третира Русия, да не ви кара насила да купувате руска газ. Това е пазар, Германия как ви третира, евтини коли ли ви продава? Купувайте евтина американска газ и евтини американски самолети, и Русия няма да ви "третира" със скъпа газ.

34

Калеко Алеко

преди 3 години

Грозни бяха Вашите планове товарищ Лавров, когато по времето на товарищ Сталин, насила откъснахте от плътта на Майка България, клетата Македония, за да създадете титова Югославия, това туморно образувание, което и сега два своите грозни плодове в разединяването на Балканите ... !!!

33

Анонимен

преди 3 години

Изградената на всеобщ егоизъм Западна цивилизация е просто кратък епизод от историята на човечеството, обусловен от доброто географско положение и наличието на изоставали в технологичното развитие територии, които до определен момент могат да се грабят, но неинтегрирани именно поради егоизма.

32

Анонимен

преди 3 години

"Когато ЕС говори с нас от позицията на превъзходството, Русия иска да разбере дали може изобщо да си има някаква работа с Европа". Лавров шеговито спомена бившия губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер, който във филмите често казва "Доверете ми се". "И така, на Арнолд му вярвам повече, отколкото на ЕС"

31

по принцип

преди 3 години

винаги съм бил положително настроен спрямо руснаците най вече заради Освобождението. спрямо техните управници обаче на тая същите чувства защото не зачитат останалите държави и рядко спзват правилата(това се отнася и за америка ,китай и за доста от западните полицици). но начина по който русия ни третира ...плащахме една от най скъпата газ, сега са запазили 80 % от НАШИЯ газапровод което е в нарушение на пралилата в ес и т. определено не ми харесва

30

Born to loop

преди 3 години

всички виждат, че Европа е една безсилна сбирщина от оядени бюрократи, заинтересовани единствено от продължаване на собственото си ояждане

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Почна добре да се изразяваш и после направо се сгръмоляса. Умните хора не завършват така речта си. :)

28

Анонимен

преди 3 години

Днес Западът неумолимо се връща на позициите, на които е бил в течение на цялото Средновековие, макар и с това, което е успял да награби по време на четиривековния си скок. Но това няма да е за дълго - днешните египтяни, вавилонци и римляни получават единствено доходи от туризъм от своето минало величие.

27

На снимката

преди 3 години

Лавров изглежда нацупорен като дете на което някой му е изял сладоледа

26

Анонимен

преди 3 години

Русия задмина Германия и вече е пета световна икономика оставяйки Германия след себе си, поне според данните на ЦРУ за БВП. Да отбележим, че края на 90те и началото на 2000г Русия беше тотално съсипана и унищожена страна.

25

Анонимен

преди 3 години

В Русия си дава напълно сметка, че "желязната завеса 2.0" между ЕС и Русия няма да изчезне ами ще се задълбочава. И това се случва докато от списание "Икономист"признават, че КНР всъщност вече е водещата световна икономика.

24

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай имат колосална по дължина обща граница. Днес ги свързва комплексно, многовекторно всеобхващащо стратегическо партньорство. И това се случва не защото отчуждаването между Русия и ЕС/НАТО принуждава Москва да се преориентира на Изток, а най-вече защото съюзът между съседите, най-голямата икономика и най-голямата военна държава на света, има тотален евразийски смисъл, както геополитически, така и геоикономически.