13

Анонимен

преди 3 години

То направо ми иде да изключа телевизора, да спра да чета и да хвана горите Тилилейски, бах то'о живот дето се задава...

12

Анонимен

преди 3 години

ба си надписването е било

11

До Т.Шак 6

преди 3 години

До Т.ШакА ти как разбра, че има колективен имунитет? Кой ти го прошепна?

10

Факт

преди 3 години

Предишният понеделник бяха 1024, сега пак в понеделник са 2243. Скок с 119% да една седмица. Ако остане и следващата седмица така, на 2 ноември ще имаме 4913 новозаразени.

9

Гледай ти

преди 3 години

296 са излекуваните през последното денонощие, а общият им брой е 18 650.....И пак ще питам: С какво лекарство са излекувани, в болница ли са лекувани, как и кой подписва акта за излекуване?....А в броя та тестваните и заразените дали се включват повторните тестове и резултати от тях?А кажете де!А бройката починали? Тези от короната + около 250-300 по други причини, както е обичайно?Я се стегнете малко. Нещо не ви се връзва аритметиката.

8

Анонимен

преди 3 години

Половината са в София и Пловдив. Не се наядоха ей..

7

Доктор

преди 3 години

Значи или военно положение или скоро като във филм на ужасите хора ще падат по тротоарите и улиците, както беше през февруари в Ухан. А се искаше само най-обикновена дисциплина. Разпасаността и пълната липса на елементарна съвест в комбинация с управници, правещи компромиси, за да се задържат на власт ни докараха дотук!

6

Т.Шак

преди 3 години

Лошо няма, но целта е 70%. Едва тогава ще създадем колективния имунитет.

5

Буратино

преди 3 години

ДОКОГА ТАКИВА ЦИФРИ ЩЕ СЕ ПРИЕМАТ ЗА НЕЩО НОРМАЛНО, ДОКОГА ЩЕ СЛУШАМЕ ТАКИВА КАТО ДОЦЕНТ МАНГАЛОВ?!?!ВРЕМЕ Е ЗА ДЕЙСТВИЯ!КОЛЕКТИВЕН ИМУНИТЕТ МОЖЕ ДА СЕ ИЗГРАДИ САМО КОГАТО ИМА ВАКСИНА!АКО ОСТАВИМ НЕЩАТА БЕЗ КОНТРОЛ, ЩЕ СЕ СТИГНЕ ЕДИНСТВЕНО ДО КАСАПНИЦА, НИЩО ПОВЕЧЕ, КОМУ Е НУЖНО ТОВА? ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕДПРИЕМАТ ДЕЙСТВИЯ ДО ИДВАНЕТО НА ВАКСИНАТА!

4

Анонимен

преди 3 години

На един починал 16 излекувани.

3

vodkapernik91

преди 3 години

Много ме е страх. Влязох в мазето с лаптопа и мисля да не излизам . Имам кисели краставички ток и интернет за да мога да следя пандемичната обстановка. Най-важното е ,че имам много предпазни маски и дезинфекциращи препарати. Няма да се предам и ще чакам по новините да кажат ,че е безопасно да се ходи навън.

2

Хм!

преди 3 години

Май ще излезе истина, че от 20-ти ноември планират пак да затворят държавата...И до 5000 да ги докарате, пари едва ли ще видите. Най-много още един "изгоден" заем.

1

Анонимен

преди 3 години

А правеха прогнози как в края на ноември ще стигнем 40000.