32

Абе?

преди 3 години

Вие виждали ли сте скулптора на Вежди Рашидов?Щото аз не. Но пък всички сме чували за подвизите му с чашка в ръка.

31

СНИМАЙТЕ ГИ БЕ!

преди 3 години

Направете една акция - снимайте всички депутати къде наистина живеят.Снимайте всички държавни директори къде живеят и отговаря ли стандарта им, на заплатите.Защо никой не ги снима. Няма журналисти с топки явно...

30

Анонимен

преди 3 години

Тоя е алкохолик и пушач, а прехвалените му склптори може да ги видите какво представляват.

29

A

преди 3 години

Абе не е простила, ама докато може да взема голямата заплатка, заедно с бонусите-ще си трае. А после като Баце падне -да му е яко дупето. Тая *** е зла като вещица.

28

Мадам Цвета

преди 3 години

Не съм обидена, това са нормални неща за мен.

27

Разбирам те

преди 3 години

До Анонимен Истината си е истина. Прав си е човекът, нали?

26

Уау

преди 3 години

Явно Цвета е момичето за гаври в ГЕРБ - плюеш и в устата и правиш букаке на лицето.Тва си е талант, ама не и е мястото в парламента, а на магистралата.

25

Анонимен

преди 3 години

Американците са подслешвали и Меркел ама Меркел не дрънка простотии и не спи със злато и пистолети и нейните записи не изтичат.

24

Каквоо?

преди 3 години

Целия преход изкара по банкети тоя. Какъв скулптор, какви 5 лева?Истинския творец се изолира и твори десетки години наред, без да се чуе за него. За истинските творци се разбира посмъртно.Тоя прехвален скулптор е просто един дебел пияница. Не е никакъв скулптор тоя.

23

Анонимен

преди 3 години

Как така скулптор "избира" сценарист или режисьор за министър на културата бе, Рашидов? Или при управлението на недоказалите се с образование и културно ниво гербери шефът на прламентарната комисия по култура избира бъдещият министър на културата, а премиерът-пожарникар го назначва? То затова това управление доведе държавата до просешка тояга, ама вие от ГЕРБ вече 11 г. ни управлявате и Д.Туск прегръща ББ и казва, че БиБи имал недостатъци, но е демократ и затова ще е премиер!

22

Анонимен

преди 3 години

В САЩ за всяка тиква идва Хелуин, а в България за наш'та тиква-кратунка дойде короната

21

Психо

преди 3 години

Унижение за държавата е, да допусне и да продължава да търпи подобно интелектуално недоразумение, да я управлява към дъното толкова години. Но, явно това сме си самите ние - безмозъчни ***. Излиза си прав човекът: "Аз съм *** и вие сте прости..." .Определено се разбираме в разрухата на създаденото от предците ни.

20

WOWWWW

преди 3 години

АНКЕТА:Консумирате ли блага от държавата?ДА - ПАЛЕЦ НАГОРЕНЕ - ПАЛЕЦ НАДОЛУ

19

Нали е горд мултак

преди 3 години

На тоя лоен сланинак размерът на носът му е по-голям от колкото на количеството му на мозък. Поне като носи маска не му се вижда единия недостатък, но за липсата на мозък си проличава веднага щом започне да приказва.

18

Анонимен

преди 3 години

Веждичка наздраве да ударим по едно голямо - хора на културата сме

17

Анонимен

преди 3 години

Да не беше излизал от ателието си, че съсипа културата и архитектурното наследство. По чие време разрушаваха паметници на културата за да правят молове и офис сгради? Кой би полицай пред столична Община? Кой се мазни на мултимилионери, за да му купуват халтурата?... "Малката водка" и култура!?!Добре, че не каза, че той е направил Сашо Морфов режисьор...Алкохолът нанася на мозъка по-силни увреждания, отколкото covid 19 на белите дробове.ВЪН ПИЯНД. УРНИКА ОТ ДЪРЖАВНАТА СОФРА!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Аз чух записите и не смятам, че има нещо нередно което премиерът е казал. Кое е скандалното там?

15

Тикволандия

преди 3 години

Добре че има прости хора, като Вежди-то, дето не се усещат какви ги говорят. Консумирали блага... леле мале... това е официално признание, че в политиката се краде МЪЖКАТА.

14

До 3

преди 3 години

Не си прав ,че се случва само е БГ. Подобно се случи в Австрия,след тайно заснемане на вицеканцлера,след което той веднага подаде оставка.

13

Хммм...

преди 3 години

Който "консумира" после си плаща сметката, нали знаеш Веждичко?А аз съм пил само студена вода.