273

Анонимен

преди 3 години

....Стига с тия училища ве, учениците се срещат и без да са на училище!....Срещат се но не по 6 часа затворени и не по 500 човека в една сграда ежедневно. Доста голяма разлика има май. То трябва да си суоер *** че да не го видиш от 15 септ. само нагоре. В западна Европа две седмици пи рано почнаха и так скока се движи 14 дни преди нас.

272

ЦИНИК

преди 3 години

Жа са мре яко! ЗАТВАРЯЙТЕ ВЕДНАГА ДРЪЖАВАТА! Запасете се с хранъ,гориво и илачи.Кой си е от селу а са прибира.Тоаа вирус е биологично оръжие бря.Няма лабаво.Напускайте градо овреме,инак жа *** по улиците.

271

Анонимен

преди 3 години

На гей парада се заразих от какви ли не болести, не ми пука за ковида, Спина го изкарах на крак на Златни Пясъци.

270

Анонимен

преди 3 години

Чакам да обявят расизма за болест, за да взимам инвалидна пенсия от държавата, за ковида дали ще дават?

269

до 285

преди 3 години

Може ли да си толкова плосък?Учениците се срещат, но по двама, трима обикновено и то на ОТКРИТО, а не се ръгат по 30 парчета в една стая без маски.Свещена простота!

268

от Болница

преди 3 години

Приготвяте крематориумите веднага, и с повече гориво.

267

тото

преди 3 години

Тулупа бързо да оздравява,че тежък съд го чака.

266

до смотаняк

преди 3 години

добре че си признаваш

265

смотаняк

преди 3 години

Дожйде времето на параноиците.Надавайте вик до небесата,надявайте скафандри, и се заключвайте по мазета.

264

Зоро

преди 3 години

Колко лудд трябва да си да си пращаш детето на училище.Това е все едно да идеш да хвърлиш под влака.Може ли някой да каже какво стана в Гърция. Там самите ученици затваряха училищата, но после спряха всякаква информация оттам.Само знам, че Гърция имаше по 500 заразени.

263

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130Щото сестрата на Роналдо е най-големият капацитет и най-острият ум в света. Аре стига сте носили вода от сто кладенеца за жалките си конспиративни теории,с които се самоуспокоявате. Магическо мислене, като при малките деца - затваряме очи - и чудовището го няма. Инфантили.

262

Анонимен

преди 3 години

В началото на годината учениците минаха екстриймно на онлайн обучение и се справиха перфектно. Изглежда не това е проблема. Най- вероятно, статистиците и психолозите се сетиха, че вместо да пътуват до училище, учениците оползотворяваха това време да се сдобият с алтернативна информация която е неудобна на "елита"

261

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия училища ве, учениците се срещат и без да са на училище!

260

Анонимен

преди 3 години

Сички ше омрем

259

Анонимен

преди 3 години

Училищата не ги затварят, защото не е минала и 1/3 от учебната година и го правят, за да не я броят за нулева. И кучетата знаят, че училището е най-големият развъдник на вирусите, децата са неконтролируеми! В същото време онлайн обучението грам не работи, то присъственото в последните години не работи, пък камо ли онлайн. На входните нива тази година учениците са се изложили сериозно, но никой не ви го казва, разликата в средният им успех от изходни и входни е колосална!

258

Анонимен

преди 3 години

До азНяма да ги затворят. Имаше една статия къде можем да се заразим с ковид. Бяха изброени около 20 места които се водят за рискови и училищата изобщо не фигурираха.Световните господари забраняват на васалните правителства да спират затъпяването на децата.

257

аз

преди 3 години

Да се надяваме,че при 90% смъртност ще затворите училищата,които са основната причина за заразата. Страхливи мишки, умирате от страх родителите да гракнат срещу вас.

256

Зоро

преди 3 години

Ето ви ги плодовете от присъственото обучение.Министрите уубийци не смеят да затворят училищата и ще им се наложи да затворят държавата.Мислех, че са глуупаци, а те са всъщност нагли престъпници.

255

Анонимен

преди 3 години

До УжасенаЗАТВАРЯНЕ ВЕДНАГА ТРЯБВА--------------ОК, Йода

254

Анонимен

преди 3 години

Тези цифри със сигурност са със натрупване от почивните дни както винаги.