393

до 397 от славянин

преди 3 години

Ти защо смяташ, че само туризма страда от локдауните, да не би да си даун!? Страдат почти всички отрасли на икономиката - когато хората драстично намалят потреблението си и производството спира, когато производството спре, спират и приходите в бюджета, само че разходите му не спират, даже се увеличават, ето ти перфектният начин за унижожаването на всяка икономика!

392

Гробовното Трио

преди 3 години

Заслужиха името сиС парите на Черепа И подкрепата на Фигуранта му Избиха стотици Българи! Разплатата иде!

391

Анонимен

преди 3 години

има съмнения че вируса се разпространява и от дребните полски мишки .

390

Анонимен

преди 3 години

Пускаха болести, то по пилета, кокошки, крави, овце, кози, прасета. Сега дойде и нашия ред. Учените ще унищожат света. Ами на там сме тръгнали. Май да хващам гората ще ми е най добре.

389

Covid-19

преди 3 години

Къде са типичните Едиоте додо, слаФянин, актифиста...да обяснят за лекото грипче?

388

Груйчо

преди 3 години

Поредна катастрофа на управляващите а Дончевия *** ми държи тон и ми се кара от екрана. Истината е че Боко Тиквата и Томе ПъпеЖа ни доведоха до това плачевно състояние. Затова и двамата са без портфейл. Та те си имат цели чекмеджета.

387

Словянин

преди 3 години

Не е слАвянин, а слОвянин. През 893 г Черноризец Храбър пише: "Прочее, преди слОвЯните пишеха с черти и резки." Идва от слово, словяните словят, а немци идва от неми. Има хиляди писмени паметници от 9 и 10 век. Тук много "разбирачи". А ветропоказатели на ЦРУ като проф?? Топалов лъжат простолюдието. То и САЩ си е ФАЩ.

386

това е то света

преди 3 години

Рекорад си е 50 % лекарски дяволък.И др. 50 % преднамерена конспирация на световният елит (определени хора който имат сметка ) - в това число милиардери ,министри и големи корпорации .Едните закупуват малките ,друите командват ,третите са и акули и конспиратори и така.Всичко е дяволска работа на " можещите" ,потурпевши са всички останали -от бедни до средни и богати (но не в системата на "свръх можрщите")

385

Анонимен

преди 3 години

Мангъра е прав от самото начало, всички ще се разболеем, кви маски паски. Ти туриш маската, ковида полепне по нея, после я свалях и я пипаш, он се лепва другаде и накрая с маска става дори по-опасно, кво да говорим. Носенето на маски си е цяло изкуство, която европейците не владеят.

384

Шмул Розенкранц

преди 3 години

Тиквите с маските, кой ви пречи да си ги носите и докато нанкате бре, *** сладки:)))???Или си мислите, че носейки ги ще... илядите:)))???Докато не ви натутрузят ваксината, така ще бъде всеки ден или по-точно казано... всеки ден ще е така до победата на... ваксинаторите!Защо и поради, каква причина, мисля че сами може да се досетите, нали:)))?!?

383

Абе тука...

преди 3 години

В тоя чат... Освен платени ***, които си барат п*****е, други нормални хора читатели уна ли ВЕ?

382

мммммммммммммм да

преди 3 години

Е не беше ли по-добре да се заразят лятото? Защо кибичихма два месеца?

381

бай Ердо

преди 3 години

Ще изгони вируса

380

Мангърьо

преди 3 години

Блейте робини тез ковид песни за стаден имунитет.

379

Анонимен

преди 3 години

КитайскитеОтреп.иВидяха Изгодата иДалаверата през2019 и ви пуснаха вирус...

378

Доктор

преди 3 години

Китайските комунисти пуснаха вируса и подлудиха света ! Това беше и целта ! Сега нашите комунисти се готвят да подлудят България ! Е, ако има толкова луди българи, нека гласуват за тях ! Явно червената робия е приятна за нашия народ.

377

Бенатова

преди 3 години

Що си мисля,че Мутафчийски и Мангъров,ще,се окажат прави?Хем много ще се мре,хем трябва стаден имунитет.

376

Край

преди 3 години

То и без ковид ще умрете така че ...Амин !

375

!

преди 3 години

Затваряй тая кочинкаа...Всички по домовете на безлатна телевизия за допълнително облъчване!

374

ГРОБАРЯ АЛИБЕГОВ

преди 3 години

Ще ви копам ама заведенията няма да затварям.