123

Нормален

преди 3 години

Докато този очилат кон дрънка празни приказки виждаме как Русия въоръжава Сърбия и България пречи на Македоноя за членство в ЕС.За толкова глупави ли ни мислят тез политици?Ясно е, че се подготвя притеглвне на Македония към Сърбия и Русия.

122

Стайков

преди 3 години

Мислите на изгонените от Сибир шопчета. Не Русите ви изтониха от Сибир, а куманите байновци. Те ви разселиха в Софийското поле по желание на Ромеите. Русия прави една кярдинална стратегическа грешка. Облагодетелствува Сърбия, не съобразявайки се, че България е много по стратегическа точка в Балканите. Затова сега, Черно море е наситено от НАТО. И сега го правят.

121

Алекс2

преди 3 години

Вместо да гледат към Балканите водкаджиите да гледат как ще се оправят със Султана за Нагорни Карабах ! Май май си вкараха таралежа в гащите с тая дружба...накрая ще има с техните камъни /въоръжението което му продадоха /по техната глава !

120

Богомил

преди 3 години

Хахаха!Миролюбивата руска политика на Балканите?!Затова ли още Г.С.Раковски написа книгата "Пагубната за българите руска политика"? Но Раковски е нямало как да знае за тайното споразумение от Райхщад между Русия и Австроунгария, подписано предди Русия да нападне Турция, да не се създава голяма българска държава след войната, а да се разпарчетоса според имперските им интереси.Какво ли щеше да напише тогава този велик българин за руската политика?Русия от векове има същата антибългарска политика.

119

Анонимен

преди 3 години

Защото разчитат на сърби като Слободан Милошевич, Ратко Младич и Желко Ражнатович (Дано горят ВЕЧНО в Ада!) да им купуват оръжието, нефта и да дестабилизират целия регион, та дано СРАЧА в Рашка да е по-поносим.

118

Анонимен

преди 3 години

Защо московските робовладелци постоянно си врат носа на Балканите?

117

Анонимен

преди 3 години

Ще посъветвам господин Лавров да насочи всичките си дипломатически умения за които вече изпитвам сериозни съмнения към Беларус, Украйна, Армения, Азербайджан и Киргистан където ври и кипи и текат военни действия. Вместо да погледне в задния си двор този господин се занимава със Западните Балкани които са на хиляди километри от Москва.

116

Анонимен

преди 3 години

Да, но Турция не е в ЕС, няма Евроатлантическата ориентация и НИКОГА няма да е европейска държава.

115

Така е

преди 3 години

Започна психотронната война.

114

Анонимен

преди 3 години

Путин и хубостникът от снимката подпалиха пожари по всички граници на Русия а сега викат дръжте подпалвача от Запад. Скоро Путин и Лавров ще изхвърчат с 27 маха от Кремъл.

113

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБрей и какви сложни прозрения те доведоха до това. Турция и Гърция като от над 50 години са в НАТО да не би да са в дружески отношения. 71-ва гдина се биха за Кипър, а и днес нещата не са много спокойни.

112

До 119:

преди 3 години

Простотията е като пръднята. Веднага си проличава.

111

Анонимен

преди 3 години

Ако Западните Балкани се присъединят към ЕС и НАТО, вероятността за конфликти между отделните страни ще намалее значително. Освен това, в региона ще господства Евроатлантическата ориентация. А това елиминира вероятността от продажба на руско оръжие, провеждането на антиевропейски руски проекти и ловене на риба в мътна вода.Да, определено е "угрожающо" за Русия. Не разбраха руснаците, че влияние се печели с бачкане, не с лъжи и инсинуации.

110

До 118

преди 3 години

А така да очакваш нещо твърдо да ти анексира задните полукълба ?

109

Анонимен

преди 3 години

Понеже "анексирането на Крим" и настоящото подновяване на конфликта в Нагорни Карабах са красиви планове. :))) Чакам демократично нахлуване в Беларус и нов локален конфликт в Чечня. През това време и изостряне на противостоянето между Сърбия и косоварите. :)))

108

Лавровски

преди 3 години

Русия играе важна роля в конфликтното регулиране !

107

Анализатор

преди 3 години

Лавров, нищо по-грозно няма от плановете на Русия да овладее Западните Балкани !!! С тези комунистически лозунги и манипулации само разкриваш пъклената роля на Русия за разрушаване на всичко свястно в света ! Русия е цирея на нашия свят !

106

До анонимен 107

преди 3 години

Разбира се, Русия няма работа на Балканите! Обаче Западът, Полша и пионките им в Прибалтика имат работа в Беларус, Русия и Украйна, нали?

105

част на тоя!?

преди 3 години

До Анонимен 96И до като го пишеше подмокри ли се!?

104

Анонимен

преди 3 години

Както винаги Блатная се изписва "благодетелка" докато горката държава не осъзнае как е обхваната от пипалата на руския комунистически октопод.