63

1

преди 3 години

От публикуваните разсекретени документи на страницата на Битолския културен център, става ясно,че Русия е използвала свои учени, за да създадат изкуствено разграничението между Български език и местните наречия с цел изкуственото обособяване на македонски език и в ущърб на българската култура в македонските земи около Битоля и Охрид.Руснаците натресоха анти-българизма чрез въпросния сърбо-комунизъм,за да изличат съществуващото българско културно влияние в тези райони.Толкова за "прозрачното"

62

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/64"и вече не си правят илюзии." - а не си правят... путин и лавров още ги лъжат, наричайки ес лицемерите партнери и приятели, вместо да вземат една гьостерица!

61

Анонимен

преди 3 години

До браво на ГорбачовЯвно на русофилите не ви е до смаях, щом виете така на умряло, но то и аз да бях промите червен мозък с ниски доходи и никакви перспективи и аз сигурно щях да вия.

60

Анонимен

преди 3 години

Лавров не е добре човека. Те издърпаха килимчето на Русия изпод краката му в Армения той отишъл да оправя Западните Балкани.

59

Анонимен

преди 3 години

Никой никога няма да приеме представители на Русия в световния елит. Световния "елит" е западния елит, а на запад няма дума за роб и робство - използват славянин и славянство. Никой няма да приеме роби е елита. Британските, американските, западноевропейските и еврейските елити никога няма да седнат на една маса с роби. А заслугата на Горбачов е, че благодарение на него руснаците разбраха това и вече не си правят илюзии. СССР беше добра цена за това.

58

браво на Горбачов

преди 3 години

Благодарение на него днес обикновените руснаци изобщо не вярват на Запада, докато българите още се навеждат на САЩ и ЕС, и се надяват да ги извадят от помещението за слугите, и да ги поканят на масата на господарите! Смях!

57

Анонимен

преди 3 години

АнатемаНаСашоНерезаОтСДС-то ИнаСуллюПасситто-Прасето.

56

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на фактическото военно превъзходство Москва съвършено не я засяга невижданата по мащабите си кампания на истерия, разгърната от НАТО, а що се отнася до вашингтонските и брюкселските герои, то тяхното мнение отдавна е безразлично за Кремъл.

55

Анонимен

преди 3 години

Ами мой, изгубихте студената война, ще изгубите и Западните Балкани :) Щом най верния ви съюзник е в Нато и ЕС, остава и двуличниците сърби да не загубите.Видяхте ли Вучич как седи на столче в Белия дом, все едно е на разпит :)

54

аа мерси от

преди 3 години

До Да допълня...американската демокрация...задължават ни да им купуваме старите самолети когато има европейски такива. размахват ни пръст каква газ да купуваме и какви газопроводи и атомни централи да строим а си мълчат за корумпираният борисов . китай не ми харесва и са нагли колкото американците а руснаците се оставят на скапаните си политици. но нека америка не се бърка из целия свят ...никой не ги кани

53

Златена

преди 3 години

Тоя да вземе да си сложи руска ваксина.И да прати на дъщеря си в Ню Йорк.

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16 Американски генерали казаха, че могат да се справят с Русия и Китай едновременно.Нямам основание да не им вярвам.Американски президент не беше ли казал, американците да пият белина срещу ковод-19. И много американци му повярваха. Продължавай и ти да вярваш.

51

До 53

преди 3 години

Я пак?Бойко, който стеои тръбата на Путин с нашите пари...бил ограничавал руското влияние в България?Герберче...вие съвсем сте изплискали легена.

50

Да допълня...

преди 3 години

До Анонимен 16 Американски генерали казаха, че могат да се справят с Русия и Китай едновременно.Нямам основание да не им вярвам.Америка има военни технологии за които руснаците не могат да мечтаят.

49

xiaokang

преди 3 години

Китай и до голяма степен Русия се развиват според xiaokang. Западът избра друг път и загуби.

48

Анонимен

преди 3 години

Европа не съществува като субект, Европа е само един малък полуостров, окрайна, украйна на Русия, при това Русия заема почти 50% от площта на Европа, повече от всички сррани на ЕС взети заедно, и освен това Русия владее голяма Евразия където са ресурсите и богатствата на планетата.

47

Така е ..

преди 3 години

Няма що ! Всички са лоши , само Русия добра.Лавров така и не разбра, че всичко това е заради не адекватната политика на Путин и желанието му за конфронтация.Преди година Лавров каза : Целия свят мрази Русия.Това е вярно , но защо ?

46

Анонимен

преди 3 години

У Лаврова нет плохoго слова, У Лаврова каждое слово - благодать, А те, что не для перевода, Нужно с благодарностью принимать.

45

Анонимен

преди 3 години

Днес за добро и цивилизовано се пробутва хомосексуализма и доброто на френския, германския, английския народ и съвсем отвлечено доброто за цивилизоването на цялото човечество, като за човечество обикновено се смятат народите, които заемат малкото северозападно кътче от големия материк Евразия.

44

проблема на

преди 3 години

До 42 Анонименруснаците и европейците са....политиците им !! реално руснаците са европейци НО политиците им са корумпирани, неуки гледащи само да запазят властта за тях и близките им кръгове. европейските политици нямат т.оп.ки , слушат америка,не са единни и са доста либерални спрямо... кандидат емигранти. така вместо ес и русия да работят заедно срещу америка,китай и да поставят на мястото и турция се оставят да бъдат разделени и отслабени.ес и русия сме ЕДИН континент с близки по манталитет