12

Анонимен

преди 3 години

Тиквата да не подава оставка има отговорна задаче да върти геврека на жипката и да се мести от пънче на пънче по сокацците и да срича.

11

Прост Гражданин

преди 3 години

Мислех, че са избрани за да управляват, а не да консумират блага... това не са блага... това е държавата - пенсии за бабите и дядовците ни..Това са пари на народа, не са "блага" *** нагъл!

10

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 3: "Просто българинът в мъжка обстановка така се изразява"? Така се изразяват хората с ниска култура. И е добре че се видя как говори Бойко без предварително режисиране. П'ростотията не може да се скрие, рано или късно излиза наяве.

9

Фигурист

преди 3 години

Изказването, че някой е "консумирал блага", съответно трябвало да си трайка.. показва истинското ниво на държавата.А Рашидов е толкова Ентелегентен, че не може да се усети какво казва.Да си бе седял в ателието да си дялкаш статуите, можеше сега да има поне някой, който да те уважава...Послепис до редакцията: Използвайте правилно българския език, защото на моменти не се разбира за какво пишете.

8

Словянин

преди 3 години

Ако Му е простила, значи Той е прав да й го каже.

7

Анонимен

преди 3 години

Ясно, записът е напълно автентичен!И за кюлчетата се е изповядал на Туск...Всичко е точно така, както си мислехме!Ами тогава оставка на мутрите от шайката!Долу Мутрата от СИК!

6

Блажо

преди 3 години

"Консумирали блага"? WOW

5

Анонимен

преди 3 години

Щом се обичат младите, да се вземат. А и вече са си простили...

4

Този ПКХ още ли

преди 3 години

ще го показвате, по нищо не е по различен от *** Караянчева! Явно всички в ГЕРБ са такива, от един дол толупи!?

3

Анонимен

преди 3 години

Имам колеги, които на маса у дома си говорят подобни неща за колежките си. Нито ги мразят, нищо. Просто българинът в мъжка обстановка така се изразява.Не че го одобрявам, но това е. И в чужбина съм бил, и там е същото особено при южните народи.Но да слагаш бръмбари в къщата на някого, да го подслушваш и после да разнасяш записите по целия свят - това е унижение за държавата. Още не съм чул някой някъде да го е направил. Ние сме първите за съжаление.

2

Saki

преди 3 години

Абе има и чест лична и на пагона дето се вика. Ако премиера на държавата те нарича ПРОКЪП ,а ти си председател на НС ,някак си е недопустъ да му простиш и да е станеш на поста.

1

Анонимен

преди 3 години

Тоест, ако си "консумирал блага" траеш, каквито и безобразия да се случват?Браво Вежди, браво!